Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllar yıllar önce nintendoda mortal kombat oyunum vardı ama finishimleri bilmiyordum Ankarada fantasylandde finishimleri öğrenmek için tek jetonla saatlerce izliyordum bir gün önüne geleni yenen bi elemana finishimleri sormuştum bilmiyorum demişti oysa önüne geleni yenip finishim yapıyordu tam o esnada ben acaba ben bu elemana real world finishim yapsammı diye düşünürken Türk filmlerindeki gibi bi çocuk(küçük Sezer) abey abey yandaki pasajdaki kırtasiyede fotokopileri var demişti gidip fotokopileri alıp eve mutlu şekilde dönmüştüm
    10 numara oyun geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

yıllar yıllar önce nintendoda mortal kombat oyunum vardı ama finishimleri bilmiyordum Ankarada fantasylandde finishimleri öğrenmek için tek jetonla saatlerce izliyordum bir gün önüne geleni yenen bi elemana finishimleri sormuştum bilmiyorum demişti oysa önüne geleni yenip finishim yapıyordu tam o esnada ben acaba ben bu elemana real world finishim yapsammı diye düşünürken Türk filmlerindeki gibi bi çocuk(küçük Sezer) abey abey yandaki pasajdaki kırtasiyede fotokopileri var demişti gidip fotokopileri alıp eve mutlu şekilde dönmüştüm
    10 numara oyun geliyor

birde bu tip adamlar sen oynarken akbaba gibi başında durur,bilmediğin bir hareketi nasıl yapıyorsun diye sorduğunda bilmem diyip,yenildiğinde ver geçiyimmi demeleriyle meşhurdur
    mortal kombat 1 yıllarında 1993 yılları felan ozamanlar mahalledeki oyun salonuna gittiğimde adresim belliydi sadece mortal kombat 1 makinesine yöneliridim başka oyun oynamazdım çok nadir başka oyun oynardım,aldığım bütün jetonları mk da harcardım,ozamanki çoluk çocuk beni baya iyi tanımıştı salona girdiğimde makinanın başındaki çocuklar oooo bu abi geldi,bu çok iyi oynuyor felan diye fısıldaşırlardı,ozamanlar bildiğim herşeyi soran,öğrenmek isteyen herkese söylerdim saklamak gibi bir sıkıntım yoktu,ne günlerdi bee

• quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

quote:

yıllar yıllar önce nintendoda mortal kombat oyunum vardı ama finishimleri bilmiyordum Ankarada fantasylandde finishimleri öğrenmek için tek jetonla saatlerce izliyordum bir gün önüne geleni yenen bi elemana finishimleri sormuştum bilmiyorum demişti oysa önüne geleni yenip finishim yapıyordu tam o esnada ben acaba ben bu elemana real world finishim yapsammı diye düşünürken Türk filmlerindeki gibi bi çocuk(küçük Sezer) abey abey yandaki pasajdaki kırtasiyede fotokopileri var demişti gidip fotokopileri alıp eve mutlu şekilde dönmüştüm
    10 numara oyun geliyor

birde bu tip adamlar sen oynarken akbaba gibi başında durur,bilmediğin bir hareketi nasıl yapıyorsun diye sorduğunda bilmem diyip,yenildiğinde ver geçiyimmi demeleriyle meşhurdur
    mortal kombat 1 yıllarında 1993 yılları felan ozamanlar mahalledeki oyun salonuna gittiğimde adresim belliydi sadece mortal kombat 1 makinesine yöneliridim başka oyun oynamazdım çok nadir başka oyun oynardım,aldığım bütün jetonları mk da harcardım,ozamanki çoluk çocuk beni baya iyi tanımıştı salona girdiğimde makinanın başındaki çocuklar oooo bu abi geldi,bu çok iyi oynuyor felan diye fısıldaşırlardı,ozamanlar bildiğim herşeyi soran,öğrenmek isteyen herkese söylerdim saklamak gibi bir sıkıntım yoktu,ne günlerdi bee

bende ilk mortal kombat 1 ile tanışmıştım

the pit bölümünde ayın üzerinden acaba cadı geçtimi süpürgeli

çift round perfect çekip kazıkların aşasında gizli karakter le reptile dı sanırım onunla dövüşebilcekmiyim diye defalarca jeton harcadığım

ikizlerde acayip zorlandığım bir oyundu görür görmez scorpionu tamam dedim bu benim karakterim

sonra 8 disketli mortal kombat 2 evime konuk oldu kintaro ne zorlardı bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 6 Mart 2011; 13:48:59 >

•  MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION
  • quote:

10 numara oyun geliyor

Güzel hikaye. Real time Finish.

•  MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 6 Mart 2011; 14:01:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

olası liste
  • Arkadaşlar oyunda Brutality olacak mı ? en son ben Mortal Kombat 3 Ultimate oynamıştım.Hatta onda yanlış hatırlamıyorsam bebeğe falan dönüşüyorlardı Jax ip atlıyordu vs bu tarz şeyler olacak mı oyunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Arkadaşlar oyunda Brutality olacak mı ? en son ben Mortal Kombat 3 Ultimate oynamıştım.Hatta onda yanlış hatırlamıyorsam bebeğe falan dönüşüyorlardı Jax ip atlıyordu vs bu tarz şeyler olacak mı oyunda ?

çoğu şey dlc olarak gelicek öle direk oyunda çok az şey olucak

DLC

GİZLİ KARAKTERLER
    YENİ MEKANLAR
    BRUTALİTY
    BABALİTY
    MURTALİTY :)
    KLASİK VE MARJİNAL KOSTÜMLER

YANİ ÇOĞU ŞEY DLC DE OLUCAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 6 Mart 2011; 14:15:09 >
  • quote:

Arkadaşlar oyunda Brutality olacak mı ? en son ben Mortal Kombat 3 Ultimate oynamıştım.Hatta onda yanlış hatırlamıyorsam bebeğe falan dönüşüyorlardı Jax ip atlıyordu vs bu tarz şeyler olacak mı oyunda ?

Iyi hatirlattin be hocam walla.
    Süperdi hepsi.
    Ne günlerdi be Ahh ahh, Efkar basti walla
  • Sürekli DLC YAPICAKLAR UCU AÇIK Bİ OYUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Süperdi hepsi.

Bu oyunun şifresini vardı onuda tam hatırlamıyorum ama menude aşağı a c yukarı b yukarı b yapınca a aşağı yapınca fatality falan seçiyorduk ılk başlarda hep rakıp bize yapıyordu birgün abim eve geldi buldum oğlum dedi sonra şifreyi yazdı hiç unutmam o günü valla o gun sırf Fatalıy çözmekle geçmişti hehe

• quote:

Mkdaki bayan dövüşcülerin hepsi zamanında mankendi sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Süperdi hepsi.

Bu oyunun şifresini vardı onuda tam hatırlamıyorum ama menude aşağı a c yukarı b yukarı b yapınca a aşağı yapınca fatality falan seçiyorduk ılk başlarda hep rakıp bize yapıyordu birgün abim eve geldi buldum oğlum dedi sonra şifreyi yazdı hiç unutmam o günü valla o gun sırf Fatalıy çözmekle geçmişti hehe

Ben komple unutmusum walla, Sen diyince aklima geldi Hocam.
    AC yukari B yukari BA asagi direk Sega kolu gözümün önünde.
    Subzero 7'li cekiyordum oda aklima geldi:) XXACZ geri Z
    Ben cok eskilere gittim kötü oluyorum

Bu arada Fatality cözme isi bizde cok basitti. Kirtasiyeci vardi evin yakininda Adam full hareketleri ,Ölümler hersey dahil Fotokopileyip satiyordu. Hemen almistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 6 Mart 2011; 14:57:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efflake

quote:

Mkdaki bayan dövüşcülerin hepsi zamanında mankendi sanırım

Buna vurmaya kıyamam ben. (Oyunda)

• Jade olacak mı oyunda ? Sanmıyorum ama olursa 3'lüyü kurmuş Warner Bros derim. :D
  • quote:

quote:

DLC

GİZLİ KARAKTERLER
    YENİ MEKANLAR
    BRUTALİTY
    BABALİTY

Kaynak ne ?
    Yine her zaman ki gibi ISKEMBE i KUBRA mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

quote:

DLC

GİZLİ KARAKTERLER
    YENİ MEKANLAR
    BRUTALİTY
    BABALİTY

Kaynak ne ?
    Yine her zaman ki gibi ISKEMBE i KUBRA mi :)

www.iskembe-ikubra.com.tr

Adamlar son video'da gamespot' a açıkladı. DLC karakterler olacak o ayrı.
    Ama onun haricinde hemen herşey oyundaki Coin ve Tabut sistemiyle kazandığımız paralardan açılacak. (Eski MK'lardan hatırlarsınız.)
    Babality ve Friendship yok, bu kez çok daha ciddi bir MK olacak dediler. Son dakikada eserse koyarız ama bu saatten sonra bunun bilgisini de vermeyiz dediler.
    2 tane karakter gelecek DLC ile, arkadaş Babality bile DLC ile gelecek diyor. Sonra da konu açıyorlar milletin İngilizcesi almış başını yürümüş, bir takım havalar diye.
    Arkadaşım sizde biraz kıyısından köşesinden tutun bir dilinde böyle abuk subuk bilmeden etmeden oyun dünyasının duayeniymiş gibi havalara girmeyin asıl.
    Komik oluyorsunuz. Murtality de neyse...

• jade var oyunda
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.