Şimdi Ara

Monte, Star Wi-fi, Omnia Lite ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dokunmatik ekran ve wifi özelliği olan bir telefon arayışı içerisindeyim ve seçeneklerimi Samsung'un bu 3 modeline daralttım. Bu 3 modele inmeden önce 5800'ı çok kalın ve kaba, HTC Touch 2'yi de ekranı küçük olduğu için seçeneklerim arasından sildim.

Alacağım telefondan beklentilerim arasında olmazsa olmazlar, şık olması, wi-fi'a sahip olması ve dokunmatik performansının iyi düzeyde olmasıdır. Telefonun 3G sinin olup olmaması beni çok ilgilendirmiyor. GPS konusuna gelince ise, çok sağlıklı çalışmadığı müddetçe, öylesine "göz boyamak" için konulan bir GPS'in bana gereği yok.

Aslında Monte'nin QWERTY klavyesi olsa gözümü kırpmadan gidip alacağım, fakat malesef internet tarayıcı olarak Opera kullanarak sorun o açıdan çözülse de, mesaj yazarken hala saçma bir şekilde rakamlara çoklu tıklamak zorunda kalıyoruz. Bunun dışında bir de sanırım Monte'nin video gösterimi konusunda sıkıntısı varmış çözünürlükten kaynaklanan, ama bunun tam olarak ne olduğunu açıkçası anlayamadım :)

Star Wi-fi bu telefonlar arasında en ucuz ve mütevazi olanı ve benim ihtiyaçlarımı da karşılayacak bir telefon gibi duruyor, fakat onun da QWERTY klavyeye sahip olup olmadığını öğrenemedim bir türlü. Kimi sitede var yazıyor, kimisinde ise QWERTY klavyeye sahip olmadığı belirtilmiş. Ayrıca dokunmatik performansının da Monte'ninki kadar iyi olup olmadığını bilemiyorum. Bir de 3.5 mm jack girişi olmaması çok önemli bir eksiği bana göre bu telefonun.

Son olarak çeşitli sitelerden telefonları incelerken Omnia Lite'a denk geldim. Ülkemizde Telekom'un Wirofon antlaşması dışında satılmıyormuş ama 450-500 TL civarında temizlerini sahibinden.com'dan bulmak mümkün. Omnia Lite'ın diğer iki telefona göre Windows Mobile 6.5 işletim sistemi kullanması gibi bir avantajı söz konusu, ancak beni bu telefonu almaktan alı koyan ise, bu telefonu alanların mikrofon ve hoparlörü ile ilgili yaşadığı sorunlar ile dokunmatik performansını bilememem.

Bütçe olarak 550 TL'yi geçemem. Bunu göz önünde bulundurarak, mümkünse beni bu 3 telefonun bilmediğim özellikleri hakkında aydınlatarak, veya istediğim özelliklere sahip ve bütçeme uygun başka marka ve model telefonlar önererek yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octaviusceasar -- 15 Mayıs 2010; 22:38:40 >

• monte
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

monte

Gayet kısa ve öz bir yanıt olmuş hocam. Bu arada şimdi HTC Touch 2'ye tekrar bakıyorum da, telefonun ekranının 3 yerine 2.8" olması dışında saydığım diğer modellere göre hiçbir eksiği yok neredeyse ve ayrıca da Windows Mobile 6.5 yüklü geliyor. Beni Touch 2 almaktan alıkoyabilecek bir eksiği var mı bu telefonun bildiğiniz? :)

EKLEME : Malesef bunda da accelerometer yani ivmeölçer yokmuş ve yatay konumda yazı yazamıyoruz :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octaviusceasar -- 15 Mayıs 2010; 23:17:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.