Şimdi Ara

MoP gelene kadar yapılabilicek etkinlikler ve Haberler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mop'un çıkış tarihinin belli olmasıyla pve/pvp gear kasan bir çok arkadaşın büyük boşluğa düştüğünü farkettim,bunu oyuncu sayısındaki düşüşe bakarakta anlayabiliyoruz zaten bu başlıkta "MoP" gelene kadar ki süreci nasıl değerlendirebiliriz,neler yapabiliriz ? gibi sorular hakkında nacizane bir kaç öneride bulunmak istedim.Ayrıca fırsat buldukça öğrendiğim yenilikleri buradan sizlere aktarmaya çalışacağım Umarım MoP'la beraber oyun girdiği bu kısır döngünden kurtulur(her ne kadar pek inancım olmasa da)

Başlamadan önce bi hatırlatma;eğer oyun süreniz tamamlandı ve başka bir karakter kasma gibi bir düşünceniz yoksa,yapacağınız en iyi şey eylül'e kadar beklemek olucaktır.Gold kasmanın büyük sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum ki,zaten Çinliler bu konuda aşmış durumda.

1.Transmog kasmak

Bu kısa zaman diliminde yapılabilicek en iyi şeylerden biri olabilir,gördüğüm kadarıyla pandarian'la gelen setler pek ihtişamlı değil en azından biz roguelar için

BLACK WING LAIR

ONYXIA LAIR

MOLTEN CORE

BLACK TEMPLE

gibi dungeonlardan oldukça güzel transmog set parçaları toplanılabilir.

2.Karakter kasmak; bir çoğumuzun hep kasmak isteyipte,kasamadığı bir class olmuştur.Pre MoP bunun için eşsiz bir fırsat olsa gerek

3.Arena ve PvP konusunda deneyim kazanmak;her ne kadar oyunda yapılabilicek pek bir şey kalmasa da,arenalar pratik için mükemmel bir fırsat.

4.Achivement,Title,Mount,Meslek,Şan,Şöhret kasarakta,karakterlerimizi daha değerli hale getirebiliriz.MoP öncesi hangi mesleklerin daha iyi iş yapacağını araştırıp

meslekleri bu yönde değiştirmek de faydalı olabilir.

Şu sıkıntılı süreçte bir kaç tavsiye vermek istedim,benim Legendary hayallerim söndü sizinkiler sönmesin arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 1 Ağustos 2012; 4:20:43 >

• Evet böyle konuşmalara ihtiyacımız var gidip 81 warriorumu 82 yapıcam
  • yeni karakter actim adi aliagaoglu, sylvanas - ally. main karakterimdeki tum goldu bu karaktere attim tum gun ahde calisiyorum. amac eglenmek, ticari zekayi gelistirmek, gold kasmak :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben Achivement a yoneldim . yeni karakter kasmak pek sarmiyor beni. ama ne olursa olsun . oyunda yapicak tonla aktivite var. ister git yan meslekleri 525 yapmakla ugras , ister Achivement kas . ister mount vs su donem de bile sikilmadan saatlerce oynatiyor kendini .
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

yeni karakter actim adi aliagaoglu, sylvanas - ally. main karakterimdeki tum goldu bu karaktere attim tum gun ahde calisiyorum. amac eglenmek, ticari zekayi gelistirmek, gold kasmak :D

Hadi ya ? slyvanas demek,main karakterin nicki ne bakalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fauron

quote:

yeni karakter actim adi aliagaoglu, sylvanas - ally. main karakterimdeki tum goldu bu karaktere attim tum gun ahde calisiyorum. amac eglenmek, ticari zekayi gelistirmek, gold kasmak :D

pqsx. tanidik geldi mi bakalim ?

• quote:

quote:

quote:

ahaha hiç duymadım sanırım ya da hatırlamıyorum,zaten serverdaki türk sayısı hiçte küçümsenicek boyutta değil ben slyvanas'da gördüğüm herkese atlıyorum böyle nasıl bi sazanlıklsa artık ehehehe.Bu arada benim karakterin nick;Nutecella stormwind'in sevilen gnome starlarından kendisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

ben Achivement a yoneldim . yeni karakter kasmak pek sarmiyor beni. ama ne olursa olsun . oyunda yapicak tonla aktivite var. ister git yan meslekleri 525 yapmakla ugras , ister Achivement kas . ister mount vs su donem de bile sikilmadan saatlerce oynatiyor kendini .

Vay be hocam sende de ne iştah varmış :)) uzun süredir oynadığım için bu kadar canlı bakamıyorum şu anki atmosfere ama yapılıcak şeyler hiçte az değil dediğin gibi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ahaha hiç duymadım sanırım ya da hatırlamıyorum,zaten serverdaki türk sayısı hiçte küçümsenicek boyutta değil ben slyvanas'da gördüğüm herkese atlıyorum böyle nasıl bi sazanlıklsa artık ehehehe.Bu arada benim karakterin nick;Nutecella stormwind'in sevilen gnome starlarından kendisi.

arada cik disarida alim facani duelde :p wts arena cap 100 g per win. ihtiyacin olursa cekinmeden yaz 75 yaparim sana :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

quote:

quote:

quote:

arada cik disarida alim facani duelde :p wts arena cap 100 g per win. ihtiyacin olursa cekinmeden yaz 75 yaparim sana :D

Alıntıları Göster
    @Injection

ahaha eyvallah MoP'ta da bekliyorum bu teklifleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 1 Ağustos 2012; 4:38:40 >

• quote:

@Injection

ahaha eyvallah MoP'ta da bekliyorum bu teklifleri

:D olur. o degilde bi ara ahye ugra da koydugum itemlari al gold lazim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 1 Ağustos 2012; 4:39:46 >

• her zaman gideri var :D
  • Bugün bir oturdum AH başına,alt-tab dizi forum falan takıldım öyle. 16k. Temiz para vallahi(Saatte 2k falan kazandım oturduğum süreyle orantılı olarak). Priest'ime Valanyr kasmaya niyetliydim ama mainle girdiğim ulduarlarda çok az shard düşünce dedim artık mop zamanı guildden arkadaşlarla kasarız. Bilmiyorum ben de çok işsizim ne yapsam bilemiyorum, eskiden private serverda oynarken priest'imi bırakamazdım şimdi de hunter'ımı bırakamıyorum

Edit: Bir arkadaş mesaj attı nasıl şu AH'den para kazanıyorsunuz diye,yalnız özel mesaj kısmım nedense çalışmıyor o yüzden yazdığım şeyi buraya kopyalıyorum okuyuverirsiniz.

"Vallahi benim kazandığım para aslında çok değil,millet mount avlayıp onları yüzbinlere falan satıyor. Böyle kazandın mı zaten tek seferde olayı götürüyorsun He ama yok uğraşamam kampla falan dersen benim gibi,oturuyorsun ah başına mesleğin ne ise ona uygun şeyleri alıp satıyorsun. Ben mesela pvp hunter seti sattım iki tane 9k falan oradan. 7k lık falan da gem satmışımdır etti 16k. Enchant malzemelerim falan da vardı da onları satmak istemedim başta sonradan hadi satayım dedim ama server kapanmasına yakındı yani iş işten geçmişti"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 1 Ağustos 2012; 5:53:24 >

• Ben de artık pek girmiyorum. Hon falan takılıyorum
  • Ben loremasterla uğraşmaya başladım o bitince de Netherwing Sha'tari Skyguard falan kasacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.