Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (777. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.925
Cevap
78
Favori
544.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 775776777778779
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Boss dövüşlerinden sonra geliyor ama gelme ihtimalleri düşük oluyor o yüzden çıkmıyor olabilir bende bile neredeyse 5'nci bitirişim anca çıkıyor

Boss dövüşlerinde mesela 10'uncu maçta karakter veriyor 30'daki boss dövüşünden ekipman veriyor 50'de karakter 70'de ekipman böyle boss dövüşleri sırasıyla gidiyor ve ona göre ekipman ve katakter veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alitunc.resmi kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevabınız için ama bana hiç çıkmadı neyse nasip diyeyim

• xwernediti kullanıcısına yanıt

Maalesef öyle şansa çıkıyor bende de sadece bir tane EPİC ekipman çıktı o da şans diğerleri çıkmadı daha RARE ve EPİC ekipman çıkarma olasılıkları çok düşük

RARE ekipmanını sadece 110 da veriyor yeni gördüm bunu

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

• Mortal kombat x Mobile ios hesap satın alıyorum bana burdan yada özelden ulaşabilirsiniz

Bana dün bir tane daha verdi o karttan :)

belki hesap zayıf diye veriyordur :))

• Dementor-1 kullanıcısına yanıt

Yüksek bir ihtimal o yüzden olmalı bi de baktım rare ekipmanı kesin olarak sadece 110'ncu dövüşü geçince veriyor. Geçende geçtim aldım o rare ekipmanı elimde olmayan iki ekipman kaldı ikisi de epic olan birisi normal diğeri Kung Lao'nun brutality ekipmanı

Gözünüz aydın, fatal geldi, bol bol epic ekipman alırsınız. Büyük ihtimal ben bitiremem :))

Aynen dün gördüm geldiğini bu sabah ile beraber 30 maçı bitirdim saat beşten sonra da bi 15 maç daha yaparım 45 e gelerek bugünü bitiririm.

Earthrealm kulesinde bende sadece iki tane ekipman yok o ikiside epic ekipmanlar birisi Kung Lao'nun brutality ekipmanı diğeri ise normal o ikisini de alırsam tamamlanacak.

Ayrıca bu fatal kule bitirene fire god liu kang çıkma ihtimali vermişler onun yanında strike force üçlüsü var (Scorpion, Johnny, Cassie) son olarak da diamond Kung Lao var. Bu beş karakter artı bir epic ekipman veriyor kuleyi bitirince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alitunc.resmi -- 17 Kasım 2021; 12:28:55 >

Fatalın sonradan gelmesi iyi oldu, elimdekilerle normal kuleden aldığım ekipmanlarla 180 i görürüm belki. Regenli karakterli rakip gelmezse 200 de yaparım.

İnşaAllah yaparsınız hocam çünkü bi kere bitirirseniz ikincisi birincisinden kolay olur

• bu faction wars sıralamalarında daha ilk günden 30 milyon puana nasıl ulaşıyorlar bir fikriniz var mı ona göre mail atarak şikayet edicem.

• Fatalda 164 beni çok ciddi zorluyor. Enraged yani power barları hemen doluyor. Ne olduğunu anlamadan xray vuruyorlar. Goro ölünce geri geliyor. Raiden oyuna girince can ve power bar bırakmıyor. Yetmezmiş gibi reptile tüm takımın canını full yapıyor. Ancak strike force takımı ile ikisini öldürüyorum üçüncüsüne nefesim yetmiyor.
    Buraya kadar gelip de geçebilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Teşekkürler hocam bundan haberim vardı. Epic ekipman almak için fatala yüklendim ama adı gibi fatal yani

evet fatal tower zor sağlam karakterler ve ekipmanlar gerekiyor

hocam 200 e gelmek ayrı 200 ü bitirmek ayrı bi dert zar zor bitirdim üstüne cassie ve epic jinsei hat geldi o diğer kulede çıkmıştı bi kere 200de de o geldi iyi olmadı olmayan gelseydi daha güzel olurdu 200den gelen ekipman ve karakterde bende var üstelik karakter full direk 96 soul verdi liu kang gelseydi harika olurdu

• Yok çok uğraşıyorum ama liu yu nasil yeneceğim bilmiyorum digerleri neyse ama çok fena liu

• master9177 M kullanıcısına yanıt

Aynen sürekli yenileniyor onu saha içine bağlamalısın strike force takımı işe yarar sürekli karakterleri saha için sokup çıkar power drain yapıyo böyle böyle yenebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alitunc.resmi -- 24 Kasım 2021; 7:4:33 >
  • master9177 M kullanıcısına yanıt

Bende x fusion mk 11 raiden vardı, onunla köşe sıkıştırıp sürekli saydırdım. Doldukça special 3 vurup rahatlıkla geçtim. Hediye karakter olarak circle of shadow kung lao verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 25 Kasım 2021; 10:6:12 >
  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt

Mk11 raiden nasıl x fusion yaptınız?

Bu store da bazı packler çıkıyor açıyorum diamond kart çıkmıyor kolay kolay haliyle de souls bitiyor

• 
Sayfa: önceki 775776777778779
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.