Kecoon Captain,Kecoon Mage,Kecoon Berserker,Kecoon Dragoon bu canavarlarını bulamıyorum ORK ırkındayım Lütfen Bana YARDIM edin
quote:Orijinalden alıntı: KNİGHTCILARARKADAŞLAR EN ÇOK EX VEREN CANAVAR HANGİSİHARPY LER SKELETONLAR.
quote:Orijinalden alıntı: KNİGHTCILARBu mesaj silindi.Alıntıları Göster bende goblinlerin neerde olduunu bulamıorm :D kaldırdılar mı acaba bu arada lvl 35 kaadı 4m , naaptın hocamsen... öldürdün piyasayı...
quote:Orijinalden alıntı: KNİGHTCILARBu mesaj silindi.Alıntıları Göster goblinler de bellua da kardeş
quote:Orijinalden alıntı: KNİGHTCILARgoblinler de bellua da kardeşAlıntıları Göster YAHU BU LİCH LER NEREYE GİTTİ KNİGHT ONLİNE GİTTİ KNİGHT EMPİRE GELDİ
quote:Orijinalden alıntı: KNİGHTCILARYAHU BU LİCH LER NEREYE GİTTİ KNİGHT ONLİNE GİTTİ KNİGHT EMPİRE GELDİAlıntıları Göster Harita değişmiş. goblinlerin yeni yerine nasıl ulaşabilirim????
quote:Orijinalden alıntı: Maske_007Harita değişmiş. goblinlerin yeni yerine nasıl ulaşabilirim????Alıntıları Göster ke de goblinlere asgadan gidersen daha kolay olur yanlış hatırlamıyorsam koordinatları 1380 di galiba tam koordinatı hatırlayamadım
quote:Orijinalden alıntı: s.sk8erboike de goblinlere asgadan gidersen daha kolay olur yanlış hatırlamıyorsam koordinatları 1380 di galiba tam koordinatı hatırlayamadım Alıntıları Göster VALLA BENDE ŞU GOBLİNLERİ ÇOK İYİ YERİNİ BİLMİOM PARA KASAMIOZ Bİ YAAA
quote:Orjinalden alıntı: KNİGHTCILAR Kecoon Captain,Kecoon Mage,Kecoon Berserker,Kecoon Dragoon bu canavarlarını bulamıyorum ORK ırkındayım Lütfen Bana YARDIM edin BEYLER KONU BUUUU BUNLAR HAKKATTEN NERDE?????****
quote:Orijinalden alıntı: KNİGHTCILARVALLA BENDE ŞU GOBLİNLERİ ÇOK İYİ YERİNİ BİLMİOM PARA KASAMIOZ Bİ YAAAAlıntıları Göster trollerde kaybolmuş herşleyin yeri deişmiş
quote:Orijinalden alıntı: KNİGHTCILARtrollerde kaybolmuş herşleyin yeri deişmişAlıntıları Göster slm tutsy
quote:Orijinalden alıntı: SPaCeLoRDbende goblinlerin neerde olduunu bulamıorm :D kaldırdılar mı acaba bu arada lvl 35 kaadı 4m , naaptın hocamsen... öldürdün piyasayı...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD bende goblinlerin neerde olduunu bulamıorm :D kaldırdılar mı acaba bu arada lvl 35 kaadı 4m , naaptın hocamsen... öldürdün piyasayı... hayır kaldırmadılar eğer yön bulmakta zorlanıyorsanız aşağıdaki linke tıklayın http://forum.donanimhaber.com/m_4030216/tm.htm
quote:Orijinalden alıntı: Cpt.Crusherquote:Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD bende goblinlerin neerde olduunu bulamıorm :D kaldırdılar mı acaba bu arada lvl 35 kaadı 4m , naaptın hocamsen... öldürdün piyasayı... hayır kaldırmadılar eğer yön bulmakta zorlanıyorsanız aşağıdaki linke tıklayın http://forum.donanimhaber.com/m_4030216/tm.htmAlıntıları Göster saol Cpt.Crusher
quote:Orijinalden alıntı: KNİGHTCILARsaol Cpt.CrusherAlıntıları Göster saol baba burda k1mse de har1talar1n oldugu l1nk war m1 acaba warsa lutfen yollas1n
quote:Orijinalden alıntı: SPaCeLoRDbende goblinlerin neerde olduunu bulamıorm :D kaldırdılar mı acaba bu arada lvl 35 kaadı 4m , naaptın hocamsen... öldürdün piyasayı...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD bende goblinlerin neerde olduunu bulamıorm :D kaldırdılar mı acaba bu arada lvl 35 kaadı 4m , naaptın hocamsen... öldürdün piyasayı... belluadan dümdüz git(smilodonların tarafına değil diğer tarafa.)bi tepe gelcek karşına aşağı inince geç o tepeyi.sağa doğru yürü.
quote:Orijinalden alıntı: endless_nightmarequote:Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD bende goblinlerin neerde olduunu bulamıorm :D kaldırdılar mı acaba bu arada lvl 35 kaadı 4m , naaptın hocamsen... öldürdün piyasayı... belluadan dümdüz git(smilodonların tarafına değil diğer tarafa.)bi tepe gelcek karşına aşağı inince geç o tepeyi.sağa doğru yürü.Alıntıları Göster endless_nightmare anlatmana gerek yok verdim haritanın linkini
quote:Orijinalden alıntı: Cpt.Crusherendless_nightmare anlatmana gerek yok verdim haritanın linkiniAlıntıları Göster Zamanim yoktu hemen cvp verdim soruyu görür görmez. Ayrica bütün haritalar burda var: http://www.knight-online.com.my/maps_karus.asp
quote:Orijinalden alıntı: endless_nightmareZamanim yoktu hemen cvp verdim soruyu görür görmez. Ayrica bütün haritalar burda var: http://www.knight-online.com.my/maps_karus.aspAlıntıları Göster moradonda