Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yunan adası yada akdenizin Avrupa tarafı.nasıl olur? Hem memlekette yakın olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadar adalar satın alınamaz hata ada da 1 m kare yer dahi alamayız sadece 10 yıl yada oranın yasasının belirlediği süre zarfınca KİRALANIR.
    Ama planınız hoşuma gitti beni de ekle :ASD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

600 bin e falan var adalar niye pahalı bakıyorsun ki?
    Bi paypal fonu oluştursak mı?hdloader11 i çağırın konunya. Forumun en zengini oymuş.
    Ekle beni de ama dediğim gibi daha ucuzlara bak. Bunları almak imkansız a yakın

ucuzlara baktımda hem küçük hemde iyi yerde değiller,bu ada bahamalarda ve floridaya yakın,amerikaya çok yakın yani,bu tarz güzel bi ada bulursanız fikrimi değiştirebilirim.

Senin fikrin deil par verenlerin ortak fikri onemli.

• Yav 100 in altına bile var adalar ama mobilim, üşeniyorum açıp boyutuna bakmaya

• Hocam beni de yaz 5 senede denkleşir para
  • Yaz demiştim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüminKardeş

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

600 bin e falan var adalar niye pahalı bakıyorsun ki?
    Bi paypal fonu oluştursak mı?hdloader11 i çağırın konunya. Forumun en zengini oymuş.
    Ekle beni de ama dediğim gibi daha ucuzlara bak. Bunları almak imkansız a yakın

ucuzlara baktımda hem küçük hemde iyi yerde değiller,bu ada bahamalarda ve floridaya yakın,amerikaya çok yakın yani,bu tarz güzel bi ada bulursanız fikrimi değiştirebilirim.

Senin fikrin deil par verenlerin ortak fikri onemli.

tamamda kimler ciddi pek belli değil zaten öyle bişey olursa anket düzenlerim ciddi bi şekilde oy veririz.kendi başıma hareket etmem zaten

• bağış hesabı açalım güvenilir bir yerde.biri atmıştı bir siteyi yabancı bir site oradan başlayalım üç beş bizde atarız temel bi para oluşur en azından
  • 189 erkek ne yapacak o adada?
  • www.privateislandsonline.com/islands/spuhn-island-lots

Burası alaskada. Soğuk olabilir. Çok ağaç var. Kışlık odun yaparız :p
    ––––––––––––––––

www.privateislandsonline.com/islands/bells-island

New.york a yakın sayılır. Boyunu bilemedim. İyiye.benziyor.
    ––––––––––––––––
    www.privateislandsonline.com/islands/clark-island
    Burası büyük galiba. El değmemiş diyor

• Hocam yaz benide.Bizimde çorbada tuzumuz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

189 erkek ne yapacak o adada?

tatil maksatlı satın alıncak, orada bir tane villa var, zaten hep beraber gidemeyiz oraya grup halinde gideriz isteyen eşiyle isteyen tek gider.ufak prefabrik evler kurulabilir orada.ufak bi yerleşim kurulabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shrorl

5 kişilik yaz beni kızda getircem yanımda :D

hacı bak ciddiysen yazayım

ciddiyim abi ama kız kontenjanıda ayır şuraya 300 erkek olmaz orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz Alp

bağış hesabı açalım güvenilir bir yerde.biri atmıştı bir siteyi yabancı bir site oradan başlayalım üç beş bizde atarız temel bi para oluşur en azından

evet ilk mesajımda paylaştım o fikri bi arkadaş söylemişti bana ilk mesajımda yazıyo tüm ayrıntılar
  • Adanın çizim plan'ını yapalalim bir kaç arkadaş yardım etsin bana sonra çarpık yerleşme falan olmasın, hem fikri olur milletinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrorl -- 24 Temmuz 2013; 0:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Tesla

Dostum gideceksek temelli gidelim ne tatili. Yukarıda arkadaş detroit demiş o fikir de fena degil. Ama ada daha da hoş olur. Bu 2 ayda olucak bir şey değil tabi. Üyeler tamamlanınca daha detaylı konuşulur bunlar. Dediğim gibi benim fikrim temelli gitmek

şöyle bi durum var kısaca açıklayayım hep beraber satın aldığımız zaman,hep beraber gitmeyiz öyle bi imkan olmaz grup olarak gideriz mesela isteyen tek gelir,isteyen temelli kalır nede olsa villa var ve bi tekne buldukmu ki 30bindolara tekneler var komşu büyük adalar var oraları gezebiliriz dediğim gibi böyle bi fırsat her zaman başımıza gelmez ada harika bi yerde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz Alp

bağış hesabı açalım güvenilir bir yerde.biri atmıştı bir siteyi yabancı bir site oradan başlayalım üç beş bizde atarız temel bi para oluşur en azından

evet ilk mesajımda paylaştım o fikri bi arkadaş söylemişti bana ilk mesajımda yazıyo tüm ayrıntılar

bence açalım hesabı ilgi çekici birşey sonuçta yeterli dikkati çekersek ciddi paralarda toplanabilir.hiç kimse ilgilenmeyede bilir biraz şans tabi
  • quote:

quote:

quote:

5 kişilik yaz beni kızda getircem yanımda :D

hacı bak ciddiysen yazayım

ciddiyim abi ama kız kontenjanıda ayır şuraya 300 erkek olmaz orada

300 kişi aynı anda gitmeyiz zaten öyle bi imkanmı var,isteyen tek gider,gruplaşarakta gidilir,herkes kafasına göre isteyen sevgilisiyle isteyen eşiyle,isteyen tek gelir hiç farketmez,bi tane villa var orada,isteyen temelli kalır,çevrede birsürü ada var bi tekne satın alınır mesela 40 bin dolara gezilir her yer.bahamalarda binlerce ada var.anladın umarım.

• www.privateislandsonline.com/islands/hupper-island
    Burası çok iyi. Ucuz, büyük. Değerlendirilebilir.
    –––––––––––––
    İrlanda güzel yer.
    www.privateislandsonline.com/islands/inishdooey-island
    ––––––––––––––
    Şu ikisi bayağı büyük. Bırak 300 ü 1000 kişi bile zorlasak sığar. Turistik. Güzel ilki.

www.privateislandsonline.com/islands/kato-antikeri-island
    Kumsalı falan var. En çok.burayı beğendim.
    –––––––
    www.privateislandsonline.com/islands/eilean-righ
    Biraz daha küçük. Fena değil.

• Yaz beni milletvekkili olarak her turlu destek olurum

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.