Eskiden gece savaşları hariç savaşları hep biz kazanırdık yani Karus olanlar. Artık gündüz savaşlarını da El Morad'lar almaya başladı. Arkadaş bunun xSaintPeterx'in Edana'ya geçmesiyle ilgili olduğunu söyledi, ne kadar doğru bilmiyorum fakat savaşta 300-400 kişi alıyor diyordu.
quote:
Orjinalden alıntı: Fizban312
Xigenon da Oynayan Varsa Bu Manzara Yabancı Gelmez.Görmeyenlerle Paylaşmak İstedim Xigenon da Nerdeyse Bütün Gece 04:00 Savaş ları Bu Şekilde Oluyor Herkez Merchant Kurup Character ini Luferson a Bırakıyor ve Üstelik Moradon gibi Shout dan ve Normal den Selling +6 Ms vs.. gibi duyuru Yapıyolar
o ne lannn yeminle diezde öle bi yapamadikkkk bi sürü lvl 70 adam var ama nafile diezden lvl 65 warrior verem pm atin xiennenda adami olan takas isterse burdayim. lvl 65 veriyom diezden ama lvl 65 baska bir warrior isterim np 170 k ama nedense hic kristali kırma fırsatim olmadiiiiiiiiiii tebrik ederim sizi,yeni toprak eski toprakın üstünü kaplarmiss ne diyem artik ey türk gencligiiiiiiiii
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen
Eskiden gece savaşları hariç savaşları hep biz kazanırdık yani Karus olanlar. Artık gündüz savaşlarını da El Morad'lar almaya başladı. Arkadaş bunun xSaintPeterx'in Edana'ya geçmesiyle ilgili olduğunu söyledi, ne kadar doğru bilmiyorum fakat savaşta 300-400 kişi alıyor diyordu.
Evet.SanitPeter , Edana'da hemen ELT clanını kurdu.63 olması lazım şu an.
ya bırak bana şimdi ELT i savunma ne zaman hangi savaşda ELT bizim yanımızda idi hiç bi zaman humanlar sadece bu görüntüyü gece 4 de görüyor biz 1 ve 7 olmak üzere elmorad town undan çıkmıyoruz Karus ların alayı linch görevini yaptı beaben hariç yani karuslar gündüzlerin adamı gece offline oluyoruz biz
quote:
Orjinalden alıntı: RentzusuKen
ya bırak bana şimdi ELT i savunma ne zaman hangi savaşda ELT bizim yanımızda idi hiç bi zaman humanlar sadece bu görüntüyü gece 4 de görüyor biz 1 ve 7 olmak üzere elmorad town undan çıkmıyoruz Karus ların alayı linch görevini yaptı beaben hariç yani karuslar gündüzlerin adamı gece offline oluyoruz biz
El Morad town'a hiç gidemedim ben.
quote:
Nedense Bende Sizi Town ın Önünden İçeri Girmeye Çalışırken Görüyorum Yada İçeri Girip İnn Hostesin Orada Duman Olduğunuzu Görüyorum Ve Son 1-2 Haftadır 1 Savaşlarını Veya 7 Savaşlarını Alıyoruz.(Sıkca Deil Tabiki ) ELT ler Olmadan Şu An Karus Lar Nerdeyse 0 birde RaGe ler Onlarda ELT in 2. Clanı Değişen Bişey Yok. Bu 2 Clan Ne Zamanki Oyuna Girmedi Cz De Nerdeyse Town dan Çıkamıyorsunuz.Birde ELT lerin Zamanında Sadece ELT ler Elmorad Castle a Giriyordu ve Arkasından Kuyrukları ..... Yani Onlar Olmasa Town ın Önünde Kamp Yapıcaksınız
çok güzel bir resim o bütün orc lar gitti ve lufferson battı orda taniki
Cok gü<el resim oaylasım için saol
çünki yabancılar elmorad oynuyor ve geneldede geceleri online lar onların sayesinde bu savaşlar böyle yoksa gece gündüz hep aynı olacak engellenemeyen karus üstünlüğü::
bende beramusta karustum lwl 63
hitmachineyi bilen bilir o da sonunda doğru yolu bulup karus oldu
quote:
Orjinalden alıntı: Fizban312
quote:
zaten biz alıştık karusların çoğunu Türkler oluşturuyor ve geceleri fazla karus online olmuyor ondan böle rahatsınız
Ama Nedense Elmorad lardan Turk Online Cok Geceler
quote:
Orjinalden alıntı: daswet
10-11 Mage Olcak Orada bi Nowa-Town(Gerçi towndalar ama)Oradakilerin yarısı meftaOlur!
güzel resimler :D
dostum birazdanda aynı manzaralar yasanacak merak etme
YASANICAK DEMİSTİM AZ ÖNCE HİÇ DEĞİSMEDİ VE DEĞİSMEZ DE LUFERSONDA OTURDU HERKES MİLLET UYKUYA DALDI BİLE ORK LARA ÖLÜM
Karusların eski şaşalı dönemi kalktı eskiisi gibi değiller bana göre şu anda bence insanlar x de daha üstün eskiden karusların oyun stratejisine hayrandım akıllıca oynuolardı. Şu an savaşlarda kıyaslama yapıorsnz ama gündüzleri oynayan el morad ırkının %80 i çoluk çocuk bana göre asıl oyuncular gece giriolar hala geceleri çok saglam karus war ama dedigim gibi el moradlar cz de daha baskın ayrıca bi konuya da değinicem karuslarda makro kosp kullanımı yaygın ben bizzat gecelri saat gece 12 ve sabah 8 arası oyunda oldugumda sahıt oluorm kısacası her ırkın iniş çıkışı olr bunu tartışmanın anlamı yok...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme