Şimdi Ara

Motor Soğukken Gelen Cik Cik Sesi - Videolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
15.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cok tesekkurler bilgi icin cumartesi bu durumada bakmalarini isteyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aracımdanda rolanti sırasında şıngırdama, kayış sesi gibi gelen ses vardı. Ustalara sesi duyurmakta bir hayli zorlandım. Israrla bana ses duymadıklarını söyleyip durdurlar. Önemli birşey olsa sıkıntı yaratır diyor adam. Nasıl yani diyorum duyduğum ses olurda beni yolda bırakırsa napacam diyorum adam suratıma bakıyor. Deneme yanılma yöntemine benim zorumla başladık. V kayışı ve gergi bilyası değişti ses kesilmedi. Sonrasında steteskop ile dinlediler herhangi birşey duyamadılar.evet evet bildiğiniz doktor steteskopu ile:) bu arada ses alenen mevcut ben hala duyuyorum. baktım olacak gibi değil, kendi tahminde bulunuyorum nereden gelir bu ses diye, sürekli rolantide motoru dinliyorum. bir ara şarj dinamosu tarafından sesin geldiğine kaanat getirdim ama emin olamadığım için üstüne düşmedim. acaba devirdaimden mi geliyor ses diye başka bir ustaya dinlettim, o da bu sesin şarj dinamsunda birbirine zıt yönde dönen bilyalardan gelebileceğini, devirdaimde arıza olması durumunda gelecek sesin boğuk bir ses olacağını söyledi. gittim bir elektirikçiye dinamoyu söktüler, içerisinde ki küçük bilyanın ömrünü tamamlandığı söylendi. büyük-küçük bilya değişti,dinamonun bakımını yaptılar toplayıp araca taktılar. şu ana kadar sorun çözülmüş gözüküyor, umarım tekrar yaşamam.

bu ses olayları ile ustalar pek ilgilenmek istemiyor. yap boza dönüyor bir yerden sonra. o yüzden tanıdığınız bir usta vasıtasıyla ya nokta atışı tespit yapmak gerekli, yada deneme yanılma yöntemiyle hareketli tüm rulman ve parçalara bakmak gerekli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.