Şimdi Ara

MOST WANTED POLİS (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Polisten kaçarken sol alttaki haritayı 5 sn bi kontrol edin.Bariyerleri bu sayede
    çok kolay atlatabilirsiniz.Ayrıca aracınız çok patinaj çekmeden kalkış yapmasıda
    size kaçarken bayağa avantaj sağlıyor.
    Birde kovalamaca için gerekli ıvır zıvır şeyleri tamamlamak için
    otobana gir ve bitene kadar çıkma.Özellikle senden istenen gerekli ıvır zıvır bittikten sonra
    futbol sahasına otobandan dalıp polisleri kolayca alt edebilirsin.
  • yaw anlamadığım

bi anda 6. kademe aranmaya başladım

ortalık kaynıyor
  • slmlar hayır bu oyunu bitirdim ama bikere bile polise yakalanmadın ya anlamadım hayır pollis sıkıştırdımı iki araba arasındaki ince bir boşluk bul gaza bas ve mümkünse bide nos ver hersey cözülücek ayrıca polislerden kurtulmak istiorsan kıvraklık gerekior mesele yoll iki ayrılıor sen sola fake ver ve saga dön hızlı bir hamle ile polis ya karsıdaki bariyere yada duvara veya sol tarafa haifif bir girişte bulunucak sonra olabilidigin kadar hızlı olman gerekior ama bence en basit kısmı polisler... hele otobanda önünü kesitilermi inceden haritaya bakk ve hızla bildigin kadar hızlan tam iki polisin arasından geçç zaten biri pert olucaktır ... genelde kısa yolları kulan ve mümkünse polis tarafından kaybedildikten sonra deli gibi hızlı gitme haifif gazlarla ilerle ve kuyutu köşelerde bekle yol agızlarına gelme benden bukadar saygılar sevgiler I love most wanted ... ve ve son olarak eklemek istedigim bişe arabayı arada bi boyat ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killingtime -- 13 Kasım 2006; 0:21:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

yaw anlamadığım

bi anda 6. kademe aranmaya başladım

ortalık kaynıyor

Polislerle otobanda kovalamaca yapmaya bak, mümkün olduğunca başladığın yerden otobana git ve ondan sonra kovalamacaya devam et.

Valla ben de kurtulmamaya çalışıyorum, maksat aranma kademesini yükseltmek.

Peşime Gri Corvette'ler takılınca daha zevkli oluyor, helikopterler de geldi mi ortam iyice coşuyor.

Yere dikenli tel bırakan polislerden kurtulmak ise çok basit, baktın ki ileride barikat var hemen sağdaki Ctrl tuşuna bas ve zamanı yavaşlat sonra da aradan sıyrıl bu kadar basit.

Amacıma ulaştıktan sonra kurtulmak için sürekli polislerin başına bir şeyleri yıkıyorum ve en son gizlenebileceğim yere saklanıp işi bitiriyorum.

• aradan sıyrıl dediğin taksiler kolayda jipleri geçemiyosun

bazıları en sağda dikine durunca yapacak bişey kalmıyo

anında ense
  • oyun sonunda 6 ncı seviye ile aranırken nasıl kurtulamyı düşünüyosuz emrak ettim dün gece sırf 1 saatim bununla geçti ve sonunda oyun bitti bi müddet kaçtıktan sonra haritada yeni bi yol açılıyo.. o yolun bulana kadar göbeğim çatlamıştı
  • vallaha abi sizin hatırınıza 9x kadar cıktım :D:D:D dün gece yaklasık yaklasık 1 saat 48 dk bir kovalamacanın ardından cok cok zor bi şekilde izimi kaybetirdim :D:D ölüm oldu ama başardım ... bu arada abi oo jiplerin de arasından sıyrılıorum biraz gürültülü bi sıyrılış oluyor ama ne bilim başarabilirsin diye düşünüorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: killingtime

vallaha abi sizin hatırınıza 9x kadar cıktım :D:D:D dün gece yaklasık yaklasık 1 saat 48 dk bir kovalamacanın ardından cok cok zor bi şekilde izimi kaybetirdim :D:D ölüm oldu ama başardım ... bu arada abi oo jiplerin de arasından sıyrılıorum biraz gürültülü bi sıyrılış oluyor ama ne bilim başarabilirsin diye düşünüorum

son seviye 6x değilmi ya 9x nası oluyo.. ben oyunu bitirdim görmedim 9 ncu seviyeyi daha

• isin polis kısmı zor ama bir o kadarda eglenceli
  • bende bıktım polislerden... kabak tadı verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

quote:

Orjinalden alıntı: killingtime

vallaha abi sizin hatırınıza 9x kadar cıktım :D:D:D dün gece yaklasık yaklasık 1 saat 48 dk bir kovalamacanın ardından cok cok zor bi şekilde izimi kaybetirdim :D:D ölüm oldu ama başardım ... bu arada abi oo jiplerin de arasından sıyrılıorum biraz gürültülü bi sıyrılış oluyor ama ne bilim başarabilirsin diye düşünüorum

son seviye 6x değilmi ya 9x nası oluyo.. ben oyunu bitirdim görmedim 9 ncu seviyeyi daha

ha onu yazmayı unutumuşum 9X e cıkartabilmek için trainer kulandım ee oyun bittikten sonra trainerlerden yararlanmak farzdır ;) evet normal oyun içinde 6 X haklısın ... ama 9x i denersen emin ol bukadar zevkli birsey yok heryer polis alabildigine kaynıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killingtime -- 13 Kasım 2006; 12:48:16 >

• bir sırrı var.

hani bir yer var, etrafı camdan bir bina, camları kırıp içeri girebiliyorsun. yan tarafında da 7-8 otobüs var. işte o bineya girersen ve yan taraftan üst kata tırmanırsan polisler sana bir şey yapamıyor ve bir süre sonra seni bırakıp gidiyorlar
    600 000 puandan sonra keşfedebildim orayı.

arkadaşların dediği gibi golf sahası da işe yarar bir yer.

hiç biri olmazsa hızla gidip polisleri bir süreliğine ekeceksin, yeni bir polis arabası seni farketmeden ekranda mavi olan yerlere ulaşmaya çalışacaksın.
  • Ben herzaman stadyumu kullandım.Ön kapıdan gir ve geçerken kapıyı kapat.
    Sonra öteki kapıyıda git ve kapat ama dışarıda kalma .Bariyerler tam kapalı olduğu sürece
    bekle .
    quote:

Orjinalden alıntı: buffalo

bir sırrı var.

hani bir yer var, etrafı camdan bir bina, camları kırıp içeri girebiliyorsun. yan tarafında da 7-8 otobüs var. işte o bineya girersen ve yan taraftan üst kata tırmanırsan polisler sana bir şey yapamıyor ve bir süre sonra seni bırakıp gidiyorlar
    600 000 puandan sonra keşfedebildim orayı.

arkadaşların dediği gibi golf sahası da işe yarar bir yer.

hiç biri olmazsa hızla gidip polisleri bir süreliğine ekeceksin, yeni bir polis arabası seni farketmeden ekranda mavi olan yerlere ulaşmaya çalışacaksın.

• quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

benim kaçtığım yol kırmızı ile çizdim paint'le ama idare eder
    sarı olan yeri biliyosunuz golf sahası kaybolmak için oldukça ideal bir yer
    editt:aha yükledim valla resimi
     MOST WANTED POLİS

Aaaah ah ne turlar atardım orada, arkamda 15 polis arabası, kafamın üstünde helikopterler

• dikenli teller için ctrl tuşu şart
    barikat kurmuş polislerede çarpmanın bir adabı var bodozlama girmek yerine tam olarak arabaların kıç kısmına çarpmak gerekiyor ön tarafta motor olduğu için ağılığa çarpıp kalıyorsunuz ve ince bi ayrıntı tam çarpış anı yaklaştığında el frenine basıp bırakmak çok iyi sonuç veriyor, el freni esnasında arabamızın ön tamponu yere yaklaştığı için çarptığımız araba genelde yerden havalanıyor
  • ben arabalara dalıyorum, sonra dönüp bir daha dalıyorum, sonra bir daha epeyce puan topluyorsun ve aranma seviyen çok artmamış oluyor, sonra gazlayıp kaçıyorum. iki üç bariyere böyle dalarsam epeyce puan yapıyor

ortama böyle dalmak için oyundaki en uygun araçlar mercedes ve mustang gt bence.... kodumu oturtuyor.
    ama yarışmak için iyi değil mustang gt. kıçını atıyor araba.

• abi ne bulursan gir haritada gördün bi üçgen yapıştır hemen en fazla 3 4 kere yaparsın soora in cin top oynar hatta sende kaleci olrsun
  • 10-15 dk nekı ben bi saat kaçtığımı biliyorum most wanted sırf polis üzerıen kurulu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.