Bildirim
Moto G 2014 hakkında?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aldi. Hatta Ben kullaniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeopol
Aldi. Hatta Ben kullaniyorum.
Görüşleriniz neler peki pil ömrü, ekran çözünürlüğü, android 5.1 durumu anlatır mısınız biraz? -
Ekran cozunurlugu benim icin yeterlidir.
Zaten telefon sad androids yakin oldugundan kasma olmuyor. Kamera onemliyse is in I gorur ama cok sey bekleme.
Pile gelirsek Ben pek oyun oynamam oynarsam da online poker gibi oynarim. Genelde WiFi ve 3g tum gun aciktir.internet email sosyal medya icin kullanirim telefonu. Bu sekilde rahat bir gunu cikariyor bende.
Fiyatina size uygunsa veya amiral gemileriyle buyuk fark yoksa dusunmeden alinir.
Yalniz Ben android 5 aldi diye yazdim. Ilk mesajda onu yazmissin. Daha 5.1 gelmedi.
arkadaslar moto g var 2014 4.4.4 de duruyor güncelemme yok arabistandan gelmisti -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeopol
Ekran cozunurlugu benim icin yeterlidir.
Zaten telefon sad androids yakin oldugundan kasma olmuyor. Kamera onemliyse is in I gorur ama cok sey bekleme.
Pile gelirsek Ben pek oyun oynamam oynarsam da online poker gibi oynarim. Genelde WiFi ve 3g tum gun aciktir.internet email sosyal medya icin kullanirim telefonu. Bu sekilde rahat bir gunu cikariyor bende.
Fiyatina size uygunsa veya amiral gemileriyle buyuk fark yoksa dusunmeden alinir.
Yalniz Ben android 5 aldi diye yazdim. Ilk mesajda onu yazmissin. Daha 5.1 gelmedi.
Anladım hocam 5.1 zaten yeni dağıtılmaya başlandı. Kaça ve nerden aldınız son sorum olarak zaten oyun oynamayı pc de yapıyorum benim için internet ve pil performansı ve pixelleri sayılacak gibi düşük mü ekran çözünürlüğü o.
-
Ben yurtdisindan almistim 140$ a
Bu cihaza imei atılabiliyor mu?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet aldı . Ama geçirmiyorum bir çok kişi şikayetçi.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi telefona imei atma kodu
- samsung b310e oyun yükleme
- telefonun arkasına kart koymak telefona zarar verir mi
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telegramda video nasıl izlenir
- cep telefonu kim icat etti
- en iyi telefon kılıfı markaları
- bimcell numara taşıma
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X