Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dhdeki bağyan üye oranına göre adada 1 erkek başına 8 erkek düşecek eğer dışarıdan bağyan takviye yaparsanız geliyorum ekleyin

Edit ciddiyim gelirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 24 Temmuz 2013; 2:02:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ot

quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

Orijinalden alıntı: ot

asıl adamızı ne zaman seçeceğiz

asıl ada burası aslinda,itiraz gelirse adayi degistiririz,ki ada gayet guzel bi yerde

Ada güzel yerde de daha büyük ve daha ucuz adalar var . Ya adaya sığamazsak ?

hep beraber gitmicez,grupca gidilir veya kimi tek gider herkes kafasina gore veya forumda toplanip misal 20 kisi gidilir bu sekilde

• 2 yıl sonra benide ekle para sorun değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

Şimdi hocam tam olarak ne zaman kesin karar veriyoruz ona göre kendi ayarlamalarımı yapayım.Tam kesin gidiceksek paraları pasaportları vizeleri fln ayarlayalım

bahamalara gidicegimizden dolayi vize gerekmiyo oraya vize kalkti,bu proje uzun surebilir cok uzunca bu konu hakkinda fikir vermemiz gerekir ve ingilizce bilmemiz biraz şart,4 sene sonrada gidilir daha erkende dedigim gibi orasi dunyanin öbür ucu neredeyse oraya gitmek titiz bi planlama gerektirir.kabaca ucak masrafi ile birlikte 14 bin gerekli.ada icin 10 bin kabaca,tabi bu katilima gore degisir.

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Dhdeki bağyan üye oranına göre adada 1 erkek başına 8 erkek düşecek eğer dışarıdan bağyan takviye yaparsanız geliyorum ekleyin

Edit ciddiyim gelirim

hocam bu gidişle herkes burdan manita yapıp öyle gidicez başka çare kalmadı yoksa ılık olup döneriz allah korusun :D
  • Beni de yazın.

Bir de bu iş iyiden iyiye ciddiye binince katılımcıların tamamının bir araya geleceği bir organizasyon yapılmalı. Fikir alış-verişi yanında insanlar ne kadar ciddi onu da görmüş oluruz.

• Eğer harbiden yapılabilirse, güvenlik görevlisi olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 6aysonrabidahadeğişicem

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Dhdeki bağyan üye oranına göre adada 1 erkek başına 8 erkek düşecek eğer dışarıdan bağyan takviye yaparsanız geliyorum ekleyin

Edit ciddiyim gelirim

hocam bu gidişle herkes burdan manita yapıp öyle gidicez başka çare kalmadı yoksa ılık olup döneriz allah korusun :D

aga buradan gotururseler maliyet fazla olur ucak bilet 4-5 bin lira civarinda :) evli olsa neyse gidilirde :D .tekne aliriz ucuza orada bir suru ada var orda buluruz saglam ingilizceyle

• aslında aklımda fikir var adayı satın almadan önce bekleyip değer düşmesinibekliyelim ondan öncede mesela 1 yıl önceki fiyatına bakalım eğer periyodik olarak bi düşüş söz konusuysa beklemekte fayda var adada bugüne kadar yaşanan doğal afetleri inceliyelim.

misal diyelim anlaşmaya kadar geldik ada sahibi hükumetle, parayı tehlikeye atmamak için direk satın almak yerine kendi isteklerimizeide sözleşmeye eklettirebiliriz misal olarak parayı ödediğimizde oraya elekrik ve internet çekecekler bu hizmet 10 yıl vs ücretsiz olacak, ada 50 yıl içinde herhangi bi doğal felaket (adanın batması, deprem vs) gerçekleşirse verdiğimiz parayı geri talep etme, 10 yıl boyunca ücretsiz temiz su, büyük su varilleri inşaası, %100 imar izni vs vs o kadar para verdikten sonra bi kaç işi devlete bırakmak gerekir bence beyler

bakalım 5 yıl önce ada kaçaydı şimdi kaça eğer ciddi bi oranda düşüş varsa beklemeye ve yatırıma değer diye düşünüyorum

• Benide ekle

• Benim yazdığım o büyük ada ya baktınız mı? Nerdeyse 10 kat büyük ve çok daha ucuz.
    Adaya gelmek isteyen herkes 10.000 mi.verecek? Ailemle geldim diyelim 40.000 mi vermem gerekiyor?

• Ben ciddi anlamda gelirim ancak önümüzdeki 2 yıl boyunca olmaz.Bir bağış kampanyası başlatsanız kickstarter tarzı 5-10 tl gönlünden geçenler ver şimdiden fena olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Beni de yazın.

Bir de bu iş iyiden iyiye ciddiye binince katılımcıların tamamının bir araya geleceği bir organizasyon yapılmalı. Fikir alış-verişi yanında insanlar ne kadar ciddi onu da görmüş oluruz.

yarin eklerim :)
    organizasyon bende dusunuyorum ama bunun icin daha vakit var,zaten bu projenin gerceklesmesi uzun surebilir,sonucta dunyanin obur ucu amerikaya komsuyuz neredeyse,bi kere orada vize gerekmiyo bahamalara vize kalkti,babamda destek veriyo bu iş olur gibi ama yeterli katilim gerekli ve yıllar surebilir.kampanya baslatma fikri yabancu bi sitede bi arkadasla hazirladik ona buradan tesekkur ediyorum.seninde bu kampanyayla ilgili fikirlerini almak isterim.aramiza hosgeldin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Benim yazdığım o büyük ada ya baktınız mı? Nerdeyse 10 kat büyük ve çok daha ucuz.
    Adaya gelmek isteyen herkes 10.000 mi.verecek? Ailemle geldim diyelim 40.000 mi vermem gerekiyor?

yani 300 kisi gelirse kabaca 10 bin gerekli,istediginle gel ondan sonra ucak bileti oldukca pahali 4-5 bin tl bunu gozden cikaramayanlar zaten gelmesin hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Ben ciddi anlamda gelirim ancak önümüzdeki 2 yıl boyunca olmaz.Bir bağış kampanyası başlatsanız kickstarter tarzı 5-10 tl gönlünden geçenler ver şimdiden fena olmaz

evet o siteyle ilgili yarin bi tanitim yazisi yazicam,adayi en erken 4 senede aliriz bu surede butun ayrintilari gerekli butun herseyi tartismaliyiz,ingilizcemizde olmali,tekne alabiliriz ucuz biseye.orasi dunyanin obur ucu amerikayla komsu bahamalar.
    bu arada bu sitede nasil kampanya acikir bilmiyorum bu konuda yardimini bekliyorum,ingilizcem yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trauser -- 24 Temmuz 2013; 2:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Ben ciddi anlamda gelirim ancak önümüzdeki 2 yıl boyunca olmaz.Bir bağış kampanyası başlatsanız kickstarter tarzı 5-10 tl gönlünden geçenler ver şimdiden fena olmaz

evet o siteyle ilgili yarin bi tanitim yazisi yazicam,adayi en erken 4 senede aliriz bu surede butun ayrintilari gerekli butun herseyi tartismaliyiz,ingilizcemizde olmali,tekne alabiliriz ucuz biseye.orasi dunyanin obur ucu amerikayla komsu bahamalar.
    bu arada bu sitede nasil kampanya acikir bilmiyorum bu konuda yardimini bekliyorum,ingilizcem yok zaten.

Dil konusunda sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum.Dediğim gibi şimdiden başlat bağış kampanyasını 5 sene falan biriksin.Sonra zaten ciddi olanlarla oturup buluşulup konuşulur olaylar.300 kişi falan adını yazdırsa 50 tanesi falan ciddi çıkarsa iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Yağmur Tanrısı

aslında aklımda fikir var adayı satın almadan önce bekleyip değer düşmesinibekliyelim ondan öncede mesela 1 yıl önceki fiyatına bakalım eğer periyodik olarak bi düşüş söz konusuysa beklemekte fayda var adada bugüne kadar yaşanan doğal afetleri inceliyelim.

misal diyelim anlaşmaya kadar geldik ada sahibi hükumetle, parayı tehlikeye atmamak için direk satın almak yerine kendi isteklerimizeide sözleşmeye eklettirebiliriz misal olarak parayı ödediğimizde oraya elekrik ve internet çekecekler bu hizmet 10 yıl vs ücretsiz olacak, ada 50 yıl içinde herhangi bi doğal felaket (adanın batması, deprem vs) gerçekleşirse verdiğimiz parayı geri talep etme, 10 yıl boyunca ücretsiz temiz su, büyük su varilleri inşaası, %100 imar izni vs vs o kadar para verdikten sonra bi kaç işi devlete bırakmak gerekir bence beyler

bakalım 5 yıl önce ada kaçaydı şimdi kaça eğer ciddi bi oranda düşüş varsa beklemeye ve yatırıma değer diye düşünüyorum

fikirlerin harika guzel dusunmussun tesekkurler,yeterli katilim ve destek olursa en erken 4 yılda aliriz.4 yil icinde butun ayrintilari adayla ilgili,neler yaomamiz gerektigini titiz bi sekilde planlariz

• oltamı alıp geliyorum ekle beni.
  • Uçak bileti 5bin mi? Oha uzaya mı gidiliyor sanki. 500 tl den çok uzak bi rakam değildir bence. Var mı.link? 5 bin lik uçak bileti için.

• Kickstarter tamamen resmi bir olay ve bildiğim kadarıyla Türkiye'ye desteği yok.Ona benzer bir şeyler olmalı.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.