Şimdi Ara

most wanted bounty hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu bounty ne halta yarar, bilen varsa anlatsın lütfen. ne işe yarar ve nerede kulanılır?

teşekkürler.

• Bonus puan gibi bişey bonus yarışlarından kazanıyosun her 1 adamı geçemek için farklı bounty miktarları var o miktarı ve geri kalan grekli yarışları bitirirsen adamları geçersin

umarım yardımcı olmuşumdur
  • Bounty yarışacağın Black List teki adamların senden istediği bir puan.Mesela yanlış hatırlamıyorsan listenin 1. sırasındaki adam 10.000.000 bounty istiyordu.Bu puanı kazanmak için polislerle kapışman lazım.Örneğin polislerden 3 dakika içinde kurtulursan bonus bounty puanı kazanıyorsun yada 5 tane polis arabası patlatırsan.Bunun gibi şeyler var.Eğer gerekli bounty puanını kananamazsan listedeki adamlarla yarış yapamıyorsun.

• teşekkür ederim arkadaşlar, oyun gerçekten çok zevkliymiş çok hoşuma gitti.

birşey daha sormak istiyorum;
    polislerle kapışırken süre tamamlanıyor fakat kapışma bitmiyor, yani polisler kovalamaya devam ediyor. az önce 198.000 bounty alacaktım fakat busted oldum. sebebi yarışı nasıl durdurmam gerektiğini bilmiyorum. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. çok canım sıkıldı bu işe. ilk başta 4 dakika ile başladı ama süre bitmesine rağmen polisler kovalamaya devam etti. yaklaşık 25 dakika polislerle kapıştım. ama sonunda yakalandım. yakalanmadan bırakamıyormuyuz. yani diyelimki gerekli bounty i aldım ve bırakmak istiyorum, ne yapmam lazım.

tekrAR TEŞEKKÜRLER.
  • Oyunda bazı görevleri o süre içinde bitiriyorsun bazılarında ise belirtilen süre boyunca polisleri arkanda tutman lazım .
    Polisten kurtulmanın iki yolu var bir çok hızlı olacaksın yada polisleri şaşırtacaksın ve cooldown süresi boyunca polislere raslamayacaksın saklanma bölgeleri var aoralara gidebilirsin.
    İkinci olarak kule ve benzin istasyonlarını parçalayarak polisleri düşürebilirsin yakandan.
  • teşekkürler.
  • bir kaç polisi ekarte ettikten sonra kesik kesik daire biçiminde olan saklanma yerlerinde beklersen büyük ihtimal cooldown olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.