Şimdi Ara

moser tıraş makinası 49tl. n11 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
179
Cevap
8
Favori
27.994
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen berberim Moser satın aldı esnaf odasından. Fiyatı 590tl idi.

Nedir bu fiyat farkı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 10 Mart 2017; 16:14:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Madem konu yeniden canlanmış...
    Geçen berberim Moser satın aldı esnaf odasından. Fiyatı 590tl idi.

Nedir bu fiyat farkı?

Kazık farkı derler buna halk dilinde, pazar bulsa 10.000 e bile satar adam, yeter ki alıcı olsun

• 49 TL ye imkansız. Sitesini ziyaret ederseniz anlarsınız .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • musamusamusa1 kullanıcısına yanıt
    tahtakale zaza iş hanından alabilirisiniz 4 yıl önce 80e almıştım
  • Konu hortlatılmış ama moser her zaman tıraş makineleri arasında bir numaradır,
    Şimdiki Euro kurunu düşünürsek 49TL gibi rakamlara almak imkansız, piyasada taklitleri çok var fiyat aşırı düşükse uzak durmak gerekli
    Moser Türkiye Distribütörü fonex kozmetik, internetten satışları mevcut fiyat konusunda fikriniz olur.
    https://www.fonexkozmetik.com/
  • Ankara ulustan arkadaş al 3ay önce 95 tl ye orjinal ürün.

• kırmızı moser sağlam olabilir ama ağır olduğundan pek pratik değil. aynı fiyatlara philips'in güzel cihazları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 10 Mart 2017; 20:32:12 >
  • Geçen yıl orjinal moser n11 den 55 liraya almıştım çok memnundun çocuklar fayansa düşürüp kırana kadar

10 yıl elveda dediğim berbere geri dönmektense 22 liraya Şok' tan idarelik Sinbo makine aldım.

• Bizim evde kırmızı moser var dedemin gençliğinden kalma. Gerisini siz düşünün

• Powertech al sağlam kullanıyorum 5 yıldır çift bataryalı olan modelini

• Valla orjinalliği kesin olan yerde 99 tl. Bende vardı babamdan kalma 15 yıllık mı ne hala çalışıyordu. 3 gün önce baş üstü yere düşürdüm baş tarafı kırıldı. Yenisini alacaktım da vazgeçtim. Ne kadar sağlam cihaz olsa da çok ağır ve hantal. Onun yerine farklı bir model alırım. Birde sadece sakal kesmek için kullandığım için yeterli değildi bana..

https://www.fonexkozmetik.com/moser-1400-0050-profesyonel-sac-kesme-makinesi-491
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    http://www.dingling.com.tr/?product=dingling-rf-689-sac-kesim-makinesi

saç sakal için idealdir
  • http://www.hepsiburada.com/moser-sac-kesme-makinesi-1400-0458-gri-p-SGWAHL000825

Yakın zamanda bu ürünü aldım. Orjinal, faturalı, garanti belgeli. Distribütör firması fonex değil farklı bir firma. Ürün güzel, işini fazlasıyla görüyor.

Daha öncesinde n11 den ürünü sipariş etmistim. Sahte ürün olduğu her tarafından belliydi. İçerisinden garanti belgesi, yetkili servis adresleri çıkmıyor. Ürün kalitesi oldukça düşüktü. İade ettim

Orjinalligini şuradan anlayabiliyoruz. Makinayı ters çevirip kesme bıçağının metal tablasindaki kirmizi plastiğe bakıyoruz, üzerinde M yazan. Bu metal tablanin vidalarini söküp bıçağı çıkardığımız da M yazılı plastik, tablayla birlikte çıkmıyor. Çıkıntı olarak ana gövdede kaliyor. Orjinal olmayaninda bu plastik metal tablaya yapıştırılmış, tablayi sokunce kırmızı plastik tablayla birlikte çıkıyor.

• ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    Merhaba ŞahEser,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • 4006 4 kullanıcısına yanıt
    Merhaba 4006,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • http://www.hepsiburada.com/moser-1591-0062-chromini-pro-kablosuz-sac-kesme-makinesi-p-SGMOSER10000617

bu ürünün muadili olarak tavsiye edebileceğiniz bir ürün marka var mı

kullanım amacım sakalın çıktığı yerleri incelterek çizgi gibi olmasını engellemek doğal görünüm için, bu makinada da en kısa 0.4mm kestiği için baya iş görüyor ancak fiyatı yüksek
  • 5 yıl klasik kablolu moser kullandıktan sonra moser chromestyle aldım iki katı daha hızlı traş oluyorum e kablo olmadığı için daha pratik. Oldukça kaliteli bir ürün sarji iki yada üç tras yetiyor tabi 4-5 haftada bir tras olduğum icin piller kullanmadığım halde 2 ay dayanıyor diyelim kabaca. Ama fiyat aşırı pahalı tabi ben alalı baya oldu eğer illa ki moser alırım ama kablosuz olmalı diyorsanız bence 169 liraya iyi fayata düşmüş şu moseri tükenmeden alabilirsiniz.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_moser-1660-0460-trendcut-saç-kesme-makinesi-şarjlı-1164405.html

• Crossclimatt kullanıcısına yanıt
    Türkiye de üretilen kaliteli herhangi bir cihaz olsa da keske biz de alabilsek...

• efekan_02 kullanıcısına yanıt
    Kirli sakal da kesebiliyor mu acaba? Tesekkurler

• CnnRose kullanıcısına yanıt
    İllaki bir partimi sevmeliyim? Hiç birini sevmeme hakkım yok mu? ben siyasetin topuna karşıyım.Menfaat,koltuk sevdası,yalan dolan hepsinde ,farkları kesinlikle yok.Al birini vur ötekine işim gücüm yokta kötünün iyisi deyip bir partiyemi vereyim?

Kime yarar yaramaz derdinde değilim,hür irademle bunu yapıyorum arkadaşım.saygılar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.