Moto kuryeler artık kendi aralarında kaza yapar oldu
-
-
Özellikle sokağa çıkma yasağı olan saatlerde uçuyorlar.Çok kez ara sokaktan önüme atlayan oldu.Çoğunun farları da aydınlatmıyor iyice görünmez oluyorlar.
-
Otomobil bölümünde motosikletlilere karşı olan nefretin ucu bucağı yok.
Her saat binlerce kaza oluyor, ama işin içinde motosiklet varsa tamamdır.
-
suç kırmızı kasalı motorda diye düşünüyorum. üstten gelen hafif yavaşladı fakat kırmızı baya iyi girdi, düştükten sonra gazı da salamadı, iyice fırlattı kenara. kötü olmuş. geçmiş olsun demekten başka bişey gelmiyor elimize. bazı firmaların yaptığı (30 dk içerisinde gelmezse bedava yemek) kampanyaları kuryecileri ölüme götürüyor. ben yağmurlu havalarda veya buzlu yolların oldugu zamanlar siparis vermiyorum. en azından kendimde onların hayatını düşündüğüm için. motokurye her ne kadar yavas gıtmek ıstese bıle, dükkan ona (15 dakikada uçup geliyorsun) diye gazlıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: III I II III I IOtomobil bölümünde motosikletlilere karşı olan nefretin ucu bucağı yok.
Her saat binlerce kaza oluyor, ama işin içinde motosiklet varsa tamamdır.
Neden acaba?
-
Bu ülkede motosiklet kullanıcısı neyse, araba kullanıcısıda aynından x2.
Ortada bir tarafı haklı çıkaracak bir tane avantaj yok.
Hepsi aynısının laciverti.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Otomobil bölümünde motosikletlilere karşı olan nefretin ucu bucağı yok. Her saat binlerce kaza oluyor, ama işin içinde motosiklet varsa tamamdır. |
Özellikle sokağa çıkma yasağı olan saatlerde uçuyorlar.Çok kez ara sokaktan önüme atlayan oldu.Çoğunun farları da aydınlatmıyor iyice görünmez oluyorlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X