Şimdi Ara

MOST WANTED ARABA EKLEME (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
136.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyun 1.3 ve yamayı oyunun kurulu olduğu klasöre kuruyorum ama kısayol hata veriyor işletim sistemim vista o yüzden olabilir mi??
  • olabilir, oyun kurulu olduğu klasörün içinde sonrdan oluşan kısa yol var ise ordan girmeyi deneyin birde
    Çünkü şu ana kadar çalıştırmayan kişi görmedim çünkü.
  • çok güzel paylaşım.Ama merak ettim bu arabaları modifiye edebilicek miyiz?
  • Sınırlı şekilde modifiye edilebiliyor body kit yok mesela olması için zaten baştan ayağı oyunu yeniden kurcalamak gerekiyor ama cam rengi tekerler jantlar splooiler araba rengi gibi şeyleri değiştirebiliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

Sınırlı şekilde modifiye edilebiliyor body kit yok mesela olması için zaten baştan ayağı oyunu yeniden kurcalamak gerekiyor ama cam rengi tekerler jantlar splooiler araba rengi gibi şeyleri değiştirebiliyorsunuz.

o da yeter bize
  • Pro Street için de böyle bi yama yapılır mı ?
  • SELAM MİLLET oncelıkle hepınızın bayramını kutlarım

modu calıstramıyon arkadaslar ıcın soyluyorum "D:\Need for Speed Most Wanted\speed.exe" -mod yolunu deyıstırırsenız sorun ortadan kalkıyor bende wındows7 kullanıyorum bendede calsımadı hedef ve baslama yerlerının sadece yollarını C: ye gosterırsenız oyunu acabılırsınız moD harıka olmus bırde civic felan olsaydı cok fena olurmus :)) hedefı "C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\speed.exe" -mod olarak deyıstırırsenız oyundasınız iyi oyunlar arkadaslar.....
  • Güzel paylaşım
  • baska araç yokmu yaw daha fazla daha fazla:)
  • hortlatmış gibi olacam ama link ölü
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

hortlatmış gibi olacam ama link ölü

Hâlâ Most Wanted oynuyomusunuz ya.

Şaka bi yana da NFS,Most Wanted'dan sonra adam akıllı oyun çıkaramadı.
  • hocam undercover ilk çıktığında bi hevesle kurup oynadım ancak nfs2 nin bile undercover dan daha iyi olduğu kanaatine vardım, bu yüzden forever most wanted :)
  • Aekadaşlar most wanted en iyisi diyorsunuz ama NFS HOT PURSUİT'i aranızda galiba deneyen yok.Oyunun grafikleri süper most wanted a kıyasla ve çok gerçekçi (ps3 de oynuyorum bilgisayarda nsldır bilemem )
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.