Bildirim
Moskovada Türk Bayrağı İle Gezmek .
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sultan Ahmet meydanında birisi üstüne rus bayrağı alıp bi dolaşsın bakalım -
Burada olsa ne olur acaba ?
Bence sorun çıkmaz. -
Sondaki gençler dışında gayet medeni karşılamışlar bence.quote:
Orijinalden alıntı: .Aslan.
Bence sorun çıkmaz. -
türkiye, Büyük Rusya'nın vasalı olan bir ülke olduğuna göre pek de yadırgamak doğru olmaz -
bunu bi rus yapsa muhtemelen ülkemizin koruyucu genç keko kardeşlerimiz tarafından vurulurduquote:
Orijinalden alıntı: .Aslan.
Bence sorun çıkmaz. -
Bazi yerler planlı.
ruslar "onlar bizim ucagimizi düşürduler" dedikten sonra adamin Türk "hava sahasina girdiği için" diye eklemesini beklerdim
Son olarak şimdi buraya gelip havlayacak bizim türklere bakmayın siz herkes haberlerde ne görürse onu konuşuyor Video dan da anlayacağınız gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 31 Mayıs 2016; 21:47:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: domatesadam
Sultan Ahmet meydanında birisi üstüne rus bayrağı alıp bi dolaşsın bakalım
Al işte ahahhahah ne yapacaksın vuracak mısın adamı gerçi evet vurursunuz siz insan degil siniz çünkü -
quote:
Orijinalden alıntı: Emma-Watson
quote:
Al işte ahahhahah ne yapacaksın vuracak mısın adamı gerçi evet vurursunuz siz insan degil siniz çünkü
ahaha bunlar ancak internet üzerinden meydan okurlar.
uçak düşürme rezaleti soğumadan Rusya milli takımının formasıyla taksimde gezdiğim çok oldu, hiçbir tepkiyle karşılaşmadım. yemedi çünkü :) -
ben olsam karışmam amma serseriler döver istanbulda varoşlarda kürt bağrağıyla dolaşsanız nolursa orda da o olur milliyetçilik sende varda onda yokmu türkler kendilerinin herşeyin tek sahibin olduğunu sanıyor her millet milliyetçidirquote:
Orijinalden alıntı: ilonglifequote:
quote:
Al işte ahahhahah ne yapacaksın vuracak mısın adamı gerçi evet vurursunuz siz insan degil siniz çünkü
uçak düşürme rezaleti soğumadan Rusya milli takımının formasıyla taksimde gezdiğim çok oldu, hiçbir tepkiyle karşılaşmadım. yemedi çünkü :)
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 31 Mayıs 2016; 21:54:50 >
-
Sondaki olay bence kendileri yapmışlar. İnandırıcı gelmedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ilonglife
quote:
quote:
uçak düşürme rezaleti soğumadan Rusya milli takımının formasıyla taksimde gezdiğim çok oldu, hiçbir tepkiyle karşılaşmadım. yemedi çünkü :)
yemedi ? Keşke biri evire çevire dövseymiş seni
-
Gayet iyi davranmış adamlar.quote:
Orijinalden alıntı: kötü_ben
ben olsam karışmam amma serseriler döver istanbulda varoşlarda kürt bağrağıyla dolaşsanız nolursa orda da o olur milliyetçilik sende varda onda yokmu türkler kendilerinin herşeyin tek sahibin olduğunu sanıyor her millet milliyetçidir
Alıntıları Göster -
rus olsam seni gömerdim oraya -
quote:
quote:
quote:
Al işte herkes bir kafada uçak düşürme rezaleti ne demek?
Sınırlarımizi defalarca kez ihlal eden savaş uçağını vurmayıp ne yapacağız
-
herkes ülkesine bok atma peşinde. nereden biliyorsunuz adama söven çıkmadığını? sonuçta yayınlayıp yayınlamamak onların elinde. -
Hayatımda gördüğüm en gerzek hareket. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Al işte herkes bir kafada uçak düşürme rezaleti ne demek?
Sınırlarımizi defalarca kez ihlal eden savaş uçağını vurmayıp ne yapacağız
sınırlarımızı ihlal ediyordu dediğin uçak, Türkiye'de, Fransa'da, Belçika'da canlı bombayla yüzlerce masum insanın canını alan, Suriye'de katliam devleti kuran örgütün militanlarını yok ediyordu.
ardında katledilen bir pilot varken sınırlarımızı ihlal ediyordu demen çok zalimce bir duruş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 31 Mayıs 2016; 22:13:56 >
-
Konuşmasından belli oluyor rus olduğu bari aksanlı duraksaya duraksaya konuşaydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 31 Mayıs 2016; 22:11:16 > -
izlemeyin AhsenTV'nin türkiye versiyonu, %80 fake
Benzer içerikler
- en iyi besi yemi hangisi
- sevgiliyle baş başa kalınacak yerler
- a grubu sağlık kodu nedir
- passiflora reçeteli mi
- yumurta sivilce yapar mı
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- elon musk roket
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X