Şimdi Ara

motor arıza lambası ..vectra (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
25.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gsi.team

egzantrik ve benzin sensörü dediler ya ve fiyata 400-500 diyo abi kafayı yedim ya pffffffffffffff

işçiliği çok yazmışlar 100 ytl max fiyatı sensörün
  • hmmmm ciidmisin ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: bebetoo

quote:

Orjinalden alıntı: focus t

quote:

Orjinalden alıntı: fircam

gsi.team geçmiş olsun arkadaşım, ama böyle bişey olcağını tahmin ediyodum, çok zorluyodun hakkaten

ayrıca focus t arkadaşım şu bmw-gt muhabbetini kapatsanız artık??
    mod.lar konuyu kapattı, burda hala devam ediyosunuz...

arkadaşım ben devam etmiyorum burada kestim gsi.team arkadaşımız diger tarafta lafı attı sonrada döndü bir hatırlatayım dedim baştan 3.25diodu döndü 3.20 ile kalkiş yaparım die neyse haşat olmuş sonuçta geçmiş olsun

focus musun nesin çok dilin uzadı senin eminim senin ehliyetin filnda yoktur burda anca topic karıştırıyosun hayatında 320 nin yada VECTRA GT nin koltuğuna oturdunmu yada şöyle diyim hayatında hiç şöför koltuğuna oturdunmu hadiii hadiiii naş canım naş eğer hala 3.20 diyosanda 95 GT diye bi konumuz vardı orda 3.25 ci bi arkadaş yazmış ismini hatırlamıyorum GT nin neler yaptığıını ve 3.25 nin satmak için pzara götürdüğünü ki sen 3.25 i geçtk 3.20ylemi kıyaslıyomusun

valla ben cook oturdum senin ki bence şüpheli benim kullanmadıgım araçlar sayılı şuanda altımda 3.20 yok fakat .320.cok kullandım cok ta gt canı yaktım 3.25 geçememiş ben onu yazan kişiden şüpheliyim ne saçma 3.25 ona rahat 10 otobüs fark atar istersen e.30 3.25 ile mini cooper s dragını koyım 3.25 yapıştırıyo valla bende şuan focus st var onla bile 10 otobüs fark atarım gt ye

• he birde dilin uzamiş demissin zaten dogru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış ben onuncu köyden sesleniyorum dogruları söyleyince bir yerlerinize dokundu herhalde merso ile karşilaştırma yapmıssınız 2700cc lik motor 2000cc lik motora kafa tutamıyor valla helal olsun bence m3 hadi m5 yok buda olmaz m6 bunlarıda geçer hııı mclaren yok bunuda geçer şimdi yaw geçiçek araba yok
  • seni kimse köyden falan kovmaz merak etme kardeşim çünkü doğruları sölmiyorsun merak etme.....sen 3.20 ile bol bol gt geçmişin....eee tabi normal 2 tane içtimi bende ne porshe ne subaru bırakıyom azuhzauhzauhuz veya rüyada geçmesi daha az riskli hemde benzin gitmiyo ahahahah neyse abi kapatalım şu konuyu sen....focusla bile gt geçiyorsun sana ne diyim ben artık...kötü focus bile gt yi geçiyorsa artık ne topiclere yazacam nede konulara katılacam ....cdi ye nasıl fark koyduğunu görmedin galiba sen? bunun gibi nice video var ben sana benim cep telefonumdaki video ları koysam aklını yitirirsin 160 hp lik gt neler yapıyomuş diye ama..neyse topic uzadığı zaman İnsanlar kırılıyor..hemde yöneticilerimizi kızdırıyoruz..uzatmayalım bm 3.20 K1nq araba alayını geçer ayırır uzatır...yapıştırır.... İnanmıyorum ya bide Focus yamışın ya..... Focusun eti ne budu ne ben ona yazlıkta bisiklet diye binerim ulaşım aracı olarak sadece...araba istiyorsan abicim sende opel al bitane hem arabaya binmiş olursunuz ...

Sevgi ve Saygılarımla Hoşçakal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsi.team -- 5 Şubat 2007; 11:38:35 >

• quote:

seni kimse köyden falan kovmaz merak etme kardeşim çünkü doğruları sölmiyorsun merak etme.....sen 3.20 ile bol bol gt geçmişin....eee tabi normal 2 tane içtimi bende ne porshe ne subaru bırakıyom azuhzauhzauhuz veya rüyada geçmesi daha az riskli hemde benzin gitmiyo ahahahah neyse abi kapatalım şu konuyu sen....focusla bile gt geçiyorsun sana ne diyim ben artık...kötü focus bile gt yi geçiyorsa artık ne topiclere yazacam nede konulara katılacam ....cdi ye nasıl fark koyduğunu görmedin galiba sen? bunun gibi nice video var ben sana benim cep telefonumdaki video ları koysam aklını yitirirsin 160 hp lik gt neler yapıyomuş diye ama..neyse topic uzadığı zaman İnsanlar kırılıyor..hemde yöneticilerimizi kızdırıyoruz..uzatmayalım bm 3.20 K1nq araba alayını geçer ayırır uzatır...yapıştırır.... İnanmıyorum ya bide Focus yamışın ya..... Focusun eti ne budu ne ben ona yazlıkta bisiklet diye binerim ulaşım aracı olarak sadece...araba istiyorsan abicim sende opel al bitane hem arabaya binmiş olursunuz ...

KARDEŞİM,BENDE DE VİDEO DOLU.VALLA HANGİ MERSOCU AAA BENİ GECİYOO DİYE GÜLER BİLEMİYORUM.MERCEDESCİLER GT Cİ GALİBA ADAMA RESMEN YOL VERMİŞ GT KENDİNİ YIRTIYOR.MERSODA TEPKİİ YOK.TEKNİK VERİLERE BAKARSAK BENİM FOCUS GT Yİ YAPIŞTIRIR,FORD AMBLEMİNİ GÖREMEZ.225 BG NEDE OLSA :)))))AMA GT BUNUDA GECER HATTA M3 YOK M5 YOK BUDA OLMAZ M6 YOK YOK YAA MERCEDES MCLAREN BUDA GT YE KAFA TUTAMAZ.GT Yİ GECECEK ARABA YOOK ALALALALA.....

• bu konu da kapanır, siz de banlanırsınız arkadaşım....

çok uzattınız..
    focus t, madem bu kadar güveniyosun, bu kadar cesursun, gt bu kadar kötü bi araba, ankaraya yolun düştüğünde gel göster herkese senin ne oldunu, gt'nin ne olduğunu...
    hatta yol düşmesini bırak, daha önce de söyledim, 320 bul gel, gt'yi geç, 2 depo benzin paran benden!

yoksa konuşma, ben de alırım bi fake nick (burda senin nickin fake demek istemedim, sen şimdi öyle anlarsın..), yazarım corsa'yla enzo geçtim diye, 50 kere de yazarım, insanları rahatsız ederim, topic kirletirim...

gel kanıtla kanıtlıyosan, bekliyoruz, ankaradayız,
    aynı şeyleri söyleyip durma, 10 mesajının 8i aynı arkadaşım..
    biz anlayabiliyoruz, herkesi kendin gibi düşünme, 1kere yaz, ha inanmadık mı, hala çok güveniyosan gel reel hayata geçelim, kanıtla..

bide küçük yaz mümkünse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fircam -- 5 Şubat 2007; 17:09:52 >

• neden kocaman harflerle yazmış? onu anlamadım işin açıkcası....eee tabi derdini normal anlatamıyor veya anlattığı şeyleri insanlar umursamıyor..buna bağlı olarakda ya bağırarak yada kocaman harflerle bu açığı kapatmak istiyor ..normal ,zayıf bir İnsanın kendini tamamlama çabası neyse bu topic çok çok sıktı beni dahada yazmıyacağım zaten ,adamın kapasitesi ortada ne diyim yani...

Hoşçakalın
  • yaa bırakın bu işlerii adam gt kötüü dememişkiii sadece gözünüzde bu kadar büyütmeyin demiş.

gsi.team arkadaşım diğer topiclerde nasıl azarlandıgını tüm forumlular görüyor.İnsanlar başka konuları tartışırken sen araya girip gt böle gt şölee diyip vede senin gibi düşünüp yazanlar aslında topic kirliliğine yool acıyorlar.
    burada bu konuyu kapatalım diyosunuz ama adama cvp hakkı doğurtuyorsunuz tabiii focus t arkadaşta doğal olarak cvp vermek zorun da gelelim kapasite işine eger sizin kapasiteniz vede IQ unuz yerinde ve düzenli olsaydı hiç bir insana bu şekilde yok kapasitesi bu kadar yok bilmem nee diye yazılar yazmazdınız benim yazmamdaki amac size kendinizi hatırlatmaktır.Biraz sirkelenip kendinize gelin burada herkes yaşadıklarını vede tecrübelerini paylaşıyor bizim sadece SAYGI DUYMAMIZ gerekir.(ama ANLAYANA...)

Hee,son birşey daha herkesi siz yanınıza cagırıyorsunuz neden acaba siz kapışmak istediğiniz kişilerin yanına gelmeyi davet ettirmeyi istemiyorsunuz yada hiç düşünmedinizmii

• kendimi hatırlattığın için saol.....

SİRKELENDİM, kendime geldim...
    (PS: sirke, insan üzerinde kullanılan bi madde değildir arkadaşım...)

focus t arkadaşım zaten sadece gt ile ilgili konulara yazıyor, sadece ama, başka konuda yazısı yok.
    ve saygıyı da gördük ondan da senden de..
    öğrettiniz bize saygılı olmayı sayın mert ve mehmet şenel

bana saygıdan bahsetmek için diğer yazdığım 250 mesajımın tamamını okuman gerekir, hangi bi üyeye saygısızlık yapmışım???
    1 tane goster!
    bana saygılı olana ben de saygılı davranırım!
    şu gt muhabbetinde sizle olan diyaloglarım dışında diğer üyelere ters bi lafım bile yok!
    beni bilen biliyo arkadaşım, sen de saygısız olarak bil, umrumda değilsin...

ve bu konudaki son mesajım budur, artık ne yazarsanız yazın, okumıycam bile, motor arıza lambası sorunu çözüldü zaten...

• yazmam abi daha bu topice ice seviye düştü baksana bluecat'im sen önce kendini bul sonra foruma yazı yaz fake dolaşmakla olmaz bu işler...2-3 üyelik daha al fake olarakta hiç değise saçmaladığın zamanlarda o nicklerle girip kendi kendini desteklersin ....
  • benim nic im tek ve budur ama sizi bilemem kacar tane nick kullandığınızı...
    Zaten işiniz gücünüz insanları birbirine düşürüp ortalığı kızıştırmak.
    Zatiii hep sizin deneyimleriniz doğru,haklı başkalarınınkiii yanlış.
    Bence siz altınızdaki aractan başka hiç bir aracı test edip yola cıkmamışsınızdır yine bence yorumlarınız hayalii........

Not:(bu sözlerim gsi.team ve fircam'adır.)
  • quote:

quote:

seni kimse köyden falan kovmaz merak etme kardeşim çünkü doğruları sölmiyorsun merak etme.....sen 3.20 ile bol bol gt geçmişin....eee tabi normal 2 tane içtimi bende ne porshe ne subaru bırakıyom azuhzauhzauhuz veya rüyada geçmesi daha az riskli hemde benzin gitmiyo ahahahah neyse abi kapatalım şu konuyu sen....focusla bile gt geçiyorsun sana ne diyim ben artık...kötü focus bile gt yi geçiyorsa artık ne topiclere yazacam nede konulara katılacam ....cdi ye nasıl fark koyduğunu görmedin galiba sen? bunun gibi nice video var ben sana benim cep telefonumdaki video ları koysam aklını yitirirsin 160 hp lik gt neler yapıyomuş diye ama..neyse topic uzadığı zaman İnsanlar kırılıyor..hemde yöneticilerimizi kızdırıyoruz..uzatmayalım bm 3.20 K1nq araba alayını geçer ayırır uzatır...yapıştırır.... İnanmıyorum ya bide Focus yamışın ya..... Focusun eti ne budu ne ben ona yazlıkta bisiklet diye binerim ulaşım aracı olarak sadece...araba istiyorsan abicim sende opel al bitane hem arabaya binmiş olursunuz ...

KARDEŞİM,BENDE DE VİDEO DOLU.VALLA HANGİ MERSOCU AAA BENİ GECİYOO DİYE GÜLER BİLEMİYORUM.MERCEDESCİLER GT Cİ GALİBA ADAMA RESMEN YOL VERMİŞ GT KENDİNİ YIRTIYOR.MERSODA TEPKİİ YOK.TEKNİK VERİLERE BAKARSAK BENİM FOCUS GT Yİ YAPIŞTIRIR,FORD AMBLEMİNİ GÖREMEZ.225 BG NEDE OLSA :)))))AMA GT BUNUDA GECER HATTA M3 YOK M5 YOK BUDA OLMAZ M6 YOK YOK YAA MERCEDES MCLAREN BUDA GT YE KAFA TUTAMAZ.GT Yİ GECECEK ARABA YOOK ALALALALA.....

arkadaşım cok uzattınız bu GT muhabbetini.Amma sıktınız.Yazmim yazmim dedim ama olmuyor yani burama kadar geldi.
    focus t arkadaşım,BMW M serisi gecemez demişsin mercedes mclaren bile kafa tutamaz demişsin.Bu kadar performanslı bu GT heeee.
    Herkes o zaman GT gördümü geri kacsın.bu ne ya ne GT imiş.hiç görmesek kral araba ilan edecekler.focus t kardeşim sen mclaren i bırak kapışmak istiyorlarsa merso AMG CL63 e gelsinler.Nede olsa AMG'nin anlamı ortada değilmi?

• hacı'm sen ilk başta yazılanları ve yanıtları iyi oku topici tam olarak anlamamışsın galiba bana öle geldi sauduausuduasuduuasuduausuduasuuduausuduuausduuarywıyrwu3rı9u349857u98y34p95834*059*-239ıpoıjwelkgm
  • quote:

hacı'm sen ilk başta yazılanları ve yanıtları iyi oku topici tam olarak anlamamışsın galiba bana öle geldi sauduausuduasuduuasuduausuduasuuduausuduuausduuarywıyrwu3rı9u349857u98y34p95834*059*-239ıpoıjwelkgm

kardeşim tek bu topic değil ki.Millet başka konudan bahsetsin sen her bişiye muhalefet oluyon.Birileri arac hakkında bilgi almak istiyor sen milletin tartıştığı araclarla değil,hemen gt yazıyorsun.ALAKAYA BAK...
    Boş yere milletin kafasını karıştırıyon.Tek burada değil sen her topicte böylesin,senin actığın topiclerde vede cvp verdiğin topiclerde %100 kavga cıkıyo.Her yere giripte gt diye yırtma kendini,özellikle merso topicinde.

• yazdıklarımı bir açda oku bakalım okumayı sevmediğiniz burdan bile belli oluyor hocam...mercedes olayına gelince video da belli oluyor herhalde mercedesin durumu açıkca fazla konuşmama gerek yok..size gelirsek bir topice yazı yazaken,ilk olarak baştan okuyarak gelinir sona doğru ,okuyarak ve anlayarak....siz bu şekilde yapmamışınız..çok açık belli..gt den de bahsederim opel calibradanda....buna kimse karışamaz ben hiç bir zaman topic kurallarını ihlal etmedim ve yöneticilerden bir uyarı dahi almadım ....sizin anlayacağınız..rahatım yani...2 üstteki yazınızı okursanız eğer, topici iyi okumadığınız ve alakasız şeyler yazdığınızı göreceksiniz...

Saygılarımla..
  • quote:

valla ben cook oturdum senin ki bence şüpheli benim kullanmadıgım araçlar sayılı şuanda altımda 3.20 yok fakat .320.cok kullandım cok ta gt canı yaktım 3.25 geçememiş ben onu yazan kişiden şüpheliyim ne saçma 3.25 ona rahat 10 otobüs fark atar istersen e.30 3.25 ile mini cooper s dragını koyım 3.25 yapıştırıyo valla bende şuan focus st var onla bile 10 otobüs fark atarım gt ye

he he geçer biner ezer sen öyle bil sen focus la GT geçen adamsın daha sninle ilgi ve alakam olmaz SEN ŞU 220 BEYGİR OLAN HAYAL ÜRÜNÜ FOCUSUNUN KAPUT ALTI RESMİNİ Bİ YOLLA BAKIYIM BANA 90 BEYGİRLİK FOCUSU 220 BEYGİR YAPTIN BİZİM GÖZÜMÜZDE FOCUSUN KAPIŞACAĞI ARABA DOĞAN SLX TİR

• quote:

quote:

he he geçer biner ezer sen öyle bil sen focus la GT geçen adamsın daha sninle ilgi ve alakam olmaz SEN ŞU 220 BEYGİR OLAN HAYAL ÜRÜNÜ FOCUSUNUN KAPUT ALTI RESMİNİ Bİ YOLLA BAKIYIM BANA 90 BEYGİRLİK FOCUSU 220 BEYGİR YAPTIN BİZİM GÖZÜMÜZDE FOCUSUN KAPIŞACAĞI ARABA DOĞAN SLX TİR

arkadaşım artık gözümde bittin.yaw hiç motordan caktıgın yok gelmişsin burda konuşuyosun birde alakam olmaz senle diosun motorlardan çaktıgın zaman gel yanıma

focus st 220 deil birkere 225bgdir ondan sonra diger focuslar yani focus 1ler 1.6 100bgdir 90bg nerden cıktıysa buarada 90lık (bulursam )dogan slx lerle kapışırımfocus 2leerde ise 115bg de vardır hade bakalım sayemde ögrendin

bunlarda resimler

focus st motor;;;;;;-------http://img463.imageshack.us/img463/5685/sthx0.jpg

focus 1 buda ;;;;;;------- http://img113.imageshack.us/img113/6750/focus100hpqi8.jpg

buda focus st;;;;;;;;------ http://img177.imageshack.us/img177/5986/focussstbx3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus t -- 7 Şubat 2007; 3:02:01 >

• kah git bi ya bana süzme focusla GT yi bir tutan biadamsın vectra GT focusu rölantide ayırır focusu altın semere vursan gene focus sen geçersin GT yi ama nerde bi düşün rüyanda olabilirmi???SFİ KIRMIZI MOTOR DERLER VECTRA GT LERE BİLİRMİSN BUNLARI BİL 196nm TORK 156 BEYGİR 2000 MOTOR BİZ O FOCUSLARI YOLDA GÖRDÜĞÜMÜZ ZAMAN KAALE BİLE ALMIYORUZ NEYSE SEN TAKIL YA EZ GEÇ GT LERLE KAPIŞ TABİ GT CİLER SENİ İPLERLERSE SENİN BU DEDİKLERİNE GÜLECEKTİMDE SMİLEY KISMINDA BUNA DENK GELECEK Bİ GÜLÜCÜK BULAMADIM SAYIN MEHMET VE MERT ŞENEL !!SANA BUNDAN SONRA ÇİFT ŞAHSİYET DİCEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bebetoo -- 7 Şubat 2007; 3:41:47 >

• quote:

kah git bi ya bana süzme focusla GT yi bir tutan biadamsın vectra GT focusu rölantide ayırır focusu altın semere vursan gene focus sen geçersin GT yi ama nerde bi düşün rüyanda olabilirmi???SFİ KIRMIZI MOTOR DERLER VECTRA GT LERE BİLİRMİSN BUNLARI BİL 196nm TORK 156 BEYGİR 2000 MOTOR BİZ O FOCUSLARI YOLDA GÖRDÜĞÜMÜZ ZAMAN KAALE BİLE ALMIYORUZ NEYSE SEN TAKIL YA EZ GEÇ GT LERLE KAPIŞ TABİ GT CİLER SENİ İPLERLERSE SENİN BU DEDİKLERİNE GÜLECEKTİMDE SMİLEY KISMINDA BUNA DENK GELECEK Bİ GÜLÜCÜK BULAMADIM SAYIN MEHMET VE MERT ŞENEL !!SANA BUNDAN SONRA ÇİFT ŞAHSİYET DİCEM

valla size kalsa gt mclaren ı bile gecer bundan eminim he aklında olsun focusta 320 tork var artık gt kendini kaldırasıya kadar focus finish yapar bu arada teknik bilgileri iii ögren de gel focuslar çeşit çeşit fakat 90 rast gelmedi hiç. kırmızı sfı motor diosun bu kadar performanslı (150hp) veya (156hp) yapabilimiş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.