Şimdi Ara

Moto G 2014 hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabala bu telefon android 5 i aldı mı_? Araştırdım ama net bir şey bulamadım.

• Aldi. Hatta Ben kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Aldi. Hatta Ben kullaniyorum.

Görüşleriniz neler peki pil ömrü, ekran çözünürlüğü, android 5.1 durumu anlatır mısınız biraz?
  • Ekran cozunurlugu benim icin yeterlidir.

Zaten telefon sad androids yakin oldugundan kasma olmuyor. Kamera onemliyse is in I gorur ama cok sey bekleme.

Pile gelirsek Ben pek oyun oynamam oynarsam da online poker gibi oynarim. Genelde WiFi ve 3g tum gun aciktir.internet email sosyal medya icin kullanirim telefonu. Bu sekilde rahat bir gunu cikariyor bende.

Fiyatina size uygunsa veya amiral gemileriyle buyuk fark yoksa dusunmeden alinir.

Yalniz Ben android 5 aldi diye yazdim. Ilk mesajda onu yazmissin. Daha 5.1 gelmedi.

• arkadaslar moto g var 2014 4.4.4 de duruyor güncelemme yok arabistandan gelmisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Ekran cozunurlugu benim icin yeterlidir.

Zaten telefon sad androids yakin oldugundan kasma olmuyor. Kamera onemliyse is in I gorur ama cok sey bekleme.

Pile gelirsek Ben pek oyun oynamam oynarsam da online poker gibi oynarim. Genelde WiFi ve 3g tum gun aciktir.internet email sosyal medya icin kullanirim telefonu. Bu sekilde rahat bir gunu cikariyor bende.

Fiyatina size uygunsa veya amiral gemileriyle buyuk fark yoksa dusunmeden alinir.

Yalniz Ben android 5 aldi diye yazdim. Ilk mesajda onu yazmissin. Daha 5.1 gelmedi.

Anladım hocam 5.1 zaten yeni dağıtılmaya başlandı. Kaça ve nerden aldınız son sorum olarak zaten oyun oynamayı pc de yapıyorum benim için internet ve pil performansı ve pixelleri sayılacak gibi düşük mü ekran çözünürlüğü o.

• Ben yurtdisindan almistim 140$ a

• Bu cihaza imei atılabiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet aldı . Ama geçirmiyorum bir çok kişi şikayetçi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.