Şimdi Ara

MORTAL ONLİNE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
18.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • darkfall da uo daki veya eve deki standing olayi var tam adini unuttum. eyer kendi irkindan oldurursen irkinin sana olan bagi dusuyor ve yavas yavas irk sehirlere giremiyon eyer dusman irki oldurursen onlarinki dusuyor onlara giremiyn ama kendi irkininki artiyor gibi birsey.
    uo tipi oyunlarda pek mision olmaz olsada millet yapmaz ve o dedigin sehirlerede girmez cunku kendi sehirleri olur dogal olarak onlerine gelenleri kesmekten vazgecmezler...
    bu arada oyundaki irklara baktim cok cirkin olmus yari ork yari elf biraz kel falan. bide irk sayisi artcak gibi duruyor oylemi? bare tam orc falan yapsalar yari ceyrek ork hic olmamis :)
  • oyun daha çıkmadı... preorder yapanlar oynayabiliyor. closed beta yani. o yüzden bilgi alabileceğin pek kişi yok benim dışımda.

cengizhan senin gibi düşünenler çok olduğu için ırk ismi half orc'dan thurs'a çevrildi. ama siteyi güncellemiyorlar pek.
    zaten ırk karışımı olayı var. yani sabit ırklara bağlı kalmana gerek yok. mesela ben bi tane khurite açıyorum.(asyalı tip) biraz sidoian katıyorum(zenci ırk) dudaklar fln genişliyor. peşinden azcıkda thurs (half orc dediğimiz) katınca gözler fln garip oluyo. anlıycağın iyice çirkin ürkünç bişi oluo. vs vs.
    artar mı bilmiyorum. ama zaten tüm ırklar aık değil. sadece insan ırklar var (thursda insan sayılıo) elfdi şuydu buydu yok şuan.

zaten adamlar lore hakkında bilgi vermek istemiyorlar. oynayın keşfedin mantığındalar. bide zaten keşfedilen yerlere isim verme gibi olaylar var. yani bi yerde oyunun hikayesini biz yazıcaz...
  • Smarthan oyun hakkında ne bilgilerin var şuan oynamaya devam ediyormusun bir kaç ss koyabilirmisin
  • Eylül gibi oyunda hiçbir şey yoktu. Şimdi 4 gb lik patch gelmiş, heralde baya adam etmişler oyunu. İnceleme vakti gelmiş
    Çok fazla merak eden var, benimde hiç boş vaktim yok gönül isterki bi inceleme hazırlayabileyim.
    Oyunu ayrıntılı inceleyip foruma yararlı olabilecek birisi varsa bana pm atsın hemen acc yi vereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 2 Ocak 2010; 23:03:25 >
  • @hayspat oyunu denemek istiyorum hazır okulum tatildeyken. acc veriyomuşssun denemek için pm atarsın teşeküürler
  • Merhaba arkadaşlar,oyunu oynamak istiyorum fakat closed beta alımı kapanmış ya da ben bulamadım sitesinde,fazla hesabı olan ya da oynamayan biri accountunu verebilir ise çok memnun olurum
  • inceleme yazıcam ama acc olmadığı için yazamıyorum.
  • Daha betadaki oyunun nesini inceleyeceksiniz
    Ben releaseden önceki son patch zannetmişim, yanlışmış.
  • ya ben oyuna üye oldum oynuyorumda ama fps 7-8 ekran kartım ati 2400pro 256 mb bununla bu kadar mı resmen oynanmıyor yardım edebilecek var mı ?
  • Ben oyunu indirdim üye de oldum fakat oyuna giremiyorum. Beta sadece Pre-Order lar girebiliyor sanırım.
  • Bende indiriyorum ama acc lazım.
  • şu an accler acık 8 saat açık kalacak girip denemen için iyi bir fırsat
  • Almayı düşünen arkadaşlar, oyunun vaporware çıkma ihtimali yüksek, aman dikkat. Vaporware çıkmasa bile şirketin CEO'suna beceriksiz diyen, maaşlarını alamadıklarından yakınan tuhaf çalışanları (mod falan değil, bildiğin programcı/dizayncı vs. vs.) var forumlarında. Şu başlıkları bir incelemenizi öneririm:
    http://www.mortalonline.com/forums/30417-state-game-address-lengthy-description.html
    http://www.mortalonline.com/forums/30493-im-sure-lot-you-will-happy-read.html
    http://www.mortalonline.com/forums/30442-two-weeks-untill-release.html
    http://www.mortalonline.com/forums/30254-devs-ages-attitudes.html

• Ya nasıl giricez oyuna 8 saatlik olayıda kaçırdım.
  • ben hiç duymadım maaşını alamayan yada oyun hakkında yakınan bir dev ?
    o gösterdiğin postlarda beğenmeyen adamlar ?
    ki henrik (ceo) gayet adam akıllı biri. ircden takip edersen eğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarthan -- 26 Ocak 2010; 12:22:14 >
  • smarthan paticikforumda bi sorun mu var siteye girmiyo nedense. aldım ben oyunu çok beğendim. çok zor ama mal gibi dolanıyorum etrafta bi tane whitewood bow yaptım. skill olayını bi utrlu çözemedim anlamadım. beceremiyorum resmen birisinin bana anlatması lazım yada direk gostermesi lazım. oyunu aldık paticik forum gitti işe bak ya
  • http://www.mortalonline.com/content/open-beta

open betası açılmış oynayanlar varmı bedava galiba bedavaysa bende gelebilirim
  • Hızlıca birkac soru sormak ıstıyorum
    con burda hp verıyor artı stamına eklıyor pekı onu anladımda
    dex sadece agilty yanı dodge demis sımdı dex sadece agi mi veriyor yohsa atack speed e etkısı varmı ?* (ranger kascamda)
    str burda sadece ml kombattamı ıse yarıyor melee ler ıcın dmg mı eklıyor yohsa tum atack turkerı cın dmg eklıyormu ??

Ranger kasmak isiyorum tavsıye edebileceginiz irk varmi
    bow yapmak ıcın hangı craft skıllerını secmelıım felan

bide cok oldu ama bıde hızlıca sorcaktım sozde
    saglam bır guıde varmı bu oyun ıcın tr tercıhımdır
  • Bende oynamak istiyorum fakat yardımlarınıza muhtacım :)
  • ob bitti heralde ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.