Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dene bakalım;yorumları buraya bekliyoruz.
  • Biroldh;
    divx olayı ne oldu yeni sürümde deneyebilme imkanın oldumu?Yazdığı gibi 4 gb olayı oluyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

Yeni bir versiyon çıkmış deneyeceğim, herhangi bir açıklama yok sitede..49p R564_G_12.00.49P tulongdao ...

http://www.e2mod.com/content/view/176/26/

Adam çoştu bi kere. Bakıcam şimdi neler yeni bakalım...
  • 4Gb lik kart satan bir yeren bulursam deneyeceğim... divx çeviri yaptım çeşitli... ama kendisi ile gelen playerler ruşça olduğu için anlamadım, çalıştıramadım yada beta diye sorun vardı...Playerin içine giriyorum 3 tane menü var tüm tuşlara basıyorum tepki vermiyorum içine nasıl mp3 yada video atacağız anlamadım sadece şarkı çalmaya başlıyor herhangi 1 tane kendi kendine.. aynı şey winamp programı içinde geçerli 9a bas diyor şarkıa atmak için ama 9 tuşu tepki vermiyor...

DÜZENLEME=divx oynatma ve ipod menüsü Ctunes ile mp3 çalıştırmak için 4 sayfaya gidiniz.. E2 şuan tüm medyaları oynataniliyor ctunes ile mp3 daha da iyi
    http://forum.donanimhaber.com/m_11803015/mpage_4/key_/tm.htm

Özellikle linux unixmobile( unix) programında ki fare yi kontrol etme herkesin çok hoşuna gitti. buradan indirin..http://www.e2mod.com/content/view/167/28/ Bu fareyi keşke ana menüye ekleseler..
     >>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<<

Yukarıda ki program da mayın tarlası oyunu var arka plan resmi değiştirme fare simgesi değiştirme gibi basit şeyler var ASIL o fareyi ana menüde çalışsa işte o zaman çok işlevsel olurdu.. E2 linux sistem ile herşey oluyor sadece kodlayan birisinin bunu istemesi gerek o kadar..

Son 49p R564_G_12.00.49P versiyonuda attım... İlk göze çarpanlar windows teması ile geliyor ...xp açılış ekranı var açılırkende xp açılış sesi çıkarıyor.. Tema sade siyah beyaz yada menüler renkli diye seçenek var...
    Eminim divx sorunu yakında halledilir.. unutmadan son versiyonda işe yaramasada zoom 8x yükseliyordu 48p preb de bunda da 8x.. dış ses R564_G_12.00.48P ilove3d II versiyona göre sanki biraz daha fazla çıkıyor yada aynı...Kulaklık sesi aynı sanırım... Sizde bakınca tam anlaşılır..

Düzeltme= Kulaklık sesi biraz düşmüş bu son versiyonla...Emin olmak için 48p preb2 versiyona geri döndüm preb2 yada 49p i love3Dii de daha yüksek kulaklık sesi.. Neden böyle yaptılar anlamıyorum özellikle kulaklık sesini istedikleri kadar arttırabilirler halbuki demek ki ÇİNLİLER kısık dinlemeyi seviyorlar (son versiyon çinlilere ait)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 5 Nisan 2007; 4:51:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

bende eskiden e398 vardı ses bombası süper kalitede ses vardı yani motorolalara eklenemeyecek bişi yok
    ama bişi yi ciddi merak ediyorum diyosunuzki en ii ses bas tiz (kulaklıktan bahsediyosunuz dimi)eğer öyleyse bende şimdi walkman w700 war ondan daha iyimi yaniben hiç sanmıyorum

Nokia 3250
    Sonyericsson W800, W810, W850

Dostum emin ol son versiyonla bu telefonlar solda sıfır kaldı. Telefon kulaklıkta harika. Hele bide harci bi kulaklık alıpta dinlersen. İşte sana gerçek müzik keyfi

hımm öle diyosan doğrudur kardeş yanlış anlamayı n sidik yarışı yapmıyorum zaten hayatımda 15 kere tel değiştirdim 3-4 sefer motorola almadım onada pişmanım w700 e398 5 takardı be rock2 yi bekledim çıkmadı temmuz dediler yada ağustos çıkmadı teli aldım bi baktım çıkmış dedim şansın içine macro ve auto focus var mı bu telde

• quote:

quote:

quote:

bende eskiden e398 vardı ses bombası süper kalitede ses vardı yani motorolalara eklenemeyecek bişi yok
    ama bişi yi ciddi merak ediyorum diyosunuzki en ii ses bas tiz (kulaklıktan bahsediyosunuz dimi)eğer öyleyse bende şimdi walkman w700 war ondan daha iyimi yaniben hiç sanmıyorum

Nokia 3250
    Sonyericsson W800, W810, W850

Dostum emin ol son versiyonla bu telefonlar solda sıfır kaldı. Telefon kulaklıkta harika. Hele bide harci bi kulaklık alıpta dinlersen. İşte sana gerçek müzik keyfi

hımm öle diyosan doğrudur kardeş yanlış anlamayı n sidik yarışı yapmıyorum zaten hayatımda 15 kere tel değiştirdim 3-4 sefer motorola almadım onada pişmanım w700 e398 5 takardı be rock2 yi bekledim çıkmadı temmuz dediler yada ağustos çıkmadı teli aldım bi baktım çıkmış dedim şansın içine macro ve auto focus var mı bu telde

Macro ve otomatik odaklama yok... Foto çekimi gayet iyi HATTA cep için süper kalitede ama daha kaliteli olsun diyorsan sonylerin sadece macro oto. odaklamalı olan modellerini seç.. 2. sayfadan örnek rokre2 fotolar var bakabilirsin... Unutma ki şuanda ufak boyut ,ağırlık ve özellikler olarak ROKR E2 ne sony ne başka bir model yarışamaz...

Ekran kalitesi o kadar süperki manyak bir ekranı var (en iyi ekran e2 de) gezide film atıp izledik arkadaşla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 5 Nisan 2007; 4:39:19 >

• abi bu tellerde kısıtlama yok merak etme bak gün gelecek 100 küsür sayfaları bile geçeceksiniz e398 i görmüyomusun:D
    daha neler çıkacak varya
    bizde anca izleyim aa diyecez sony e hiç bişi olmuyoki yazılım yüklüyoz eklenti yok anca ikon yüklüyon ses yükseltiyon
  • Arkadaşlar şu radyoda RDS olda çok iyi olacaktı.Bunu ilerde yeni yazılımlarla becerebilirlermi sizce?
  • teşekkürler birodh;
    bence de eklense süper olurdu.
  • Motorola ses olayını büyük bir olasılıkla E3veya E6da düzeltecektir diye düşünüyorum.Aslında benim favorim E6.Türkiye'ye gelip gelmeyeceği hala meçhul olsa da E2den sonra gözümü kapatıp alacağım tek telefon olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

Motorola ses olayını büyük bir olasılıkla E3veya E6da düzeltecektir diye düşünüyorum.Aslında benim favorim E6.Türkiye'ye gelip gelmeyeceği hala meçhul olsa da E2den sonra gözümü kapatıp alacağım tek telefon olacaktır.

E6 konusunda bende seninle aynı fikirdeyim. Hele E2 kullandıktan sonra E6 yı gözüm kapalı alıcam.

• e6 da mod ile edge olayı açılıyor. Ama neden fabrika çıkışında yok anlamadım
  • quote:

quote:

quote:

Motorola ses olayını büyük bir olasılıkla E3veya E6da düzeltecektir diye düşünüyorum.Aslında benim favorim E6.Türkiye'ye gelip gelmeyeceği hala meçhul olsa da E2den sonra gözümü kapatıp alacağım tek telefon olacaktır.

E6 konusunda bende seninle aynı fikirdeyim. Hele E2 kullandıktan sonra E6 yı gözüm kapalı alıcam.

E6 süper telefon hele şu tuş olayını kaldırmışlar ya süper bişi.. 1.5cm kalınlığı süper keşke boyuda 1 cm daha ufak olsaydı..

Yalnız boyu biraz büyük, edge yok , daha ağır...

111 x 51.5 x 14.5 mm
    121 g

Ben derim ki bekleyin e6dan sonraki modelde kesinlikle.. wifi-wimax olacaktır...

Şimdilik e9 u biliyorum 1 cm kalınlığı var wifiside var ama müzik çalışı nasıl bilmiyorum... e9 heryönüyle süper telefon bununda keşke 1cm daha kısa olsaydı.. Şu anda motorola daha kendi sitesinde açıklama yapmadı buna 1-2 özellik ekleyip açıklama yapabilir zaten tüm özellikler var wifi yetiyor...

E9 da harika ama E6 daki dokunmatik ekran olayı hoşuma gitti

• Evet dokunmatik olayı çok hoş.Telefona PDA havası vermiş.Ama işlevselliğine bakmak lazım;bazı dokunmatik ekranlar çok kullanışsız olabiliyor.Ama motorola mutlaka bunu düşünmüştür.
    Geçenlerde E2 de filim seyrettiğini yazmıştın Biroldh;
    ben bugün uğraştım beceremedim kısa yollu bir anlatırsan çok memnun olurum.Artık idare edin beni beceremiyom işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 25 Mart 2007; 20:25:26 >
  • quote:

quote:

Evet dokunmatik olayı çok hoş.Telefona PDA havası vermiş.Ama işlevselliğine bakmak lazım;bazı dokunmatik ekranlar çok kullanışsız olabiliyor.Ama motorola mutlaka bunu düşünmüştür.
    Geçenlerde E2 de filim seyrettiğini yazmıştın Biroldh;
    ben bugün uğraştım beceremedim kısa yollu bir anlatırsan çok memnun olurum.Artık idare edin beni beceremiyom işte

Şuan da aslında yeni versiyonlar ile divx yada en azından fps(15 kare) nin 20 olmasını bekledim yoksa 2. sayfaya yazacaktım... Şimdilik şu formatı kullanıyorum gayet süper, tek işte 15fpsden dolayı ara sıra takılıyor ama çok net görüntü en çok ekran kalitesinden dolayı......

Gerekli program ve açıklamayı 2. sayfaya ekledim. "imtoo" diye arama yap.

teşekkürler;bu gece yine kurcalayacak bir şeyler buldum sayende.Yarın işyerinde spartacus seyrederim artık

• ROKRE6 & ROKRE2

Bende kalemi nasıl taşıyacaklar diyordum, çok güzel yer yapmışlar, incecik telefonda
    kalem için bile yer açmışlar..

İşte 3.5 mmlik kulaklık girişi, artık standart olacak galiba motoda.

Motoda standart olan USB girişi, dikkat nokia da yeni modellerde usb ye geçti..

Rokr e6 foto çekimi Gerçek boyut için adrese tıklayın..
    http://img472.imageshack.us/img472/3013/f1am1.jpg

Rokr e6 foto çekimi Gerçek boyut için adrese tıklayın..
    http://img472.imageshack.us/img472/5200/f2vo9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 26 Mart 2007; 16:25:51 >

• 3 ay önce E2 almak benim için çok önemliydi şimdi ise E6 gelsede alsam modundayım;sanırım bu kısır döngü hiç bir zaman bitmeyecek.....
  • ROKRE2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 26 Mart 2007; 17:21:14 >

• Ya bu E6 ne zaman gelir ki acep

Neyse o gelene kadar E2 moda devam
  • beyler radyodaki rds özelliği bence yaazılımsaldır yani inşallah eklenir
    yav bende w700 var ne işim var bu forumda
    motorolayı çok seviyorum neden almadım nese abim almanyada ondan bi e2 isteyeyim gelirken getirsin bana bunu yurt dışından nasıl getirecez bide özellikleri tam olarak nedir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.