Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herşey için çok teşekkürler hocam şimdi indi 5 dk ye kurarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostname1

Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    MCUSW: (null)
    APESW: (null)
    VariantSW: (null)
    Prodcode:
    Setting test mode...
    Failed! Aborting!
    Done!

1.1 de ki çakma v60 da olduğu gibi burda kaldı.

bataryayı çıkar tak orada kalsa bile kurulmuş olmalı.

X6 hazır birazdan eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorelei -- 19 Kasım 2011; 20:48:12 >
  • Hocam Cfw yi kurdum Şu ana kadar sadece tek sorun var oda ışık zaman aşımı çalışmıyor.Telefona ellemediğimiz zaman belli bir süre ekran kararırdı ya bunda o yok direk kapanıyor.
    Bunu çözmenin bir yolu var mı ? Çok önemli bir sorun değil ama çözme yolu varsa iyi olur :)

Ayrıca Local modda tel takılı kalıyor yukarıda dediğim gibi bataryayı çıkarıp takmak gerekiyor.
  • quote:

Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Prodcode:
    Setting test mode...
    Failed! Aborting!
    Done!

Çakma yada orijinal farketmiyo bende de aynısı oluyo tabi daha önceleri yoktu nereden neden kaynaklanıyo bende bilmiyorum ama cfw yükleniyo telefonu musb den çek pilini çıkae tak telefonu aç yüklendiğini görüceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangunbilge

quote:

Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Prodcode:
    Setting test mode...
    Failed! Aborting!
    Done!

Çakma yada orijinal farketmiyo bende de aynısı oluyo tabi daha önceleri yoktu nereden neden kaynaklanıyo bende bilmiyorum ama cfw yükleniyo telefonu musb den çek pilini çıkae tak telefonu aç yüklendiğini görüceksin

Evet biliyorum sadece Söylemek istedim önceki sayfalarda bir arkadaş sormuştu Openstar bu versiyonda böyle birşey olmayacağını söylemişti o yüzden dedim.

• hocam media bara ikisini de eklemişsin çok teşekkürler :)
    ev ekranında 1. ekrandan ikinci ekrana geçerken bi efekt koymamışsın hocam bu görüntü açısından biraz kötü olmuş. Tema efektlerini beğenmedim hiç ama zevkler ve renkler tartışılmaz seni suçlamıyorum yanlış anlama onlar dışında herşey güzel gibi gözüküyor
  • quote:

quote:

quote:

Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Prodcode:
    Setting test mode...
    Failed! Aborting!
    Done!

Evet biliyorum sadece Söylemek istedim önceki sayfalarda bir arkadaş sormuştu Openstar bu versiyonda böyle birşey olmayacağını söylemişti o yüzden dedim.

bu sürümü yaparken rahat 50-60 flash attım. Hiç birinde o dediğin olmadı.. sizlerde neden oluyor bilmiyorum.
    ancak herkezde durum bu mu bilemiyorum, ama hiç yaşamadım.

• quote:

quote:

quote:

Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Prodcode:
    Setting test mode...
    Failed! Aborting!
    Done!

Evet bende okudum onu ama cfw lerle alakası varmı zannetmiyorum telefonların v.60 olmasından sanırım jaf uyumsuzluğu olabilir sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

hocam media bara ikisini de eklemişsin çok teşekkürler :)
    ev ekranında 1. ekrandan ikinci ekrana geçerken bi efekt koymamışsın hocam bu görüntü açısından biraz kötü olmuş. Tema efektlerini beğenmedim hiç ama zevkler ve renkler tartışılmaz seni suçlamıyorum yanlış anlama onlar dışında herşey güzel gibi gözüküyor

evet o medibar'ı ben türkçeleştirmiştim. Nomad da kullanmıştı..
    tema efecktleri hazır biliyorsunuz.
    sadece 2-3 efekti karıştırdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

quote:

quote:

Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Prodcode:
    Setting test mode...
    Failed! Aborting!
    Done!

bu sürümü yaparken rahat 50-60 flash attım. Hiç birinde o dediğin olmadı.. sizlerde neden oluyor bilmiyorum.

Hocam benim gözlemim v.60 geçtikten sonra denediğim bütün cfw lerde aynı done diyo kalıyo beyaz nokia yazılı ekranda ama cfw yükleniyo

• quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

quote:

quote:

Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Prodcode:
    Setting test mode...
    Failed! Aborting!
    Done!

Hocam peki ışık zaman aşımını çalıştırmanın bir yolu var mı ?
    Tuş kilitliyken ekran dönmemesi modunu kullanmışsın sanırsam o yüzden çalışmıyor.
    Tuş kitlitliyken ekran dönsün ve ışık zaman aşımı çalışsın istersek ne yapmamız gerekiyor acaba.

• ben v52 kullanıyorum. bu cfw yi kullanmak istiyorum. Birisi bana core dosyalarının linkini gönderebilir mi ??? ___

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekiz8. -- 19 Kasım 2011; 21:10:54 >
  • Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Prodcode:
    Setting test mode...
    Failed! Aborting!
    Done!

bende böyle bi sorun olmadı sorunsuz kurdum. Bide bende ekranı kaydırırken falan tepkime hızı çok yavaş görüntü kayması çok oluo :S ama mühim değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mah2352

ben v52 kullanıyorum. bu cfw yi kullanmak istiyorum. Birisi bana core dosyalarının linkini gönderebilir mi ??? ___

linktekini indir hem cwfyi kurmuş hem v60a geçmiş olursun.
  • Bende X6 v40'a geçtiğinden beri böyle sorun etmiyorum ben. Local'de kalıyor ama. Olsun ya :)
  • quote:

ben v52 kullanıyorum. bu cfw yi kullanmak istiyorum. Birisi bana core dosyalarının linkini gönderebilir mi ??? ___

Hani adam değilsin diyordun...
    Şimdi bişeylermi istiyorsun..
  • teşekkürler hocam kurdun ılk ızlenimlerim mükemmel.Qt sorunsuz kurdum verdigin dosyalarla şimdi ıncelemeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    Prodcode:
    Setting test mode...
    Failed! Aborting!
    Done!

bende böyle bi sorun olmadı sorunsuz kurdum. Bide bende ekranı kaydırırken falan tepkime hızı çok yavaş görüntü kayması çok oluo :S ama mühim değil

Bu hatayı alanlar, acaba önce orjinal yazılım yüklemiş olabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

linktekini indir hem cwfyi kurmuş hem v60a geçmiş olursun.

Cevabın için teşekkürler kardeşim. Ben 1.2 yi indirdim... Ama core dosyalarını nereden bulacam ??
  • hocam telefonda phonetorch var music stopper var gösterio ama auto ınstallere bunları da koymuşsun bunları tekrar yüklememize gerek var mı
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.