bende bu oyun vardı kardesım senle oynardım ama online modu cok kotu hep atıyodu benı oyundan the longer is avaible mi ne bişiler cıkıodu bende sinir oldum takasladım
fırat alma dedim dinlemedin kanka elinde patlar bak bi kez büyüklerin sözünü dinlesen.
quote:
Orjinalden alıntı: kelto3
fırat alma dedim dinlemedin kanka elinde patlar bak bi kez büyüklerin sözünü dinlesen.
kanka esas sen beni dinle..bu oyunlar kaliteli oyunlar sana HAZE i alma demiştim hadi len ordan dedin sonradan 30ytl ye zor saydı adam
quote:
Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy
quote:
Orjinalden alıntı: kelto3
kanka esas sen beni dinle..bu oyunlar kaliteli oyunlar sana HAZE i alma demiştim hadi len ordan dedin sonradan 30ytl ye zor saydı adam
Gözünü sewim xbox un en azından dövüş oyunu için 100 ytl vermiyorum
fps lere değer ama
quote:
Orjinalden alıntı: CANOZ
fps lere değer ama
her sene makine değiştireceğime,oyun oynarken strese gireceğime 1 oyuna 100ytl vermek daha mantıklı
quote:
Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy
quote:
Orjinalden alıntı: CANOZ
fps lere değer ama
her sene makine değiştireceğime,oyun oynarken strese gireceğime 1 oyuna 100ytl vermek daha mantıklı
o da doğru
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme