Şimdi Ara

Mordekaiser HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mordekaiser baya güçlü değil mi? Akali Kata Fizz Zed vs. Bunun gibi çoğu heronun ct ı. Dürtü de yemiyor doğru düzgün. Doğuştan kalkanı olan herolar zorluyor bi lulu ori vs. Ama hala oynanmiyor hani galio felan havalı değil diye oynanmiyor diyorlar mordekaiser havalı değil mi simdi? Neyse konuyu açma amacım kostüm onerisiydi asil sizce hangi kostümü en güzel?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LePortaBim -- 25 Aralık 2014; 19:12:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pentakill güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pool party Morde en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Scholes -- 25 Aralık 2014; 19:16:44 >
  • Mordenin normal hali daha iyi bence.

• Ucgen ayakli morde oyuna ilk basladigim zaman hep mordekaiser oynardim skin olarak pentakill guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanae -- 25 Aralık 2014; 19:20:26 >
  • Pentakill Morde

Annie Mid yaparken karşıma 3 oyun üst üste Morde gelmişti de çıldırmıştım
  • Turnuva da mobil olmayıp kolay kamp yiyeceği için tercih ediliyor diye düşünüyorum skin olarak açık ara pentakill derim

• Lord Morde var. ama oynuyormuyum oynamıyorum
  • hue hue hue

• Aslında topta çok iyi olur.
  • oyunuma gelipte tasiyan mordekaiserleri hatirliyorum simdi evet hepsi rylai rushlayip devaminda full tank gitmislerdi. CC siz cok manyak bir tank oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plaib

Aslında topta çok iyi olur.

karşısına range hero gelmediği sürece ve yorick ya da iyi oynayan lissandra hariç kim olursa olsun ağlatıyor. woa - magic penet bot - zhonya - liandry çıktıktan sonra karşıdakilerin durumuna göre ruh gömleği ya da sunfire (warmog'da tercih edilebilir belki ) çıktığın zaman ilah gibi oluyor, kolay kolay düşmüyor. spell olarak da lane'e ve rakibe göre teleport + ghost / flash + ignite / teleport + ignite 3'lüsünden biri tercih edilmeli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 26 Aralık 2014; 1:25:36 >
  • 0 Mobilite early de zayıf, kite manyağı oluyorsun ADC'yi tekleyip alman lazım ama o kadar kolay olmuyor. Az çok oynarım fakat Akali ve Fizz dışındaki rakiplere karşı çok rahat olamıyorsun.

Topta oynarsanız gank manyağı olursunuz, yapısı gereği pushlayan/pushlaması gereken bir hero zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 26 Aralık 2014; 8:28:09 >
  • karsıma gelmisti 18-19. dakikada afk kalmıstım sinirden

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

0 Mobilite early de zayıf, kite manyağı oluyorsun ADC'yi tekleyip alman lazım ama o kadar kolay olmuyor. Az çok oynarım fakat Akali ve Fizz dışındaki rakiplere karşı çok rahat olamıyorsun.

Topta oynarsanız gank manyağı olursunuz, yapısı gereği pushlayan/pushlaması gereken bir hero zaten.

Alakası bile yok. Tamamen playerlığa göre değişir. Gank manyağı olur demişsin. 150 gold warda verir tüm takımı rahatlatırsın. Topa kamp kurarsa drake sizde, jungle iyiyse bot lanede sizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 26 Aralık 2014; 9:54:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

oyunuma gelipte tasiyan mordekaiserleri hatirliyorum simdi evet hepsi rylai rushlayip devaminda full tank gitmislerdi. CC siz cok manyak bir tank oluyor.

Morde çok da tank herosu değil zaten ap ağırlıklı kasılıyor. Can felan da alınıyor tabi tek yerdi yoksa. Ama ADC yi teklesen zhonya bassan kalkınca tum skilleri boşaltıp kalkan alsan zaten zhonyadayken hayaletle karsiya baya bi vurursun ADC nin hayaleti sonuçta. Yani morde metaya girmesi imkânsız bir hero ama gerçekten soloq da baya güçlü bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.