morientes geldın bır forma da ben alcam şaka bir yana bu adam cok iyi bir golcu de gelır mı tartısılır.
İnşallah Moriantez gelmez, sizde düz bir oyuncu alırısınız
quote:
Orjinalden alıntı: electra
İnşallah Moriantez gelmez, sizde düz bir oyuncu alırısınız
moriantes yamuk mu
Bir yabancı transferi yapacağız ve bu oyuncu İspanya'dan olacak. İsim yok ama ülke belli. İsmi artık siz tahmin edin bu haberden sonra ...
abi içimde gelmez diye bi his var ama insallah yanılıorumdur
satın alınamayacak futbolcu yoktur iş sağdece paraya bakar ben yönetimin galatasaraya laik bir yıldız getireceğine inanıyorum baş sırada morientes var
kac senedir isterdim morientesi Gs de gormeyi ins gelir
bende çok beğeniyorum bu adamı tam bir golcü.yaşı da çok fazla sayılmaz.31 yaşındaymış daha
MORiENTES gelirse galatasarayin 2007-2008 sezonu beyaz formasindan hemen alacam zaten morientes gelirse forma yeti$tiremezler
ayrica bu beyaz forma iSPANYA milli takiminin beyaz formasina çok benziyor
quote:
Orjinalden alıntı: adriano123
bende çok beğeniyorum bu adamı tam bir golcü.yaşı da çok fazla sayılmaz.31 yaşındaymış daha
Haklısın hocamda geldiğinde inş 32'ye girer. Sakat bi yaşta. Tüm toplar aut olmasında iNŞŞŞ gelir yaw..
Arkadaslar... Bahsettigimiz kisi "Morientes" tartısılmaz bile... hayallerimdeki adam... bir gün GS'ye gelirmi acaba diye dus kurdugum adam... Bu adam Real Madrid'te göz bebegi idi... Liverpool'a gitti birsuru gol attı Monaco'ya gitti birsuru gol attı...
müthis müthis... insallah iş resmilesir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme