Şimdi Ara

MOTO G HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün bimekste 760tlye satıldığını görünce gidip aldım 12 saattir kullanmama rağmen telefon bir kere çok hızlı galaxy ace 2de bile cm 11 kullanmama rağmen çok farkediyor telefonun dış malzeme kalitesi ve ekranı çok iyi parlaklık ve renk iyi düzeyde çözünürlüğü yeterli 1gb ram olmasına rağmen arayüz olmadığından android 4.4.2 çok hızlı çalışıyor telefonun ahize sesi çok kaliteli galaxy ace 2nin ne kadar kalitesiz bir ahizesi olduğunu anladım kulaklık ses çıkışı ise muazzam derecede iyi düzgün bir kulaklıkla çok kaliteli ses veriyor bunun dışında dış hoparlör sesi ise cepteyken rahat duyuyorsunuz ace 2de çoğu zaman telefonun çaldığının farkına varmıyordum kamerasına gelince beklediğimden kötü ama benim gibi arada basit fotoğraf çeken adamları tatmin edecek düzeyde telefonun batarya süresi ise çok iyi 3 saat 3g 2 saat wi-fi açık ve telefonun ayarlamalarını yaptığım halde şarjım %3-4 civarı anca düştü galaxy ace 2de bile ilk aldığımda çok kısık kullanımda 1günü anca çıkartıyordu bu telefon ise sürekli kullanımda 1günü rahat çıkartacak cinsten görünüyor.

Galaxy Ace 2ye 1.5 sene önce 850tl para vermiştim sonuç ise telefonu çok kastıran 4.1.2 gelmesi olmuştu ama bu telefon ise 760tlyi sonuna kadar hakediyor 1000tl altına alınabilecek en kaliteli telefon yazılım desteği ise rahat 2yıl daha sürer sürmezse bile çok satılan bir cihaz olduğu için custom romlarla devam eder.

• Arkadaşlar merhaba;

Moto G kullanan arkadaşlara bir sorum var. Çift sim kart değilde tek sim kart taktığınızda, üstteki bildirim ekranında bir tane mi sinyal gücü göstergesi çıkıyor yoksa yine iki tane çıkıp birinde sinyal yok ya da kart takılı değil diye bir uyarı mı veriyor?
    Kullanan arkadaşlar yanıt verebilirlerse sevinirim.

Teşekkürler.
  • telefon cok iyi yanliz kamera çok kötü ayrica 16 gb micro sd kart girisi yok ayrica wifi cekimi kötü geri kalan özelikler iyi
  • .C.O. kullanıcısına yanıt
    Birinde sinyal gösteriyor diğerinde ise çarpı var bende tek hat kullanıyorum
  • telemacus T kullanıcısına yanıt
    wi-fi çekimi o kadarda kötü değil önceki telefonum galaxy ace 2ydi ondan daha iyi çekiyor evin içinde öyle diyim tepesini elinle çok sıkı kapatırsan çekim düşüyor sadece diğer konularda haklısın kamerası o kadar iyi değil
  • Atrix kamerası çok süper. Atrixe göre iyi mi kötü mü..
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    Şöyle diyim gece çekimini unut gündüz çekiminde ise anlık basit fotolar çekebilirsin onda sorun yok imzamdaki ana başlığa bakarsan orda fotoğraflar yüklendi kalitesi hakkında ben donanım ve fiyatı için aldığım için kamerası pekte lazım değil bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Öncelikle teşekkür ederim tüm bu bilgiler için. Bir sorum olacak;

Tek sim kullanırken, bu 2. sim kart ikonunu üst taraftan kaldırmamız mümkün mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eduba

quote:

Tek sim kullanırken, bu 2. sim kart ikonunu üst taraftan kaldırmamız mümkün mü acaba?

yeni güncelleme yolda onda bu özelliği kaldırabileceğiz ve üst toolbardaki kısayollar tek tuşla aç kapa falan gelecek bakalım bekliyoruz güncellemeyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eduba

quote:

yeni güncelleme yolda onda bu özelliği kaldırabileceğiz ve üst toolbardaki kısayollar tek tuşla aç kapa falan gelecek bakalım bekliyoruz güncellemeyi

İşte beklediğim cevap buydu, çok teşekkürler :)

• Bence azcık kalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellez78

quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Ben de atrixten geçtim, memnunum. fotoğraf yükleyeceğim yarın. 4.4 te benim farkettiğim rehber, mavi yerine gri renk, gibi basit farklar var. Tabi telefon yağ gibi, takılma donma yok. Oyun olarak asphalt 8 oynuyorum şu an takılma olmuyor. Kamera bana yeterli geliyor sizin beklentinizi bilemem. Atrix kamerası gibi desek yanlış olmaz. Telefonun üzüldüğüm tek noktası şebekeden görüntülü görüşme olmaması, bu da atrix gibi. Bir hafıza kartı takılamıyor bunu da unutmayalım. İnternet hızı iyi, şarjı, oyun - internet yoğun görüşme ile 1 günü rahat çıkarıyor, normalde 2 gün de gidiyor. 3g açık kullamadım gerekmediğinde kapatıyorum ama açıkta olsa 1 gün dayanır diye tahmin ediyorum. Arada atladığım vardır, kafana takılanı sor.
     MOTO G HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ MOTO G HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ MOTO G HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

Açıkçası daha kaliteli resimler bekliyorum dış mekan ve güneşli bir güne göre (eger çekerken zoomlama falan yapmadısanız) fotograf kalitesi çok düşük geldi bana

2 ve 3. fotolarda digital zoom yapıldığı için, piksel sayısı düşer. Ve el titremesi görüntüyü çok daha fazla etkiler.
    Telefonlarda zoom ile fotoğraf çekmek pek uygun değil..

Ancak optik zoomlu ve titreşim önlemeli fotoğraf makinelerinin işidir bu..

Kamerası bu segmente göre iyi sayılır moto g nin..

• fiyatına göre çok iyi , çok akıcı bir telefon . kameradan çok bi beklentiniz olmasın ama çekiyomu çekiyo kardeşim hatta gündüz gayet tatmin edici fotoğraf çekiyo .bir önemli detay da 4.5 inç olması ve 4.5 inç in yanında bir de sanal tuşlar var bu da ekranı biraz daha küçültüyor ama kullandıkça alışıyorsun . kalınlık konusundada bence o kadar da kalın değil yani eldeki tutuş hissi çok iyi , ele sağlamlık hissi veriyor . bu fiyat aralığındaki kesinlikle ttercih edilmesi gereken bir telefon
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.