Şimdi Ara

Motivasyon düşüklüğü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aslında kendimi spora gitmeye ikna etsem zaten gerisi geliyor.
    Özellikle kardio günümse çok güzel, koşu bandına çıkıp kulaklığı takıp hayal kuruyorum (şaka değil gerçek), ne zaman bittiğini bile anlamıyorum oldu mu ya o kadar diyorum kendime :D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: üüretmen

Aslında kendimi spora gitmeye ikna etsem zaten gerisi geliyor.
    Özellikle kardio günümse çok güzel, koşu bandına çıkıp kulaklığı takıp hayal kuruyorum (şaka değil gerçek), ne zaman bittiğini bile anlamıyorum oldu mu ya o kadar diyorum kendime :D.

hayırdır?
  • rendezvouss kullanıcısına yanıt
    Hayırdır derken ?
  • üüretmen Ü kullanıcısına yanıt
    yanlış yazmışım. kusurabakma..frekanslar karıştı :)
  • üüretmen Ü kullanıcısına yanıt
    Temiz beslenmenin bir maliyeti var ne yazık ki... Sebebi işlenmiş gıdaların maliyeti çok düşük ve kar marjı çok yüksek olduğu için daha fazla satılması.

Bunun yanı sıra kaliteli protein, kompleks karbonhidrat, faydalı yağ asitleri, vitamin ve mineral takviyeli bir beslenme düzeni oturtman lazım. Bu da ne yazık ki para demek.

Bunlara yapamayabilirsin, ama en azından basit şeker, basit karbonhidrat, satüre yağ içeren işlenmiş gıdalardan uzak durarak yağlanmayı azaltırsın. ( cips, beyaz ekmek, gazlı içecek, her türlü şekerleme, bisküvi, çikolata, gofret, reçel, börek, simit, açma bilimum hamurişi vs vs.)
    http://www.webmd.com/food-recipes/news/20100603/report-protein-drinks-have-unhealthy-metals

Bu sadece bir link ama protein powder, toxic, heavymetals gibi kelimelerle arama yaparsan çokça makale bulursun. Yukarıdaki linkteki zararlı materyalleri sıralayayım, arsenik, civa, kurşun...
    Bu ikmyasallar normal gıdalarda da (ör: balık) çıkabiliyor. Ama buradaki limitler güvenli sınırların dışında.

Vebal alıyorsunuz haberiniz yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathan11 -- 16 Aralık 2014; 14:57:33 >
  • murathan11 M kullanıcısına yanıt
    Tavuk çok temiz gerçekten devam et. 100-150 g dediğine göre döner yiyorsundur sen bi de Allah billir.
    arkadaşım sen peynir yiyorsun değil mi? peki peynirin suyunu kurutup suyla çalkalayıp içmenin ne gibi zararı olabilir bana bilimsel laboratuvar noter tastikli gel . o zaman de vebal alıyorsunuz diye....
    Orada link var, yazılar belli, markalar belli. Amerika gibi yerde mesnetsiz iddiayı öyle kafadan atamazsın. Adamı marka değeri, şirket itibarını bitirmekten mahkemelerde süründürürler.

Peynir altı suyu olarak kalmıyor ne yazık ki, dünya kadar ek madde, uyarıcı giriyor işin içine, olay o.

Vebal noter tastiki ile alınıyor değil mi? Bilmediğiniz şeye kefil olmayın, hesabı zor olur diyorum hepsi bu.

Herkese iyi günler.
    neyse sen konuyu saptırmışşsın. vebal noter tastiği anlamak istediğin gibi anlamışsın. alnım ak. ALLAH a şükür. ben kullandığım ürünlere kefil olurum neden olmayayım. buda benim vicdanım . memnunsam ve zarar vermiyorsa insana yarar veriyorsa neden kefil olmayayım.
    ayrıca 3 firma hakkında araştırma yapılmış ..... sen bu firmaları yada satanları yada kullananları ZEHİR TACİRİ gibi görüyorsun..... bu çok yanlışşşş.... suplementler sadece protein tozundan oluşmuyor.... buda işin farklı boyutu.... EMİN ol bundan lütfen ben 36 yaşındayım kimsenin bu yüzden yanlış yapmasını yada vebaline girmeyi istemem. ayrıca ben satmıyor sadece kullanıyorum.
    Zehir taciri vs. gibi bir ifade kullanmadım, uydurup başkasının üstüne yıkmayınız. "ayrıca ben satmıyor sadece kullanıyorum." bu sizin ifadeniz ve konuya bakış açınız.

Konu anlamsız bir tartışmaya gidiyor, o yüzden bir ek yapa ihtiyacı duymuyorum. Teşekkürler.
    neyse siz haklısınız. iyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.