Şimdi Ara

Mosso Legarda 1521 MSM V Kullanıcıları Kulübü[ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
6
Favori
19.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kazasız sürüşler diliyorum hepinize. Benim de uzun zamandır almayı düşünüp araştırdığım bir bisiklet mossa. Ancak son zamanlarda bazı arkadaşlarım city fun 70 i aklıma soktular. Ben daha çok İstanbul sahilde belli aralıklarla sürüş yapmak için bisiklet almayı düşünüyorum. Çok fazla uzun yol veya arazi sürüşü düşünmüyorum. O yüzden bisikletleriniz hakkında city fun 70 göre bir değerlendirme yapabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler. Kazasız ve sağlıklı sürüşler dilerim.
  • Dün bisikletim geldi arkadaşlar.. ilk izlenimlerim selenin değişmesi gerektiği onun harici gayet hafif bir bisiklet o dikkatimi çekti.. bakalım ilerleyen günler neyi gösterecek..
  • Bu bisiklet eminonu bisiklet çarşısında var midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol kardeşim sanada arkadaşımda city fun 70 var hatta çok istersen mosso ile 2sini yan yana koyup çekerim arkadaşımın ve benim kanaatim mosso (kendisi biraz pişman oldu) en belirgin yanlarından bahsediyim: viteslerde bariz fark var mossonunda düz maşaları var benimki kitlenebilir maşa ona ragmen salcona cityden daha hafif geliyor ağırlık dağılımından olsa gerek bir kaç arkadaşımda benim gibi düşündü çünki, frenler yine city fundan iyi oda bariz belli lastikler konusunda city fundada ahım şahım lastik yok tek farkı fosforlu şeritlere sahib onun haricinde mosso her türlü iyi yine takıldın soru olursa sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryujinjakka -- 25 Mayıs 2015; 22:19:43 >
  • Legerda'lardan birini almayı düşünüyorum yakın zamanda, 1521 MSM'in amörtisörleri kitlenebiliyor değil mi? Kesin bir bilgi okuyamadım hiç bir yerde de...

Çok da gerekli mi bilmiyorum amörtisör, düz maşa da tercih edebilirim, kitlenebiliyor olsa bile.
  • pilavcacik kullanıcısına yanıt
    kilitlenebiliyor
  • Anladım teşekkürker Shamu. Son olarak şu soruyu sormak istiyorum; 1521 yerine 100-250 lira daha ekle şu bisikleti al dediğiniz bir bisiklet geliyorsa aklınıza(ister mosso ister başka marka) bana deneyimlerinizden yola çıkarak bir şey söylebilir misiniz?
    bisiklet konusunda çok deneyimli ve bilgili değilim ama şahsi düşüncem dediğiniz farkı verecek olsaydım mosso 1524 alırdım. başka konularda da sorarsanız o fiyat aralığı için bir hayli öneri gelecektir.
    benim mosso tercihim sürekli gittiğim bisikletçimin mosso bayiliği almış olması ve ona nazımın geçiyor olması
  • Bende 1 haftadır kullanıyorum ufak tefek sorunlarım hariç gayet iyi bisiklet
  • ryujinjakka kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim aydınlatıcı bilgilerinden dolayı.
  • mosso legarda 1421 kullanıyorum 1 aydır sorun yok korkunuz olmasın zaten mosso diğer markalara kadro yapan büyük firmalardan birisi
  • Peki birisi maşanın nasıl kilitlenebildiği ile ilgili bilgi verebilir mi? Fotoğraflarda bir kitleme pedalı yada mekanizması göremedim.
     Mosso Legarda 1521 MSM V Kullanıcıları Kulübü[ANA KONU] Mosso Legarda 1521 MSM V Kullanıcıları Kulübü[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilavcacik -- 31 Mayıs 2015; 0:34:54 >

Lock yazan mandalı saat yönünde çevirdiğinizde kilitlenmesi lazım.
  • Tamam, gördüm teşekkürler.
  • Arkadaşlar bisikleti ben babam için düşünüyorum ama sizce çok mu spor duruyor? Babam 55 yaşında klasik bisikletlerde benim çok garibime gidiyor o yüzden almak istemiyorum hem arada ben kullanırım diye bu bisiklet fiyatı ve görünüm olarak ilgimi çekti. Konuda resim yok imkanı olan arkadaşlar varsa profilden birkaç resim koyarlarsa çok sevinirim.

Şimdi benim düşüncem bu bisikleti alıp klasik bisikletlere takılan çamurluklardan takıp, önüne sepet arkayada arka port bagajlardan takıcam. Seleyide değiştirme yada siyah jel selelerden alıp babamın yaşına uygun hale getirebilirmiyim sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Arkadaşlar bisikleti ben babam için düşünüyorum ama sizce çok mu spor duruyor? Babam 55 yaşında klasik bisikletlerde benim çok garibime gidiyor o yüzden almak istemiyorum hem arada ben kullanırım diye bu bisiklet fiyatı ve görünüm olarak ilgimi çekti. Konuda resim yok imkanı olan arkadaşlar varsa profilden birkaç resim koyarlarsa çok sevinirim.

Şimdi benim düşüncem bu bisikleti alıp klasik bisikletlere takılan çamurluklardan takıp, önüne sepet arkayada arka port bagajlardan takıcam. Seleyide değiştirme yada siyah jel selelerden alıp babamın yaşına uygun hale getirebilirmiyim sizce?

Bunun yaş ile alakası yok. Bu haliyle de alıp kullanabilir babanız.

Benim babam da aynı yaşta ve Movistar takım formasıyla Specialized Allez kullanıyor. Canavar gibi. :)

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Hocam maşallah babanıza öncelikle. Tabiki yaşla alakalı bir durum değilde bende görüyorum etrafımda forma giyip bu işe gönül vermiş insanları ama kullanacağı ortam babamın spor yapmaktan ziyade ulaşım aracı olarak kullanacak. İşe gidip gelecek ne bileyim çarşıya inecek yani üzerinde spor kıyafetler olmayacak ve babama heralde dünyaları versem o formaları giydiremem:)

• zgronrn kullanıcısına yanıt
    Bir defa hatırı sayılır miktarda parayı kilit ve diğer ekipmanlara vereceksiniz, bunu hesaba katın. O tip işler için riskli bu ülkede böyle bisikletler her daim.

F/P ürünlerinden biri, rahatlıkla alıp kullanabilir ama ben olsam düz maşalı (MDM) modele yönelirim. Amortisör boşa ağırlıktan başka bir şey olmaz. Kilitleme falan filan da hikaye. Kilitleyince bir miktar esnemeye devam eder ve ağırlık da boşu boşuna yük yapar.
  • Hocam bende bir sene kadar carraro sportive 221 vardı kullandım iki ay önce sattım tecrübem var yani:)

Dağ bisikleti almamın sebebi birazda kendimi düşünmem aslında:)

Ama sanırım "salcano city fun 70v" modelini alacam gibi duruyor. Babam Çanakkale'de olduğu için mossonun servisi yokmuş.

• Arkadaşlar uzun bir süreçten sonra aradığım bisikleti buldum fakat 1-2 sorum kaldı 1521 düz maşa alıcam ama çelik mi alüminyum mu maşa bulamadım hiç bir yerde yardımcı olur musunuz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.