Gün gelecek fosil yakıtlı araçların motoru sökülecek, elektrik motoru takılacak, yakıt deposunun yerine de batarya. Candan mühendislik lpg montajı değil de elektirk motoru montajı yapacak, elektrikli araçların daha ekonomik ve daha performanslı olduğu yönünde telkinlerde bulunacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Motorin / Dizel Yakıt Devri Bitmiştir (7. sayfa)
-
-
Tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen tartışmaya açık değil diyorsan kesin öyledir
Senin başına gelmedi diye böyle bir sorun yok mu diyecez?
Beklentin bu mu yani ?
Bahsettigin araclar yeni nesil bile değil. Seni ciddiye alıp arastirsak sanayideki Mehmet ustaya dpf egr ne varsa iptal ettirilmis araçlardır.
Git önce turbo benzinli bir arac kullan .Takılmış kalmışsın 10 yil oncesine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 24 Ekim 2021; 9:43:58 >
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da konuyu çarpıtmaya çalışıyor gibisiniz. Qashqai benzinli ile dizeli arasında yarım litre fark var dedim şehir dışı kullanimlarda.
benzini listeden çıkartın elektrik kalsın. benzin çok kısa sürede 11 tl olacak diye bas bas bağırıyor epgis başkanı.
-
"Benzinli araç Türkiye'de kendi parana düşmanlıktır, tartışmaya açık bir konu değil."
Ne kadar iddialı bir cümle! Diyelim ki senede de 10 bin yapıyorsun. Dizel gerekli mi? Gereksiz mi? Sen bir cevap yaz bakalım. Objektif misin? Anlayalım.
-
-
Linea konusunda size katılıyorum hocam 700bin kmde lineamız var kaput açtırmadı henüz, üstelik arada bakımlarını aksattığımız halde. Milyonu görür diye düşünüyorum.
15 yıldır dizel araç kullanırım..
Senin bu dediklerinle ilgili zerre bir problem yaşamadım
Hikaye anlatma burada..
-
Gelmişsin burada, oradan buradan bulduğun değerleri kopyala yapıştır yapıyorsun..
Bu değerleri gerçekten tecrübe et ondan sonra burada yaz..
-
-
bu mesajinizdan sadece 6 gun sonra bezin dizelin 70kr onune gecti, cok ileri gorusluymussunuz. bilginize.
Mazota da gelecek mecbur
yakındır
gelsin abi, mazotu 2 gün zirvede rahat bırakmadılar zaten. azcık o da takılsaydı oralarda :)
böylece çevrecilik mevrecilik ayağına "dizeli 14-15 lira yapacaklar ama benzin 10-11 lirada sabit kalır" gibi ütopik düşüncelerde hayallerde kaldı. mazota gelen her zam misli ile benzine de LPG'ye de gelecektir. benzini taşıyan akaryakıt tankeri bile mazotla yürüyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 26 Ekim 2021; 12:27:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X