Şimdi Ara

motordan duman geldi ve kalorifer sıcak uflemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2003 model seat Cordoba aracım var araç kara saplandı bende kurtarmak icin aracı zorladım ve motor kaputundan duman yükseldi kaputu açtığımda hisirti sesi ve duman vardı arkasından klima ısıtmalı bıraktı sorun nedir acaba bilen varmı ne olmuş olabilir araç dizel ve 3 silindir yardımlarınız icin şimdiden tsk ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: novax_x

Arkadaslar 2003 model seat Cordoba aracım var araç kara saplandı bende kurtarmak icin aracı zorladım ve motor kaputundan duman yükseldi kaputu açtığımda hisirti sesi ve duman vardı arkasından klima ısıtmalı bıraktı sorun nedir acaba bilen varmı ne olmuş olabilir araç dizel ve 3 silindir yardımlarınız icin şimdiden tsk ederim

Debriyaj baskı balata olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: liverpol

quote:

Arkadaslar 2003 model seat Cordoba aracım var araç kara saplandı bende kurtarmak icin aracı zorladım ve motor kaputundan duman yükseldi kaputu açtığımda hisirti sesi ve duman vardı arkasından klima ısıtmalı bıraktı sorun nedir acaba bilen varmı ne olmuş olabilir araç dizel ve 3 silindir yardımlarınız icin şimdiden tsk ederim

Debriyaj baskı balata olabilir

Baskı balata ile kaloriferin sıcak üflememesinin alakası olacağını sanmıyorum. Sorun büyük ihitmal soğutma sistemnidedir.
  • novax_x N kullanıcısına yanıt
    benzeri benim başıma geldi, debriyaj balatası az biraz yanmış olabilir, bende aynı şekilde zorladım debriyaj balatasını yakmıştım, arabanın içini duman sardı,
  • Hortumlarda kopma olursa su eksiltmesinden anlaşılır. Klima borularında hasar varsa gazı bitebilir. Nasıl saplandığınızı bilmiyorum ama tesisatın geçtiği bir nokta hasar almış da olabilir. Duman çıkması balatadan olabileceği gibi manifold gibi kızgın bir parçaya kar gelmesiyle de çıkabilir.

Benim eski arabada benzin borusu parçalandığı için motorun yer yerine benzin fışkırmıştı. Tamirden sonra motor yıkanmıştı. Yola çıkınca motordan çıkan dumanlar görüşümüzü bile bozmuştu.
  • Araç hortum patlatmis parçasını aldım tamir ettim şu ekledim ancak halen klima sıcak uflemiyor hararet 90 olduğu halde kafayı yiyecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Araç hortum patlatmis parçasını aldım tamir ettim şu ekledim ancak halen klima sıcak uflemiyor hararet 90 olduğu halde kafayı yiyecem

Hava vardır, havayı alın.

Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde başıma geldi suyu eklerken kapağı açık tutun ve ara ara gaz verin hava kabarcıkları çıkacak yaklaşık 5 10 dakika açık kalsın ara ara full gaz verin hava kabarcıkları çıkması bitene kadar
  • Bizim kangoda da motor conta yaktığı için bütün soğutma suyunu boşalmış araba da sıcakdan dolayı duman yapmıştı.Kaloriferi açtığımda motor sıcak olmasına rağmen soğuk hava üflyordu.Karbüratörde su kalmadığından olduğyunu söylediler.
  • the_zula kullanıcısına yanıt
    kangoda karbüratör mü var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

kangoda karbüratör mü var?

ismi karbürütüro mu bilmiyorum bu motor soğutma suyunun olduğu kısım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

Araç hortum patlatmis parçasını aldım tamir ettim şu ekledim ancak halen klima sıcak uflemiyor hararet 90 olduğu halde kafayı yiyecem

Hava vardır, havayı alın.

Saygılar...

havası naıl alınıyor bu meretin yaa aynı sorun benim aracımda da var bikaç gündür soğuk üfürüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.