Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
193.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensemannn

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU]

hocam çıktımı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Burdaki fatalitileri yapmak için alıcam

Ne çekti be sub-zero

• quote:

Orijinalden alıntı: neo1209

quote:

hocam çıktımı oyun

ed boon twitter da yazmış bugün çıkacak diye...TotalBiscuit paylaşmış bu resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensemannn -- 3 Temmuz 2013; 16:31:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neo1209

quote:

hocam çıktımı oyun

ed boon twitter da yazmış bugün çıkacak diye...TotalBiscuit paylaşmış bu resmi

18,00 gibi çıkacak sanırım

• Streamdaki vatandaş iddaalı geri sayımı koymuş bekliyor bende yerimi aldım.

Edit:Streamı yapacak olan bunu yazdı birkaç defa ' Steam ALWAYS update its database at 5:00 PM GMT a.k.a. 17:00 GMT. '

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 3 Temmuz 2013; 16:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

quote:

Yahu 16 senedir PC ye Mortal Kombat çıkmıyor, 22$ gibi gayet ucuz bir fiyata çıkmış, gelmişsiniz burada torrentmiş korsanmış diyorsunuz. Ondan sonrada "PC ye dövüş oyunları neden çıkmıyor?" dersiniz. Bari şu oyuna yapmayın bu muhabbeti.

aynen sırf oyuna bağlılığımdan, saygımdan aldım ben. oyuna saygı duymuyorsanız bari orijinal alanlara duyun. korsan muhabbetini aramızda çevirmeyin ayıptır kardeşim.

Ben Street fighter x tekken vs Arcade edition u bile orjinal aldım, sırf PC Dövüş oyunlarına destek olsun diye. 2-3 kere ya oynadım ya oynamadım. Neyini deneyeceksin onu anlamadım?

@SellYourSoul

o kadar çok orijinal oyunum varki söylediğine cevap bile vermek istemiyorum hele ki destek kısmına.ne kadar indie oyun varsa hiç indirime girmeden direk alıyorum tam fiyatından,bana destekten bahsetmeyin.dövüş oyunlarıyla o kadar aram yok beğenmezsem almayacağım bu kadar basit.

quote:

lafım size değildi hocam zaten orijinal almışsınız siz. bi deneyeyim beğenirsem alırım demiş bi arkadaş, neyini deneyecekse. sadece videoları izleyerek beğenip beğenmediğine karar veremiyor mu, korsanı indirdikten sonra kimsenin yeni çıkmış bi oyuna para vereceğine ihtimal vermiyorum.

steam hesabıma bakın, vermedim ama origin hesabınıda verebilirim.ayrıca key olarak aldığım bir çok oyudan bulunmakta.örnek verecek olursam ( önce kopya indirip sonra orijinal aldıklarım ) mw2,darksiders,metro 2033,magicka,warhammer 40k serisi,titan quest,red faction guerilla, red orchestra 2, listeyi dahada uzatabilirim istiyorsan.

Yahu tamam orjinal oyun illaki alıyorsundur ona bir lafım yok, ama benim demek istediğim başka birşeydi. 16 sene üzerine çıkmış bir oyundan bahsediyoruz ve 22 dolar. Bu oyun bundan fazlasını bile hakediyor. Korsana kurban gitmesini istemem bundan dolayı biraz hassaslık gösteriyorum

• quote:

Yahu tamam orjinal oyun illaki alıyorsundur ona bir lafım yok, ama benim demek istediğim başka birşeydi. 16 sene üzerine çıkmış bir oyundan bahsediyoruz ve 22 dolar. Bu oyun bundan fazlasını bile hakediyor. Korsana kurban gitmesini istemem bundan dolayı biraz hassaslık gösteriyorum

haklısın fakat şuan alışık olmadığım bir türe şak diye 22 dolar sayacak halim yok

naruto shippuuden ultimate ninja storm 3 bekliyorum PC için, steam registryde var oyun fakat kaç aydır ses seda yok ps2 de diğer oyunlarını oynadığımdan oyunun nasıl olduğunu biliyorum, 50 dolar olsun direk öderim fakat mortal kombat için aynısını yapamıyorum çünkü en son mk oynadığımda ataride oynuyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Ragon

quote:

quote:

Yahu 16 senedir PC ye Mortal Kombat çıkmıyor, 22$ gibi gayet ucuz bir fiyata çıkmış, gelmişsiniz burada torrentmiş korsanmış diyorsunuz. Ondan sonrada "PC ye dövüş oyunları neden çıkmıyor?" dersiniz. Bari şu oyuna yapmayın bu muhabbeti.

aynen sırf oyuna bağlılığımdan, saygımdan aldım ben. oyuna saygı duymuyorsanız bari orijinal alanlara duyun. korsan muhabbetini aramızda çevirmeyin ayıptır kardeşim.

30 yaşındayım ve hâlâ Mortal Kombat hayranlığım geçmedi. Ben de oyuna 29,99 $ verdim Amazon'dan aldım. Bizim oyuna duyduğumuz saygıyı dağıtımcılar da bize duyuyor mu şimdi? Oyunu aldığım yerde saat ve gün verilmişti oyunun çıkışı için ama zamanı geçmesine rağmen hiçbir yerde açıklama yok. Bence bu daha büyük ayıp.

Aynen bende neredeyse 30 oldum senle aynı durumdayım malesef, bizim saygımızı onların bize duymadığı konusunda ise kesinlikle haklısın. Ama zaten oyun firmalarının istisnasız tümü, cebini doldurmaya bakıyorlar. Bizim isteklerimizi de ancak bizden extra para kazanacaklarsa yapıyorlar. (DLC ler) Yani sadece herkesin düşündüğü gibi PC üvey evlat değil kesinlikle. PC den en az parayı kazandıkları için port etmekle uğraşmıyorlar ya da 2 sene sonra çıkartıyorlar..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensemannn -- 3 Temmuz 2013; 17:07:10 >
  • son durum nedir oyun oynanabilir mi şuan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk5

quote:

Sanırım kamera konusunda hatalar var.

Biride demiyor ki, Steamda gözükmeyen bir oyun bu adamların eline nasıl geçmiş acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

quote:

quote:

Biride demiyor ki, Steamda gözükmeyen bir oyun bu adamların eline nasıl geçmiş acaba

Test edenler oynayabilir.1 ay önce sistemde gözüküyordu oyuncu sayısı.

• Haqla beklemedeyiz steamden az önce kontrol ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

quote:

quote:

Ama video bugün eklenmiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ama video bugün eklenmiş

Bugün bir ara 12 kişiye kadar çıkmış oyuncu sayısı:

http://steamdb.info/graph/237110/

• yalandı oldu bu ya :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ragon

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ama video bugün eklenmiş

Bugün bir ara 12 kişiye kadar çıkmış oyuncu sayısı:

http://steamdb.info/graph/237110/

Hee anladım :) ben bu testlerin bittiğini sanıyodum pardon :)

• quote:

Orijinalden alıntı: volkankok

yalandı oldu bu ya :S

20:00 da gelecek steam güncelemesiyle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkankok

yalandı oldu bu ya :S

20:00 da gelecek steam güncelemesiyle.

resmi bir açıklama varmı belirtebileceğin ? yoksa yalan oldu :S
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.