Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçma adam tanrıları silmiş mk karakterleriylemiş ugraşıcak tek kılıç hareketine bakarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Saçma adam tanrıları silmiş mk karakterleriylemiş ugraşıcak tek kılıç hareketine bakarlar.

Bu mantıkla oyun oynanmaz ama
  • Yakında Power Rangersları görürüz Mortal Kombatta benden söylemesi.
  • saçmalayan sizsiniz bence oyun bu eğlenmek için yapılır. kratos la veya batman le (gerçi o oyun epic faildi ) oynamak hoşunuza harbiden gitmiyomu ?
  •  MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

BABALITY SONRASI KEL KAFANIN ALACAĞI DURUM...

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

• toplamda 20 milyon satar
  • işte bu oyunun collector edition ı alınır
  • Tamam origami killer sakin ol
  • kratos hikaye modunda yer almıyacak,hikaye ye herhangi bir etkisi yok,arcade modunda olur o da farklı bir tecrübe sunacağı şimdiden belli
  • kratosun oyunda olmasına tepki gösteren arkadaşları anlamıyorum,bu kadar tepki gösterecek bişey yok bence dünyanın en iyi dövüş oyununa,dünyada olay yaratmış bir oyunun karakteri ekleniyor bence bu çok gurur verici güzel bişey,yıllardır mortal kombat fanı biri olarak,bu olay mortal kombatın özünü bozmaz aksine yenilikler güzellik katar,kim düşündüyse bravo tam adamını koymuşlar oyuna,
    burada altının çizlmesi gerekn şey aslında kratosun mortal kombatta olması değil,mortal kombatı mortal kombat yapan en önemli şey oyunun görüntüleridir,fakat bu malesef mk4 ile birlikte her yeni çıkan oyunda kötüleşti,eski mortal kombatlardaki gerçek insan görüntüleri o dönemdeki oyunlar arasında bir çığır açmıştı,atari salonlarında çizgi film karakterlerinin yerini bu kanlı canlı gerçek insanların olduğu muhteşem bir dövüş oyunu almıştı,asıl mortalı yaratan olay buydu,fakat teknoloji ile birlikte oyunun yapımcıları bir şeyleri değiştirmek istediler ve oyunu günden güne bitirdiler,grafikleri karşılaştırdığımızda bir zamanlar sekizgen karakterlerle oynanan tekken şuan en son çıkan mortal kombattan çok önde oyun fiziğide mortal kombattan çok çok daha iyi,yapımcılar yıllar sonra yaptıkları hataları fark etmeye başladılar ve her söylemlerinde eskiye dönüşüm olacağından bahsediyorlar,fakat yeni oyuna bakıyorum bu pekte öyle görünmüyor,grafikler yine vasatın altında oyun fiziği ve karakterlerin hareketleri bir önceki oyuna göre daha iyi gözüksede yinde bir hantallık var mademki eskiye dönüş olacaktı ozaman oyuna koşma tuşunuda dahil etmeleri gerekiyordu bu sayede oyun daha hızlı ve dövüşler daha eğlenceli olabilirdi onun haricinde mortal kombatın yapımcılarının düştüğü en büyük hatalardan biride her yeni oyunla birlikte karakterlerin hareket kombinasyonlarını değiştirmeleri örnek scorpion spear (kanca) atmak için klasik hareket iki geri alt yumruk yapmak gerekir ama bunu her yeni oyunda sürekli değiştirdiler keza tüm karakterlerde bunu yaptılar,bu çok yanlış birşey oyunu ustalık derecesinde öğrenen insanları oyundan soğutmaya birebir bi etken,halbuki tekkende bu olay böyle değil tekken 1 de bir karakterin hareketi neyse tekken 6 dada aynı ve üzerine yeni hareketler eklenmiş keşke mortlal kombatıda böyle yapsalardı

işin özü mortal kombatta hala çok eksiklikler var benim ve gerçek mortal kombat fanlarının beklediği oyun bu olmayacak,ama yinde ne olursa olsun alıp oynayacağız,bir aralar mkhd diye söylentiler çıkmıştı görüntüleri iyileştirilmiş klasik mk1-mk2-mk3 ultimate çıkacak denildi ama bu konuda hiç bir kesin bilgi yok eğer bu oyun yapılırsa inanın yeni çıkacak mk 9 kadar satacaktır,belkide daha fazla ama bunu oyun yapımcıları inatla görmek istemiyorlar nedenini anlamak zor
    mortal kombatın özüne dönmesi lazım 2D hd grafiklerle yepyeniden gerçek insan karakterlerle,daha fazla kombo ve hereketler eklenerek farklı farklı fatalityler ile o eski günlerine dönebilir ama çok zor bunu yapmak istemiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Oyunla ilgili son haber
    http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Ermac_Yeni_Mortal_Kombat_icin_Onaylandi-11804.htm

Budur Scorpion dan çok daha iyi bir karakter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

kratosun oyunda olmasına tepki gösteren arkadaşları anlamıyorum,bu kadar tepki gösterecek bişey yok bence dünyanın en iyi dövüş oyununa,dünyada olay yaratmış bir oyunun karakteri ekleniyor bence bu çok gurur verici güzel bişey,yıllardır mortal kombat fanı biri olarak,bu olay mortal kombatın özünü bozmaz aksine yenilikler güzellik katar,kim düşündüyse bravo tam adamını koymuşlar oyuna,
    burada altının çizlmesi gerekn şey aslında kratosun mortal kombatta olması değil,mortal kombatı mortal kombat yapan en önemli şey oyunun görüntüleridir,fakat bu malesef mk4 ile birlikte her yeni çıkan oyunda kötüleşti,eski mortal kombatlardaki gerçek insan görüntüleri o dönemdeki oyunlar arasında bir çığır açmıştı,atari salonlarında çizgi film karakterlerinin yerini bu kanlı canlı gerçek insanların olduğu muhteşem bir dövüş oyunu almıştı,asıl mortalı yaratan olay buydu,fakat teknoloji ile birlikte oyunun yapımcıları bir şeyleri değiştirmek istediler ve oyunu günden güne bitirdiler,grafikleri karşılaştırdığımızda bir zamanlar sekizgen karakterlerle oynanan tekken şuan en son çıkan mortal kombattan çok önde oyun fiziğide mortal kombattan çok çok daha iyi,yapımcılar yıllar sonra yaptıkları hataları fark etmeye başladılar ve her söylemlerinde eskiye dönüşüm olacağından bahsediyorlar,fakat yeni oyuna bakıyorum bu pekte öyle görünmüyor,grafikler yine vasatın altında oyun fiziği ve karakterlerin hareketleri bir önceki oyuna göre daha iyi gözüksede yinde bir hantallık var mademki eskiye dönüş olacaktı ozaman oyuna koşma tuşunuda dahil etmeleri gerekiyordu bu sayede oyun daha hızlı ve dövüşler daha eğlenceli olabilirdi onun haricinde mortal kombatın yapımcılarının düştüğü en büyük hatalardan biride her yeni oyunla birlikte karakterlerin hareket kombinasyonlarını değiştirmeleri örnek scorpion spear (kanca) atmak için klasik hareket iki geri alt yumruk yapmak gerekir ama bunu her yeni oyunda sürekli değiştirdiler keza tüm karakterlerde bunu yaptılar,bu çok yanlış birşey oyunu ustalık derecesinde öğrenen insanları oyundan soğutmaya birebir bi etken,halbuki tekkende bu olay böyle değil tekken 1 de bir karakterin hareketi neyse tekken 6 dada aynı ve üzerine yeni hareketler eklenmiş keşke mortlal kombatıda böyle yapsalardı

işin özü mortal kombatta hala çok eksiklikler var benim ve gerçek mortal kombat fanlarının beklediği oyun bu olmayacak,ama yinde ne olursa olsun alıp oynayacağız,bir aralar mkhd diye söylentiler çıkmıştı görüntüleri iyileştirilmiş klasik mk1-mk2-mk3 ultimate çıkacak denildi ama bu konuda hiç bir kesin bilgi yok eğer bu oyun yapılırsa inanın yeni çıkacak mk 9 kadar satacaktır,belkide daha fazla ama bunu oyun yapımcıları inatla görmek istemiyorlar nedenini anlamak zor
    mortal kombatın özüne dönmesi lazım 2D hd grafiklerle yepyeniden gerçek insan karakterlerle,daha fazla kombo ve hereketler eklenerek farklı farklı fatalityler ile o eski günlerine dönebilir ama çok zor bunu yapmak istemiyorlar

Bu da mı beklediğiniz oyun değil? Hantallığa alışın artık. 2 boyutlu dövüş oyunları 3 boyutlu grafiğe geçince bariz yavaşlıyor. Örnekler:
    Street Fighter EX
    The King of Fighters: Maximum Impact
    Mortal Kombat 4
    Samurai Shodown Sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 15 Aralık 2010; 17:19:01 >

• quote:

Bu da mı beklediğiniz oyun değil? Hantallığa alışın artık. 2 boyutlu dövüş oyunları 3 boyutlu grafiğe geçince bariz yavaşlıyor. Örnekler:
    Street Fighter EX
    The King of Fighters: Maximum Impact
    Mortal Kombat 4
    Samurai Shodown Sen

iyi güzelde kardeşim neden hantallığa alışalımki,benim yukarıda anlatmak istediğimde bu oyun neden hantallaştırılıyor,tüm mortal kombat severlerin istediği eski mortal kombat,ama eski teknoloji ile değil bugünkü teknoloji ile mükemmel bir 2D yapabilirler,en azından birde bunu denesinler isteğimiz bu
  • Adamlar eski seriyi hd yapıp tekrar satışa sunar. Bu da birçok kişiyi tatmin etmez bence. PSN oyunu kıvamında olur. Millet yeni nesil grafik ve animasyon istiyor. 2 boyutlu dövüş oyunları 3 boyutlu grafiğe geçince ağır grafik yükü altında yavaşlamaya başlıyor. İsteseler de eskinin basit ve hızlı oynanışını getiremezler. Ben ondan alışalım bu yavaşlığa dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 15 Aralık 2010; 23:46:12 >
  • @NECO ksk

Ben de aynı senin gibi MK ve GOW fanıyım düşüncelerini anlıyorum bende çok isterim eski oyunları elden geçirip daha iyi görüntüyle oyun yapmalırını ama bizim gibi eski oyuncular kalmadı herkes bıraktı bu işleri, çoluk çocuğa karıştı, çoğu insan belli yaştan sonra oyun oynamayı bırakıyo.Haa ben öyle değilim 70 yaşımada gelsem kopamam yani bizi takmıyolar aga yeni pazar arayışında adamlar uğraşmıyolar eski oyunlarla yeni oyun yaparak hem eski oyuncuları hemde yeni çağın oyuncularını cezbetme peşindeler.
  • Bu oyun da dahil hiçbiri UMK3'ün yerini tutamayacak hatta ne tekken ne sf ne de başka bir oyun tutmadı tutamayacak gibi

Görsel olarak mükemmel bir oyun fakat dövüş sistemi için oynamak,saatler harcamak gerek

Kratos benim için gereksiz beğendiğim adamları oynarım yeter,ama milyon dolarları basın recep ivediği bile mkya koyarlar hem de gizli karakter olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 16 Aralık 2010; 3:13:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: er38

@NECO ksk

Ben de aynı senin gibi MK ve GOW fanıyım düşüncelerini anlıyorum bende çok isterim eski oyunları elden geçirip daha iyi görüntüyle oyun yapmalırını ama bizim gibi eski oyuncular kalmadı herkes bıraktı bu işleri, çoluk çocuğa karıştı, çoğu insan belli yaştan sonra oyun oynamayı bırakıyo.Haa ben öyle değilim 70 yaşımada gelsem kopamam yani bizi takmıyolar aga yeni pazar arayışında adamlar uğraşmıyolar eski oyunlarla yeni oyun yaparak hem eski oyuncuları hemde yeni çağın oyuncularını cezbetme peşindeler.

haklısın galiba

• Nisan'da çıkacak olması sevindirici. Siz ona bakın beyler. Beklediğim bazı oyunlar 2011 sonbahara kaldı.

Ed Boon, MK hayranlarını üzmedi ve oyunu erken çıkartacak. Helal olsun adama.

Mesela hatırlıyorumda MKA baya geç çıkmıştı duyurusundan sonra. Yine aynı olay olmayacak bu oyun ile.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.