Şimdi Ara

(most wanted en iyi araba yardımı) devamı ve max. hız (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
1
Favori
70.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

434

(most wanted en iyi araba yardımı) devamı ve max. hız

TEBRİKLER
  • Ya arkadaşlar burası yeri değil ama bi soru soracağım,most wanted da multiplayer var ok peki bir pc den multiplayer oynayamıyormuyuz? Yani bi klavye bi gamepad,ben bulamadım bi türlü,nası yapcez bu işi ya
  • beyler inanılmazı başardım ve 418 yaptım link işini halledip videoyu ve resmi yeni mesajımda bulabileceksiniz
  • 434 yapan arkadaşa da bi çağrım var rekorumu geliştirmek istiyorumvideoyu mpeg modunda bi linkle verebilirsen sevinirim videoyu incelemem lazımda bu oyun biraz sardı berni
  • REKORUN AÇIKLAMASI (:D)
    Araba:Ford GT
    1.Kısım
    öncelikle resimdeki performans ayarlarını yapıyoruz
    Steering:fabrika ayarlarında kaldı,çünkü fazla dönmeye gerek yok
    Handling,brakes:hızı artırmak için yol tutuş ve fren gücünü minimum yaptım
    Ride height:Arabanın yerden yüksekliğini artırdıkça yol tutuş düşer ve hız artar.maksimum yapalım
    Aerodynamics:aerodinamik ayarını sağa götürürseniz havanın arabaya uygulayacağı bastırma kuvveti artar.bunu da minimum yapın
    Nitrous:bunu maksimumun bi eksiği yaptım.düşürürseniz zaten hepsini bitiremeden önünüze çıkacak çarparsınız çarpmazsanız
    şerit deiştirmiş olursunuzki bu hem hızı düşürür hem de nosu bitirsenizde yokuşa çoktan gelmiş olacağınız için nosu kullansanız da hızınız artmaz çok çok sabit kalır
    Supercharge veya turbo:Hıza ihtiyacımız olduğu için bunları maksimum devire getirin
    Not:bu hız rekorunu yapabilmek için seaside-camden(drag) adlı bölümü seçtim.
    2.Kısım
    Videomuzu analiz ettiğimizde şu sonuçlar ortaya çıkıyor.sırayla gidelim.
    El alışkanlığı önemli.yarış başladığı an perfect shifti yapmak önemli fakat en önemlisi bunu ibre aşağıya düşerken deil tam yukarı çıkarken(yani gaza köklemişken) yapmanız.yani öyle bi ayarlayınki ibre aşağı düşerken yani gazı bırakmışken ibre mavi renkte olsun ve o anda siz gaza köklemiş olun , böylece zaman kaybetmeyin.kalkıştan sonra perfecti bekleyin vitesi artırın,(2.vitestesiniz)nosa hafif dokunun 3 e atın yine noslayın yeşile (perfect shift uyarısına) geldiği an nosu bırakmayı unutmayın ve 4'e atın ,bu yollarla 6.vitese kadar atın ve nosu idareli kullanmayı unutmayın.yarış başladığı anda nosu bitirene kadar köklemek ameleliktir.kaldığımız yerden devam edelim.6 vitese attığınız zaman yolda hafif bi eğim başlayacakişte o eğimin başladığı andan itibaren nosu kökleyin.böylece benim rekorumu egale edin
    Not:Evde destan gibi yazdım kusura bakmayın.Hız dosyam aşağıdaki linkte mpeg formatında ve 2.5 mbdir çabuk indirebilirsiniz.

Link http://www.hemenp@ylas.com/download/1458165/DRAG418_vct.mpg.html (@ yı a yapın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionare -- 30 Ağustos 2006; 11:47:38 >

• steering i de cek saga solda sadece aero brakes ve handlıng kalsın al 1 murcı dene
  • deneyelim bakalım
  • yalnız benim ford gt career modundan acce ile handling full top speed bir ki nokta kadar az bundan iyi araba nerde bulim bende murci diyodum ama burda top speed değilde acce önemli çünkü yol çok kısa
    bu nedenle kısıtlı zamanda accesi yüksek olan en hızlı olur gibi geliyor.bide ride height yani yerden yüksekliği aretırırsak daha iyi hızlanmazmıyız<
  • @Revolucionare dedigin dogru ama arabaların cıkabildikleri max hızlar var üstüne ne yaparsan cıkmıyo..fabrika cıkısta hızlı olan arabalar bu iş için ii hem son vitese kadar nos kullanarak hızlı bi şekilde çıkarsan zaten o arada nos tekrar doluyo ve yolda basabiliyosun..bence murcinin üstüne cıkabilcek araba yok!!
  • ulen bu konuyu açtık yıl oldu hala devam mı bea helal olsun sizi gidi hız düşkünleri sizi abi vercen bunların altına 124 ü öttürürsünüz walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz110 -- 1 Eylül 2006; 17:38:20 >
  • Arkadaşlar yarışta sanırım 12. elemanı geçince arabsını aldım aclipse.
    Ben yarışa cobaltla başlamıştım
    ikisindede bütün modifiyeler mevcut.
    Cobaltın top speed acceleration ve handling daha yüksek ama sürerken bir türlü 294 ü geçemiyorum.
    He tamam diyecem sınır bu ama eclipse 312 gördüm neden dir ne biçim iştir anlayamadım
    yardımcı olursanız sevinirim.

Birde zorluk ayarlarında catch up ayarı varmış arkadakinin size yaklaşmasını sağlayan seöenek onu nereden kapatabiliriz....????

Ne olur yardım....

• Arkadaşın eklediği ayarları yeni gördüm(teşekkürler bu arada)
    Bu ayarlarla 422 yaptım..1-2 vitesi perfect yapmadığım halde..
    Bayağı bir farkediyor..bakalım belki 430 falan yaparım carrera ile

edit;sonuç kötü:
    424/5'te motor yanıyor carrera gt ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 6 Eylül 2006; 14:50:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

@SinanAtesh,
    Helal olsun

Bu arada benim Most Wanted ile ilgili sorunum var/devam ediyor..
    Az önce yeni profil açtım,blaclist 15'ten 14'e geçmek için;
    3,3(yarış kazanmak),20.000 bounty gerekiyor
    ben 3,4(yarış kazandım),26.000 bounty de biriktirdim..14'e geçmek için yarış çıkmıyor aksine;
    15;defeated oluyor..Önceden böyle olmuyordu..neden böyle sorun yapıyor ki?

Aynı olay bi kere benimde başıma gelmişti..daha önceden bitirdiysen oyunu ondan yapıyo olabilir..bende tam emin deilim..yeniden yüklemeyi denedin mi??

Bu arada araba 412'yi geçmedi yauw..bakiim biraz daha denicem bugün..Nasıl oldugunu soran arkadaşlar yukardaki drag yarısında ilk köşeyi dönene kadar 4.vitese gelmeniz gerekiyo ben nos vites nos vites şeklinde gidiyorum..

%100 bitirilmiş save var..Onun yüzünden olmuş olabilir,teşekkürler

• ben bıraktım hız olayını ya pes'e devam beyler..
  • quote:

Arkadaşın eklediği ayarları yeni gördüm(teşekkürler bu arada)
    Bu ayarlarla 422 yaptım..1-2 vitesi perfect yapmadığım halde..
    Bayağı bir farkediyor..bakalım belki 430 falan yaparım carrera ile

edit;sonuç kötü:
    424/5'te motor yanıyor carrera gt ile

Ya ben hepsini denedım kafanızı hasta etmeyın en fazla giden murci carera daa gitms zaten

• @SeLiM_50,
    Murci.'nun daha hızlı gittiğini ben de biliyorum,daha önceki mesajlarımda da belirttim.
    Ama taktir edersinki;
    oyunda %100'de de olsan(ki benim oynadığım profil %100) quick race'te my carsta full modifiye yaptığın murci.'yu alınca 420-430 yapamıyorsun..Kariyerdeki arabayla max. hıza çıkabiliyorsun..(full performance'ın yanı sıra blacklist geçtikçe çıkan performance upgrade ile falan oluyor)
    Kariyerde de Carrera gt var profilde..Quick race'te 400'ü zor gören/göremeyen carrera kariyerde 424 yapabiliyor
    Bende kariyerde carrera gt olduğu için bunla yarışıyorum..
    Şimdi yeni bir profil açtım,(bunun nedeni biraz da %100 save yüzünden;başka bir profilde yeni kariyer açınca blacklistteki adamların defeated olup,ilerleyemem di)bunda amacım murci.'yu alıp son hıza çıkabilmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 6 Eylül 2006; 22:41:34 >

• galiba bu hızla 2.sıraya yerleştim

• quote:

@SeLiM_50,
    Murci.'nun daha hızlı gittiğini ben de biliyorum,daha önceki mesajlarımda da belirttim.
    Ama taktir edersinki;
    oyunda %100'de de olsan(ki benim oynadığım profil %100) quick race'te my carsta full modifiye yaptığın murci.'yu alınca 420-430 yapamıyorsun..Kariyerdeki arabayla max. hıza çıkabiliyorsun..(full performance'ın yanı sıra blacklist geçtikçe çıkan performance upgrade ile falan oluyor)
    Kariyerde de Carrera gt var profilde..Quick race'te 400'ü zor gören/göremeyen carrera kariyerde 424 yapabiliyor
    Şimdi yeni bir profil açtım,(bunun nedeni biraz da %100 save yüzünden;başka bir profilde yeni kariyer açınca blacklistteki adamların defeated olup,ilerleyemem di)bunda amacım murci.'yu alıp son hıza çıkabilmek

heh işte sen olayı bılıon.
    Ben o markerların hepsını ala ala geldım onları taktım 434 gordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

quote:

@SeLiM_50,
    Ama taktir edersinki;

heh işte sen olayı bılıon.
    Ben o markerların hepsını ala ala geldım onları taktım 434 gordu.

sırf bunun için yeni kariyer açtım dün,şu an blacklist 9'a geldim,
    hiçbir marker'ı kullanmadım,hepsini murciye takıp son hıza çıkacam kısmetse

• eet arkadaşlar bende sizinle aynı şeyi yaptım..bütün parçaları sakladım..dün gece oyunu bitirdim ve bütün parçaları murci'ye ekledim..ve sonuç biraz kassam daha yüksek bi hız olurdu ama uykum geldi :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.