Yarışları izleyen var mı? 125cc çok manyaktı yaw. Tabii reklamın bitişinde Okay Karacan'ın lafına yarıldım (NTV de sağolsun dakikada bir reklam soktu). Yayına girdiğini farketmemişti herhalde
"artık bitirin reklamı lan yarış süper"
Şimdi 250cc başlıyor
bende yakaldım onu
adam aynene şunu dedi '' Yariş süper Abi Ntv reklam sokmasa '' bunu gibi bişey
koptum ama Ntv nin kendi personeli bile bıkmış
ama yarış möanyaktı 5 kişi önü kapamışlar
arkadaşlar işteyim
şimdi İstanbulpark kalabalık mı ben onu merak ediyorum
Abi 125cc manyaktı, 250cc ve MotoGP'den pek zevk almadım ama 125cc gerçekten çok zevkliydi
dün sıralama turlarına sabah erkenden gittik 20 motor(20 kişi) kadar ama bugün gidecek enerjimiz kalmadı İstanbuL PARK çok uzak arkadaşlar ya git gel 100km Yuh dedirtiyor insana....
125 ve 250 ler 2 zamanlı ve sesleri çok güzeL (halbuki 2 zamanlı motorların seslerinden nefret ederim)
gelgelelim Rossi yi bekliyoruz ses bekliyoruz Gp lerin sesleri İĞRENÇ-ÇİRKİN-KULAK TIRMALAYICI
hiç beğenmedim bir tane takımın hangisi olduğunu anlayamadım BLATA olmalı onun sesi müthişti...gerisi çok kötüydü gerçekten egzosu batlak motor gibi sesmi çıkar koca GP den yuhhh dedim üzüldüm ...
ama SAFETY CAR BMW M6 idi ve mükkemeldi tek tesellim M6 oldu
quote:
Orjinalden alıntı: sturmovik
Yarışları izleyen var mı? 125cc çok manyaktı yaw. Tabii reklamın bitişinde Okay Karacan'ın lafına yarıldım (NTV de sağolsun dakikada bir reklam soktu). Yayına girdiğini farketmemişti herhalde
"artık bitirin reklamı lan yarış süper"
Şimdi 250cc başlıyor
bende şeye çok güldüm yaa yorumcu bişey anlattı okay karacan o zaman şimid bir reklam koyalım
o zaman sen bi reklam koy
yok koy sen koy
nedense canım birden hoşaf istedi aklıma biyerlerden geldi ama sebebini bende anlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme