Şimdi Ara

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms (2021)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölümcül Dövüş Efsanesi: Battle of the Realms

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms - Official Exclusive Trailer (2021) Joel McHale

Yönetmen: Ethan Spaulding

Yazar: Jeremy Adams, Ed Boon, John Tobias

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge, şaşırtıcı derecede havalı bir Mortal Kombat animasyon filmiydi. Devamı ise Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms adını aldı ve 31 Ağustos'ta vizyonda olacağı doğrulandı.

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms'da, kahramanlardan oluşan ekibimiz Shao Kahn'ın düşman kuvvetleri tarafından kuşatılır. Raiden ve savaşçı grubunu diyarların kaderini belirleyecek olan son bir Mortal Kombat'ta mücadele etmek için bir anlaşmaya girmeye zorlar.

Şimdi kahramanlarımız Earthrealm'i savunmak için Outworld'e seyahat etmeli. Aynı zamanda, Scorpion, kadim Kamidogu'yu bulmalı. Evrendeki her şey yok olma tehlikesi altında.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mortal_Kombat_Legends_Battle_of_the_Realms_Resmi_Fragmani-109832.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 7 Eylül 2021; 4:36:48 >

• Filminden çok daha başarılıydı bu animasyon. İzlenebilir.

• Bazı şeyleri animasyon ile aktarmaları daha rahat oluyor. Bak 25 yıl olmuş bir tane kintaro göremedik be.

• Arayı açmadan bir öncekinin devamının geliyor olması harika oldu. 31 Ağustos'ta geliyor..

• Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms Animasyonu için Yeni Fragman Yayınlandı

Warner Bros., yakında çıkacak olan Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms animasyon filminin yeni bir fragmanını yayınladı. Fragman, Mortal Kombat hayranlarına tanıdık gelecek tüm kahramanları ve kötü adam kadrosunu hemen hemen gösteriyor. Ayrıca, franchise hayranlarına da tanıdık gelecek olan çok fazla şiddet ve kan yeni videoda açığa çıkıyor.

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms, 31 Ağustos'ta yayınlanacak. 

Fragman videosu

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms (2021)Mortal Kombatyoutube
    When Shao Kahn’s Outworld barbarians terrorize Earthrealm, Lord Raiden is determined to put an end to the carnage once and for all. This leaves one option: a final Mortal Kombat Tournament for the future of Earthrealm. The universe is watching, and it’s winner take all! #Mortalkombat #MortalKombatLegends https://www.warnerbros.com/movies/mortal-kombat-legends-battle-realms
    https://www.youtube.com/watch?v=zkhj0rK8JCQ

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mortal_Kombat_Legends_Battle_of_the_Realms_Animasyonu_icin_Yeni_Fragman_Yayinlandi-110252.htm

• Animasyonda baydı bir tane düzgün MK film serisi çekseler yeter.Hiç umudum yok gerçi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijitalde ve Blu-ray'de çıkışını yaptı...

-

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms (2021)Warner Bros.twitter
    “"We fight. We win, at all costs." Liu Kang is the defender of Earthrealm. Own #MortalKombatLegends: Battle of the Realms on Digital & Blu-ray 8/31. https://t.co/0dCQM7U80m”
    https://twitter.com/WBHomeEnt/status/1431306339607883776?s=20
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God Of War Ragnarok REF
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gece izledim oldukça güzeldi aslında.

• Bende bu akşam izledim.Son filmi izlememiştim.Ondan iyidir tabikide.İlk oyundan beri MK nın her işini izlediğim için artık beni baydı.Belli bir hikaye var.Evirip çevirip önümüze 50 kere getiriyorlar.Bundan sonra izlemeyi düşünmüyorum.İyi bir cast ve hikaye olmadıkça...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de filmsizlikten izlemeye çalışayım dedim ancak ilk 10 dk'dan sonra dayanamadım kapattım. Gerçekten de hep aynı şeyler ve inanılmaz derecede baydı.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Oyun içindeki ve sonundaki story videoları MK evrenini en iyi anlatan filmlerdi.

İlk 2 filme mok atıp laf ediyorlarda ondan sonraki yaptıkları hiçbirşey onların üstüne çıkamadı.Bunlar sıfırdan iyi bir castla bir üçleme çekip tadı bırakmalılardı.Ama daha bir sürü yapım yapmaya devam edip para kazanmaya devam edecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğrudur. Ben zaten anlatılacak farklı ve kayda değer bir şey bulamayınca, heyecan da olmayınca kapattım. Zaten son MK filmi epey soğuttu MK evreninden, daha da iflah olmaz. Heyecan yaratacağı yerde var olan heyecanı da götürdü.

Bende aşırı boş vaktimde izledim.Normalde sonuna kadar çekilecek birşey yoktu.

Bu adamların MK evrenin gidişatı umurlarında değil iyi kötü pazarlayalım paramızı alalım derdindeler.

Oyunlar bile bir numarası kalmadı.Bol kanlı fatalityler olmasına rağmen çizgi film gibi kalıyor.Eski oyunların fatalityleri daha ürkütücü ve güzel görünüyor.

En son filmin fragmanını ilk izlediğimde çöp olduğunu anlamıştım.O kıyafetler ve o castla hiçbirşey olmayacağı ilk fragmandan belliydi.Onlarca mesajım vardı.İnsanlar izledikten sonra kötü olduğunun farkına vardı.MK fanı olmama rağmen fragman harici filmden 1 dk bile izlemedim.Bu adamlar bu seriyi diriletemez bu kafayla yakın gelecekte...

• Evet kadronun dandikliğinden ve "şu ana kadar göreceğiniz en iyi dövüş filmi" diye boş yapmalarından belliydi balon olacağı. Fragmana bir tane Sub-Zero buz sahnesi koymuşlar millet hayatında ilk kez CGI görmüş gibi inanılmaz beklentilere girmişti. Fragmandaki sahnelerden milyon kat daha iyi ve daha yoğun dövüş karografilerinin ve çok çok daha sağlam gore filmlerinin ve hatta bunun her ikisini birden sunan filmlerin olmasına rağmen. Ben MK hayranı olmadığımdan -MK3 Ultimate oyunun sayısız kez oynamışımdır bu arada- nötrdüm dolayısıyla beklentisizdim, filmsizlikten bir bakıp zoraki olarak ittire kaktıra bitirmiştim. Bu sefer bu animasyonda ittirmedim orada bıraktım. Eskilerde teknik imkân yoktu ama filmlerde ruh vardı, şimdi teknik imkânlar arşa değmiş ama yapımlar ruhsuz. Hiç izleyesi gelmiyor insanın.

Sana kafadan ezbere 7 isim yazıyorum.

Tony Jaa -Yayan Ruhian-İko Uwais-Michael Jai White-Mark Dacascos-Scoot Adkins-Alain Moussi

Böyle kaliteli bir castla,iyi senaryo,kurgu ve orijinal kıyafetlerle bir film çekselerdi.Son zamanların en iyi dövüş filmlerinden biri ortaya çıkardı...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.