Bildirim
Moto G Kullanıcıları bakabilirmi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yok çıkar sarjdan 100 de 100 iken şarjda bekletme o gider kendi kendine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmiyorum ama bnmde sana sorularım olucak yenimi aldın kaça aldın kullandıysan nasıl bir telefondur ekranı gorilla glas 3 müş dayanıklımı jarzını deneme imkanın oldumu iyi dayanıyormu pazartesi günü kısmetse MOTO G alicam pişmanlık varmı memnunmusun eger yeni aldıysan yarın cevapla ben takip edicem seni -
quote:
Orijinalden alıntı: BilimseL Maymun
bilmiyorum ama bnmde sana sorularım olucak yenimi aldın kaça aldın kullandıysan nasıl bir telefondur ekranı gorilla glas 3 müş dayanıklımı jarzını deneme imkanın oldumu iyi dayanıyormu pazartesi günü kısmetse MOTO G alicam pişmanlık varmı memnunmusun eger yeni aldıysan yarın cevapla ben takip edicem seni
her yönüyle çok iyi kafandaki tüm soruları cevabı var bu cihazın gönül rahatlığıyla al -
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
Yok çıkar sarjdan 100 de 100 iken şarjda bekletme o gider kendi kendine.
tmm hocam sağol -
quote:
bilmiyorum ama bnmde sana sorularım olucak yenimi aldın kaça aldın kullandıysan nasıl bir telefondur ekranı gorilla glas 3 müş dayanıklımı jarzını deneme imkanın oldumu iyi dayanıyormu pazartesi günü kısmetse MOTO G alicam pişmanlık varmı memnunmusun eger yeni aldıysan yarın cevapla ben takip edicem seni
4 gün oldu alalı 750 tl ye aldım ben ekran gorilla 3 çok sağlam telefon https://www.youtube.com/watch?v=hmoDotbn0Jc izle bunu şarjıda cok iyi gidiyor :) kısacası her yönden işini görür
-
quote:
Orijinalden alıntı: kartoo378
quote:
4 gün oldu alalı 750 tl ye aldım ben ekran gorilla 3 çok sağlam telefon https://www.youtube.com/watch?v=hmoDotbn0Jc izle bunu şarjıda cok iyi gidiyor :) kısacası her yönden işini görür
Ben 1 ay önce 630 a aldım kapak hediye çok vermisin Teknosadanmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
quote:
Orijinalden alıntı: kartoo378
quote:
Ben 1 ay önce 630 a aldım kapak hediye çok vermisin Teknosadanmi?
media marketten aldım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 14 alınır mı
- asker telefonu internetli
- kapalı kutu telefon satmak
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- telefon önerileri 2024
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telegramda video izleme
- device health services nedir
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X