Şimdi Ara

Mordekaiser'ın sırrı çözüldü. [SSLee] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CreonCe

ARKADAŞLAR İNANMAYIN CLASSİC SKİNİNDE ÖLÜNCE PATLIYOR VE İÇİ BOŞ SADECE BALYOZU KALIYOR DİĞER HER ŞEY GİDİYOR

kendi buharlaşıyorsa ?
  • kedidir kedi
  • Pantheon'da aynı
  • Ben atayizim bence tanrı falan yok bilim mordeyi yapmış bide görünmezlik kostümü giydirmiş bence o görünmezlik kostümünün içinde arnıl şıvayntzaneger var çünkü her buba yiğit onu kaldıramaz yada seyit onbaşı gibi güçlü birinin ruhu var xD ben atayizm yahudiler bunuda açıklayın
  • kassadinde öyle, adamın six packleri görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Etten kemikten kostümü giymiş bir ios olmadığı ne malum.

Sen ne ara geri döndün?

Bence bu Mordekaiser'in abisi

• Yorickin currently skinine bakarsak
    Yosun kaplamış pislik içinde yaşayan bir mahlukattır koluna bakarsak yosunlu ve çürümüş kola sahip pentakill skininde ise kollar gayet insansı yani insana çevrilmiş halinden başka birşey değil morde ve yorick
    Not : Ateist değilim
    Karl Marx <3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etten kemikten kostüm içinde etten kemikten kostüm sanki insepşın
  • Soraka Mordekaiser'a lanet uyguluyor ve bu lanetin tek zayıf noktası müzik oluyor. Mordekaiser'da müzik söyleyince lanet ortadan kalmaya başlıyor. Splash art'ta görüyoruz ki Mordekaiser tamamen demirden veya etten değil. Lanet kalkmaya başlıyor. Bu yüzden de Mordekaiser müziği sever.

Not: Atayiz değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Soraka Mordekaiser'a lanet uyguluyor ve bu lanetin tek zayıf noktası müzik oluyor. Mordekaiser'da müzik söyleyince lanet ortadan kalmaya başlıyor. Splash art'ta görüyoruz ki Mordekaiser tamamen demirden veya etten değil. Lanet kalkmaya başlıyor. Bu yüzden de Mordekaiser müziği sever.

sona+ morde bot op o zaman qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Soraka Mordekaiser'a lanet uyguluyor ve bu lanetin tek zayıf noktası müzik oluyor. Mordekaiser'da müzik söyleyince lanet ortadan kalmaya başlıyor. Splash art'ta görüyoruz ki Mordekaiser tamamen demirden veya etten değil. Lanet kalkmaya başlıyor. Bu yüzden de Mordekaiser müziği sever.

sona+ morde bot op o zaman qnq

Bu yüzden Sona bir skilini kullandıktan sonra Mordekaiser AD, AP, movement speed gibi özellikler kazanıyor. Bunu göremeyecek kadar körsün!11!!!Bir1!
  • Etten kemikten kostümü giymiş bir etten kemikten bir sığır olmadığı ne malum
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Etten kemikten kostümü giymiş bir ios olmadığı ne malum.

Sen ne ara geri döndün?

Bence bu Mordekaiser'in abisi

Yanlışlıkla banlamışlar itiraz ettim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki de pentakill skin'inde insan tasarımlı zırh giyiyor?
  • belkide zombi dinazor tarzı birşeydir pentakill kostümü giyince evrim geçirip insan oluyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lien- -- 22 Ağustos 2012; 9:17:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Ya Morde Kakashi mod on yaptıysa.Yani etten kemikten kostümünün altında bir tane daha etten kemikten kostümü varsa?

Güldüm yahu
  • Üst teknoloji insana benzeyen bir robotun içine girmiş teemo olmadığı ne mağlum?
  • Kenan Doğulu olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Belki de pentakill skin'inde insan tasarımlı zırh giyiyor?

Ozaman zırh üstüne zırh giymiş olur taşıyamaz okadar şeyi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.