Şimdi Ara

(most wanted en iyi araba yardımı) devamı ve max. hız (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
1
Favori
70.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

(PS2)
    Arkadaşlar ben SLR la 408 benim arkadaşım SL500 ile 448 görmüş.Bide bunu video kameraya bana gösterdi.O görüntüyü bilgisayara ordanda buray nasıl aktarırım.

ps2 de bilgisayardan daha çok hız yapılıyor adam yukarıda puntoyla 500 bastım diyor (ps2 de) ama bilgisayarına kur ordan hız denemesi yap.Frabs diye program ile bilgisayar ekranını çekebilirsin
  • Bu oyunu ps2 de bitirdiğim için bilgisayara almamıştım.En kısa zaman alıcam merak etme bilgisayarda da basarım merak etme
    quote:

Orjinalden alıntı: combata

quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

(PS2)
    Arkadaşlar ben SLR la 408 benim arkadaşım SL500 ile 448 görmüş.Bide bunu video kameraya bana gösterdi.O görüntüyü bilgisayara ordanda buray nasıl aktarırım.

ps2 de bilgisayardan daha çok hız yapılıyor adam yukarıda puntoyla 500 bastım diyor (ps2 de) ama bilgisayarına kur ordan hız denemesi yap.Frabs diye program ile bilgisayar ekranını çekebilirsin

• carbonu alsana napacan most wantedı
  • selamlar...
    ne rekorlar kırıldı bea kıyamet ler koptu ama
    evet beyler artık MOST WANTED devri benim için bitti
    artık CARBON zamanı oyunu bitireyim iddalı olan herkesi hamachiye bekliyorum
    şimdi hamachi ile oyunu lan olarak kurmaya çalışıyom gerekli yere yazacam nasıl kurulduğu ile alakalı detayları
    kolay gele
  • arkadaşlar 431 yaptım lamborgini m. ile. fakat ss alamadım o hızda... şimdi fraps yükledim. deneyeceğim ss almayı.
  • ben murcielago ile 414 yaptım birazdan eklerim resmi
  • valla arkadaşlar ben mantığı kaptım ama en son 406 yapabildim aslına bakarsanız pek de uğraşmadım yarm saat kadar :P ama mantık basit performas settingsden gecior ;)
  • eve gideyim bir ben de deneyeyim bakalım yapabilecekmiyim 400
    sonra bağımlılık yapmasında hız tutkusu, bende oyun yeteri kadar bağımlılık yaptı da
  • ya beyler sız bu mostwandettan iyi anlıyonuz heralde sıze sorucagım bır soru var bende mostwandet oynuyorum ınternet cafede oynuyordum hıc ugrasmadan arabayı alıp hız yapıodum yanı arabayı satın almak ıcın ugrasmıyordum carrera gt 368 yapmıstım arabaya göre degısıo tabı bu ama kullandıgım butun arabalarda 6 vites son güce cıkartırım eve yukledım mostwandettı yukledıgım zamn ınternet cafedekı gıbı arbalardan hıc bırını bulamadım bı tane bıle yoktu bende kariyer basladım hanı varya 15 tane adam yarısıon suan 3 adamdayım bı tane gallorda var bı tane murcılaga bı tanede ford mustang gt var gecen gun vıdeıo ızlıodum adamın tekının gallordosu 4vıtesde 200ckıoo benım gallordom 6vıtesde zor cıkıoo 200 e neden acaba sebebını bılen varmıı motor gucude sonda ama butun motor parcaları takılıı sonda gücü ama cıkmıoo murcılagoda oyle yenı aldım gucu sonda degıl ama az bıse var sona dayanmasına ama yıne 200cıkmıoo ne iş anlamadım son olarak mclaren mercedes alcam oda 200cıkmmssa ne yapcam ben boku bokuna oynuoz oyunu zevkı olmuoo neden bende 350-400yapamıom bılen varsa yazsın !!! şimdiden saolun

• siz most wanted severlere birşey soracaktım:
    mercedez-benz SLR McLarer bu oyunun en hızlı arabası olma ihtimali varmı hız denemesi yaptınızmı ?
    merak ettim
    çünkü nfs carbon da benim test ettim en hızlı araba buydu (452 km\s)
    birde mıtsubıshı lancer evo 8 için yorumlarınızı merak ettim (mıtsubishi lancer favori araçlarımdandır)
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

(most wanted en iyi araba yardımı) devamı ve max. hız

• @ Evrenoss

Abi sen mph'yi km'ye çevirdin mi ?
  • Ben de Murci'yle anca 415 yaptım.
    Zorladım ama olmuyor, en yüksek bu şuan için.

• kardeş oyundaki en hızlı araba Mercedes - Benz SL500 neden diye sorucaksın çünkü o araba 455 km hıza çıkıyor drag yarışlarında...ama bu hıza ulaşması için performans ayarlarından arabayı güçlendirmen gerekiyor biraz...bu performans ayarlarını diğer Lamborghini Murcielago da falan boşuna denemene gerek yok çünkü 455 km hıza çıkamıyor dediğim gibi sadece Mercedes - Benz SL500 455 km hıza ulaşabiliyor...
  • yaww bu kapalı araçların şifresi nasıl oluyo mesela polis jipini nasıl alabilriz size zahmet yazabilirmisinz ayrıca ben cok ugrastım anca 435 yaptım resmınde yakında koyarım ...
    quote:

Orjinalden alıntı: Cryp2nyte

quote:

Orjinalden alıntı: valumex

ne war bende kamyon da war

Bnde polis jipi bilem war

• Vallahi süper bende 454 vurdurdum SL-500^e, zaten en hızlı arabada bu mw da...

Videosu =http://www.youtube.com/watch?v=ChN54aIyU2s

http://img510.imageshack.us/my.php?image=sl500dangeron9.jpg
    http://img510.imageshack.us/img510/2011/sl500dangeron9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@ngerr -- 25 Kasım 2008; 2:18:37 >

• yahu benim oyunda kmh e çevrilemiyo hiz göstergesi onu nasil yaptiniz?
  • oyun içindeyken puase menüsüne gel(esc ile) options > gameplay, Unti te imperial olan kısmı METRIC yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@ngerr -- 25 Kasım 2008; 13:12:48 >
  • HEPSİ HİLE BE BUNLARIN 387 İ GEÇMİYOR HİÇ BİR ARABA 7. viteside gördüm süperiniz
  • ozzzy hile ile değil arabanın ince ayarlarından oynarsan yaparsın sende ama en ufak bir köşede bile dönüş çok çok zorlaşıyordu tutuş gidiyor iyice
  • onlarda bişemi yav siz şuna bakın :D

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.