Şimdi Ara

Motor soğukken direksiyondan gelen ses( sorun bedavaya çözüldü ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
45.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bir sonraki kasa o zaman

Ne berbat ses ya.. Ben de bir baktırayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım tipo bendede vardı aynı sorun. Tamirci abimize gösterdim kayışı gerdi sorun bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chamber

aynı sorun benim arabamdada var. direksiyonu tam sag veya tam sol yaptıgımda ciik ciik diye ses geliyor..
    servise götürüp baktırdım araba calısır haldeyken kaputu acıp tam sağ yaptık v kayısına baktılar gevseklık yok dedıler. gevseklık olsa kayıs kısa surelı bı duraksama yapar dediler bunda oyle bı sıkıntı yok dediler.
    bu ses direksiyon pompasından geliyor dediler. direksiyon pompasındaki bıçaklardan diye bi şey soyledırler.
    her zaman olmuyor özelllikle aracı ılk calıstırdıgımda sogukken yapıyor ve direksiyonu tam sagda veya solda devamlı tuttugumda 2-3 sn yapıp ses kesılıyor. servisteki cevap benı pek memnun etmedi baska yeremı gostersem acaba.. direksiyon hidrolik seviyesi normal v kayışından değil dediler ama ben hala oradan suphelenıyorum... en son aracıma bakım yaptırdım triger seti v kayısı direksiyon hidroliği ve fran hidroliği değiştirdim bu bakımı yaptırmadan önce boyle bı sorun yoktu. vınlama sesi vardı ama boyle cıyaklama gibi bi ses yoktu... tecrube sahıbı arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum...
    Benim arabamda da aynı sorun vardı. Sabah ilk çalıştırdığımda direksiyonu çevirince ötüyordu, servise gidince ses sadece son tura yaklaşırken çıkıyordu.
    Servis bana sonuna kadar direksiyonu çevirme, zararlı demişti. Sonrasında başka bir yere götürdüm, direksiyon pompası bozuktur. Sökmemiz lazım dediler.

Ertesi gün yolda giderken elektrik arıza ışığı yandı, hemen servise gittim. Krank kasnağı içinden kırılmış, iki parça olmuş.
    Yeni krank kasnağı taktırınca direksiyondan gelen ses de bitti. Öğrendiğim kadarıyla arama hareket etmiyorken, direksiyon pompası bütün gücü krank kasnağından alıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.