Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bir umut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseuser

her hafta gemilerle kum getirip adayı büyütürüz

Cok para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adadaki gelir nasıl olacak orada aç susuz survivor daki gibi
  • evet arkadaslar son kez yazayim konu ciddidir yani burada yazilanlara bakip dalga amacli sanmayin.ilerde alabiliriz burayi

• Yaz beni ! Ciddiden alalım müthiş olur. Seneye vizemde oluyor zaten yazın gideriz. Bence olmayacak bi' şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 23 Temmuz 2013; 4:03:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Yap beni ! Ciddiden alalım müthiş olur. Seneye vizemde oluyor zaten yazın gideriz. Bence olmayacak bi' şey değil.

evet neden olmasin degilmi yeterli sayiya ulassak olabilir

• gitmeden babanızdan harçlık alıp bim'den konserve barbunya falan almayı unutmayın. tey Allah'ım adaya yerleşiyorlarmış. akşam eve 2 saat geç giste "cezalısın berkecan, 3 gün bilgisayar yok" diye azar işitecek gençler adaya yerleşecekler
  • Yaz benide para biriktirmeye başlıyorum.
  • troller yine toplanmis.. bu proje 4,5 sene sonra gerceklesebilir sizlerin yardimiyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

gitmeden babanızdan harçlık alıp bim'den konserve barbunya falan almayı unutmayın. tey Allah'ım adaya yerleşiyorlarmış. akşam eve 2 saat geç giste "cezalısın berkecan, 3 gün bilgisayar yok" diye azar işitecek gençler adaya yerleşecekler

Aynen hocam

Fikir güzel ama yatar bu iş

Bide 4-5 yıl bekleriz dermişsin hocam o zamana kadar ada satılır siz yeni bir ada yeni bir plan yapacaksiniz..

Isimini yazdıran arkadaşlar 4-5 yılda forumu bırakır ev geçindiren insan olurlar

Birde konuya ergen kardeşlerimizin ilgisi çok ergenlik hayalleri olsa gerek

Ama yinede bu işin gerçekleşmesini isterim...

• Tekrardan söylüyorum. Tanıdığım olsan bile 299 ortakla sana bilmem kaç bin dolar vermem. Heleki sen babana bile güvenmemen gereken bi forumda bu adamları arıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: astarabistan

Tekrardan söylüyorum. Tanıdığım olsan bile 299 ortakla sana bilmem kaç bin dolar vermem. Heleki sen babana bile güvenmemen gereken bi forumda bu adamları arıyorsun

tamam zaten siliyorum listeden

• Yaz beni kulede bekler yabancı cisimleri bildiririm kabine bir bilgisayar+ Net lazım DH ye girerim.

• Hocam ekle benide tam okumadım ama sabah okurum hoşuma gitti fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

quote:

gitmeden babanızdan harçlık alıp bim'den konserve barbunya falan almayı unutmayın. tey Allah'ım adaya yerleşiyorlarmış. akşam eve 2 saat geç giste "cezalısın berkecan, 3 gün bilgisayar yok" diye azar işitecek gençler adaya yerleşecekler

Aynen hocam

Bide 4-5 yıl bekleriz dermişsin hocam o zamana kadar ada satılır siz yeni bir ada yeni bir plan yapacaksiniz..

Isimini yazdıran arkadaşlar 4-5 yılda forumu bırakır ev geçindiren insan olurlar

yahu orada yillarca yasamicaz tatil maksatlida gidilebilir.ergen olsalarda boyle bi proje herkeste bi heves uyandirir alamasak bile deneriz yine neden hemen vazgecelim

• Çabuk, Ali Ağaoğlu gelmeden.
  • 300 kişi çok az bence 700 olsun nasıl olsa çoğu 3 yazda bi' gelecektir.

Amerika'ya Kanada'ya felan kaç mesafe uzaklıkta ? Ben orada çalışırım mezun olduktan sonra. Konu açılmışken kimse çalışmayacak mı ? Herkes adada ilkokul gibi kollara ayrılmış tarım kolu , ateş kolu , gıda kolu felan. O konu ne olacak ?

• 300 kişi çok az bence 700 olsun nasıl olsa çoğu 3 yazda bi' gelecektir.

Amerika'ya Kanada'ya felan kaç mesafe uzaklıkta ?

Yaşınız kaç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

quote:

Aynen hocam

yahu orada yillarca yasamicaz tatil maksatlida gidilebilir.ergen olsalarda boyle bi proje herkeste bi heves uyandirir alamasak bile deneriz yine neden hemen vazgecelim

Ben vazgeçin demedim güzel fikir ama bu forum gibi bi yerde yapılacak gibi değil isim yazdıranlardan çoğu gerçek olmayacağını bildiği için yazdırıyor
    cevaplar da beni şu göreve getir karı- kız var mı tarzında ciddiye alan pek yok...

Hayallere göre değilde gerçeklere göre hareket edin. Biraz mantıkla bu işin olmayacağını anlarsınız...

Cidden böyle kesin bir şey olsaydı emin ol herkesten çok ben isterdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

300 kişi çok az bence 700 olsun nasıl olsa çoğu 3 yazda bi' gelecektir.

Amerika'ya Kanada'ya felan kaç mesafe uzaklıkta ? Ben orada çalışırım mezun olduktan sonra. Konu açılmışken kimse çalışmayacak mı ? Herkes adada ilkokul gibi kollara ayrılmış tarım kolu , ateş kolu , gıda kolu felan. O konu ne olacak ?

kendi kafalarinda kollara ayrilmis i
    oyle trolluk yapiyolar iste,sana tek bisey diyeyim en buyuk hayalim bi adada yasamak

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.