oyun 1.3 ve yamayı oyunun kurulu olduğu klasöre kuruyorum ama kısayol hata veriyor işletim sistemim vista o yüzden olabilir mi??
olabilir, oyun kurulu olduğu klasörün içinde sonrdan oluşan kısa yol var ise ordan girmeyi deneyin birde Çünkü şu ana kadar çalıştırmayan kişi görmedim çünkü.
çok güzel paylaşım.Ama merak ettim bu arabaları modifiye edebilicek miyiz?
Sınırlı şekilde modifiye edilebiliyor body kit yok mesela olması için zaten baştan ayağı oyunu yeniden kurcalamak gerekiyor ama cam rengi tekerler jantlar splooiler araba rengi gibi şeyleri değiştirebiliyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: combata
Sınırlı şekilde modifiye edilebiliyor body kit yok mesela olması için zaten baştan ayağı oyunu yeniden kurcalamak gerekiyor ama cam rengi tekerler jantlar splooiler araba rengi gibi şeyleri değiştirebiliyorsunuz.
modu calıstramıyon arkadaslar ıcın soyluyorum "D:\Need for Speed Most Wanted\speed.exe" -mod yolunu deyıstırırsenız sorun ortadan kalkıyor bende wındows7 kullanıyorum bendede calsımadı hedef ve baslama yerlerının sadece yollarını C: ye gosterırsenız oyunu acabılırsınız moD harıka olmus bırde civic felan olsaydı cok fena olurmus :)) hedefı "C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\speed.exe" -mod olarak deyıstırırsenız oyundasınız iyi oyunlar arkadaslar.....
Güzel paylaşım
baska araç yokmu yaw daha fazla daha fazla:)
hortlatmış gibi olacam ama link ölü
quote:
Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR
hortlatmış gibi olacam ama link ölü
Hâlâ Most Wanted oynuyomusunuz ya.
Şaka bi yana da NFS,Most Wanted'dan sonra adam akıllı oyun çıkaramadı.
hocam undercover ilk çıktığında bi hevesle kurup oynadım ancak nfs2 nin bile undercover dan daha iyi olduğu kanaatine vardım, bu yüzden forever most wanted :)
Aekadaşlar most wanted en iyisi diyorsunuz ama NFS HOT PURSUİT'i aranızda galiba deneyen yok.Oyunun grafikleri süper most wanted a kıyasla ve çok gerçekçi (ps3 de oynuyorum bilgisayarda nsldır bilemem )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme