Şimdi Ara

Morhipo De'Longhi CGH900 Izgara&Tost Makinesi 150 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
8
Favori
4.976
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende satın aldım haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • seramik değil bu
    seramiğin model numarası 900c
  • Galiba teflon olan gelecek gibi.
    Morhipo'dan şubat ayında alanlara 900 yazmasına rağmen seramik olan 900c gönderilmiş.
    Ancak bakıyorum mayıs ayında alanlara sitede yazılan ve resimdeki teflon kaplamalı 900 modeli gönderilmiş.
  • Aldım bende olumlu yorumlara güvenerek. Tost yemeyi özledimmmmm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loverdosed

Arkadaşlar bu makine ekmeği iyi eziyor mu, dışarıda yediğimiz tostlar gibi çıtır çıtır yapabiliyor mu?

Ürünü satın alanlar lütfen bu soruya cevap verebilirler mi?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu makine ekmeği iyi eziyor mu, dışarıda yediğimiz tostlar gibi çıtır çıtır yapabiliyor mu?

Ürünü satın alanlar lütfen bu soruya cevap verebilirler mi?

Tutup sanayı tıpı makınede yapılan tostu beklemeyın ancak ev ortamında 32 senelık hayatımda yedığım en ıyı tostu yapıyor :)
    Ayrıca sadece tost olarak dusunmeyın. Alanlar 1 kez kofte pırzola vs yapsın sonucu yazdınlar çunku super oluyor .

• son gun alırım dedım urun tukenmıs nasıp deılmıs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %11 anneler gunu indirimi + 50 tl tictoc hediye çeki ile beraber sadece 118tl kargo içinde ( kredi kartı 6 taksit ) şeklinde aldıydım 2-3 hafta evvel
  • Arkadaşlar burada bahsedilen (Morhipodaki model) CGH 900 olan yani teflon olan mı? 150 e malolacak gibi.
    Galiba bir de seramik olan CGH 900 C modeli var o da piyasada 200-234 TL aralığında gibi. Ama morhipodaki bu değil. Doğru mu anlamışım?
  • Tükenmiş
     Morhipo De'Longhi CGH900 Izgara&Tost Makinesi 150 TL

• bi türlü bkm ile morhiponun uygulamasından ödeme yapamadık anasını satayım
  • Tekrar stoklara girmiş görünüyor.
     Morhipo De'Longhi CGH900 Izgara&Tost Makinesi 150 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparişim geldi.
    teflon geldi. seramik bekleyenlerin haberi olsun.

yanında 200 e tamamlamak için eklediğim saklama kapları gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceyol

siparişim geldi.
    teflon geldi. seramik bekleyenlerin haberi olsun.

yanında 200 e tamamlamak için eklediğim saklama kapları gelmedi.

hayırlı olsun.benimkide inşallah bugün gelir.
  • Morhipo daha önce defalarca sipraişi tek taraflı ürün yok, yalanı ile hikaye etti. Çeklerim boşa gitti, bağrış gürültü giden al limitsiz çeklerim yerine alt limitli çek verdiler,

Çekle morhipodan ürün alanlaron dikkat etmesi lazım, hele banka kampanyasıda var is eo da boşa gidiyor . Morhipo
  • Morhipodan hepsinde de çek kullanarak 4 adet elektronik siparişim oldu.Üçünde sorun çıktı,siparişi iptal ettiler.Üçünü de şikayetvara yazdım.
    Hepsinde de ilgilendiler,sorun çözüldü.Ya ürünü temin edip gönderdiler ya da bir üst modelini sundular.
    Tost makinesi beşinci çekli siparişim oldu.Şu an kargoda,yarın gelir.Saklama kabından ise haber yok henüz.
  • Arkadaşlar ürün dun geldi.hemen tost yaptim.ekmekler kizarmadi ama icindeki peynirler guzel eridi. Enson temizlerken ondeki düğmelerin yazisinin ciktigini gördüm cok canım sıkıldı.
     Morhipo De'Longhi CGH900 Izgara&Tost Makinesi 150 TL Morhipo De'Longhi CGH900 Izgara&Tost Makinesi 150 TL Morhipo De'Longhi CGH900 Izgara&Tost Makinesi 150 TL

• Benim tost makinesi de geldi.Teflon olandan yollamışlar.
    Kullandığım beko marka tost makinesi olduğundan hiç açmadan dolabın üst kısmına yerleştirdim.
    Eninde sonunda lazım olacak.Tost makineleri çok uzun ömürlü olmuyorlar.
  • quote:

tost kalitesini artırmak için önerim:

ekmekleri sade şekilde makineye koyup hemen kurumadan basacaksınız. incelecekler. ondan sonra içini doldurup üst üste koyacaksınız. bu şekilde yaparsanız dışarıda yediğiniz gibi olur.

7-8 yaşındayken makinenin üstüne bezleri serer, çıkıp otururdum. tost lezzetinde üstüme yoktur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

tost kalitesini artırmak için önerim:

ekmekleri sade şekilde makineye koyup hemen kurumadan basacaksınız. incelecekler. ondan sonra içini doldurup üst üste koyacaksınız. bu şekilde yaparsanız dışarıda yediğiniz gibi olur.

7-8 yaşındayken makinenin üstüne bezleri serer, çıkıp otururdum. tost lezzetinde üstüme yoktur

Tam tarif verebilir misiniz biraz daha ayrıntılı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.