arkadaslar bu ürünü 90€ya aldim. tecrübesi olan veya kullanan arkadaslarin fikrini merak ediyorum. bir hafta kullandim yurtdisinda işlerim sebebiyle heran şarj etme imkanim olmadigindan bunu aldim. normal sarj süresinin iki kati bir sure iphone işinizi görüyor. surekli 3g acik internet 3 saat, mailler push acik, ipod, oyunlar, gps vs. bir gün gidiyordu şarji. bununla beraber rahat iki gun gidiyor. sadece wifi ile internet ise 2,5 gün gidiyordu bununla 5 gün gidiyor. tek sorun boyutlari iphonu normal bir pda boyutuna getiriyor. diger arkadaslarin fikrini merak ettim.
tayyare hocam tr de 1900 mah ı hemde daha kalitelisi 70 tl ye satılıyordu.160 tl ye biraz pahalı gibi.
1500 mah mophie mevcuttur Amerikayla ayni fiyata
bendeki 2000mah
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer tayyare hocam tr de 1900 mah ı hemde daha kalitelisi 70 tl ye satılıyordu.160 tl ye biraz pahalı gibi.
iki aydir kullaniyorum özetle artik telefonum prizde 30 cmlik bi kablo ile prize bagli olarak kullanmak zorunda kalmiyorum. telefonum herzaman elimde mophie ile şarj ediyorum. dolunca mophieyi şarja koyuyorum o prizde kaliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme