biraz nostalji yapalım,mk için jeton alıp fatality yapmak paha biçilemezdi
mk filminin yapım yılları eski,o yılarda düşüncedeki fikirleri gerçekliştirmek kolay değildi. geçmiş ve günümüz teknolojisi arasında büyük fark var, iyi bir mk gelicek gibi beklenti içerisindeyim.yönetmenin karanlık yönünü düşününce fatilty ler harika olucak
Mortal Kombat çok folofoş olmuş bir yapım..
sasaell
kullanıcısına yanıt
MK2 atari salonunda kimse yenemezdi beni demir teli ile çok credi çekmilşiğim var ejderha ölümü şöyle ..aşağı ileri 2 geri büyük tekme
quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
MK2 atari salonunda kimse yenemezdi beni demir teli ile çok credi çekmilşiğim var ejderha ölümü şöyle ..aşağı ileri 2 geri büyük tekme
Büyük tekmeye 4 defa basınca Scorpion'un ayak kombosu,2 büyük yumruk 2 bütük tekmede el kombosu ile başlayandı yanlış hatırlamıyorsam
quote:
Orijinalden alıntı: -Bane
quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
Büyük tekmeye 4 defa basınca Scorpion'un ayak kombosu,2 büyük yumruk 2 bütük tekmede el kombosu ile başlayandı yanlış hatırlamıyorsam
dostum sen mk3 ultimateden bahsediyorsun doğrudur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme