Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz Alp

quote:

Orijinalden alıntı: bankai20

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

peki ya adadaki zebaniler ne olacak ??

onlarla özel olarak ilgilenecem bir üflemeye bakar

Hocam bende yardımcı olabilirmiyim gitmeden bi şeyler alırık.

Ayin yapmak gerek zaten bütün adayı toplamak gerek yoksa olmaz.Üflemenin tesiri geçerse hiç olmaz

Bir an zombi diye okudum.Neyse sen üfle ben zombileri alırım.Creeperlarla uğraşmak istemiyorum.

• Dalga Kıran , Erken deprem uyarı sistemi , su arıtma ve elektrik vs ihtiyaçlar için de bir çeşit baraj ile hem adayı koruyacağız hemde ihtiyaçları gidereceğiz.
  • Beyler bence bu ada bu kadar kişi almaz. Resme büyük boy bakın anlarsınız ne demek istediğimi.
    Çözüm olarak: Bence yeni bir ada keşfedelim.
     Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi!
  • Ben söyle bi 500 lira atabilim içgüveysi olarak beni alıcak varmı?

bu arada elektrik ilk başta kolay bisikletlerle akü sarj ederiz zengin arkadaşlar bi uydu interneti ve uydu telefonu ayarlarsa gerisi kolay

ağaçtan iş makinası bile yaparım ben
  •  Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! Adanın çevresinin bu koruma kalkanı şeklinde panellerle donatıp elektrik üretiyoruz güneşi kullanarak suda arıtma yapıcaz.Bireysel ev vs kesinlikle olmaz büyük bir otel yapmalı hem kalacak yer hem ticaret olarak kullanmalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Tesla

Beyler bence bu ada bu kadar kişi almaz. Resme büyük boy bakın anlarsınız ne demek istediğimi.

konuyu dagitmayalim dur bakalim yeterli sayiya ulasalim o zaman karar veririz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! Adanın çevresinin bu koruma kalkanı şeklinde panellerle donatıp elektrik üretiyoruz güneşi kullanarak suda arıtma yapıcaz.Bireysel ev vs kesinlikle olmaz büyük bir otel yapmalı hem kalacak yer hem ticaret olarak kullanmalıyız.

çok katlı bir ev yapmalı.hem otel olarak kullanıp turist çekilecek bir yer.su işini nasıl halledecez hocam.arıtma işi çok zor diye biliyorum

• Ağır işsizler toplamtısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! Adanın çevresinin bu koruma kalkanı şeklinde panellerle donatıp elektrik üretiyoruz güneşi kullanarak suda arıtma yapıcaz.Bireysel ev vs kesinlikle olmaz büyük bir otel yapmalı hem kalacak yer hem ticaret olarak kullanmalıyız.

Yok crysis.Hocam o şekilde saydamlık nasıl olcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Tesla

Beyler bence bu ada bu kadar kişi almaz. Resme büyük boy bakın anlarsınız ne demek istediğimi.

konuyu dagitmayalim dur bakalim yeterli sayiya ulasalim o zaman karar veririz.

Tamam gardaş tamam. Önceliğimiz adam toplamak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

gençler ben ciddi sorunumuz elektrik olduğunu düşünüyorum sudan elektrik üretimi zor güneş icin hem pahali hem bu sistemi o adaya sigdirmak zor metro reklamında ki gibi bisikletle elektrik üretmek zorunda kalmayalim elektrik için bir proje hazirlarim ben su aralar is güç yoğunluğu da yok

asıl sorun içilecek su.bu elektriktende önemli

su arıtma tesisi ilgili yorumum yukarda

• gelecek kişilerin sabıka kaydına bakılmalı psikolojik analizleri yapılmalı bence sonra adada problem çıkarmasın

ayrıca burayı alalım lan nolur

• Yazın beni.Okul bitsin hakimlik yapıcam adada

• Beni de yaz ortak. Adanin en iyi futbolcusu basketcisi veya rakla atani olmak isterim

• Neyin kafası la bu ?

• quote:

quote:

quote:

gençler ben ciddi sorunumuz elektrik olduğunu düşünüyorum sudan elektrik üretimi zor güneş icin hem pahali hem bu sistemi o adaya sigdirmak zor metro reklamında ki gibi bisikletle elektrik üretmek zorunda kalmayalim elektrik için bir proje hazirlarim ben su aralar is güç yoğunluğu da yok

asıl sorun içilecek su.bu elektriktende önemli

su arıtma tesisi ilgili yorumum yukarda

uykusuzluktan görmemişim pardon

• quote:

Orijinalden alıntı: KraLmaNia10

Neyin kafası la bu ?

rom içme fena çarpıyor
  • Buldum beyler bir kaç yorum önceki koruma kalkanı güneş paneli mantığı yerine adayı oita stadyumu şeklinde düşüneceğiz ortan güneş alırken yanlardan enerji üretebiliriz ayrıca korunmuş ta oluruz tabi güvenlik için dışarıya yoğun radar uydu bağlantıları ve füzeler ayarlanmalı.

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi!

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_ronal

Ağır işsizler toplamtısı

yav he he vurun beyler tuttum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.