Şimdi Ara

motorine indirim var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

Eşitleyecekler

Millet dizele 10 bin lira fazla verdiği ile kalacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

quote:

quote:

indirim tarifesi sürü psikolojisi ayaklanmasın diye sınır da olan yakıt çeşitlerine yapılıyor

mazotun daha zamanı var şöyle 5 tl ye dayansın ondan sonra bakarlar çaresine alıştıra alıştıra

ne olacak bu fiyatlar bilmiyorum geçende elazığa gittim çocuğun üniversite kaydı için tokatta ucuza alıyordum ama orada bulamadım 4.64 ten yakıt aldım içime oturdu ne hale geldik

valla hi bu kara cahil millet kalıplaşmış tavırlarına ve sözlerine devam ettiği sürece sonuç değişmeyecek insanlara akaryakıta zam geldi diyorsun iyi de banane benım araban yok ki diyor başlıyorum saydırmaya ulan sığır bu yediğin ekmekten içtiği suya kadar a dan z ye her şey neyle taşıyor da ayağına geliyor leylekler mi getiriyor diyorsun aynı öküz gibi suratına bakıyorlar valla gebertesim geliyor böylelerini sonra çarşıya pazara çıkıyor her şey ateş pahası ağzının ortasına gömeceksin .

kusura bakmayın biraz sert oldu ama bu zam üstüne zam geldikçe insan deliriyor .

Yok hocam sıkıntı yok insanlar delirdi bu yıl ev alma işim oldu bu zamlarda gelince ışık yanık çok gezdim emanet gibi

valla hi her mazot aldığım da artık gözlerimi sayaca bakmaması için kapatmak istiyorum insanın sinirleri bozuluyor .

yahu adama 100 tl mazot at diyorsun 1 dk sonra pompayı çıkarıyor ya diyorum ulan ne ara doldurdun 100 tl lık yakıt kaç lt bu diyorsun 5 sene önce 100 tl lık mazot doldur diyorduk gidip soda alıp geliyorduk

• quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

quote:

quote:

madem kullanmayacaksın niye aldın hacı

4 kişilik ailem var en küçük birey 15 yaşında gezmeyi severim yıllık 15 bin km yapıyorum sadece3 bini şehir içi düşün bi bu kadar yolu torosla yaptığını

Bİniyormuşsun işte daha ne olsun.

Toros baba yadigarı sanırım.

93 model evlendiğim zaman sıfır aldık babamla birlikte o pek binmediği için 20 yıldır bende babamın anadol sedan vardı o zaman torosta bize kaldı hocam şehir içi binemiyorum daireye torosla gidiyorum millet arabasına Kıyamıyor diyo halbuki torosu şehir içi az yaktığı için kullanıyorum

• quote:

quote:

Eşitleyecekler

Dizel aracın fiyatı düşmez,benzinli araçların fiyatı yükselir.nitekim yeni modellerde benzinliler 50 k civarında.fark gittikçe düşecek.ama negatif olarak
    Dizel alan yine kardadır.daha az tüketir,2.eli daha yüksek olur,çabuk satar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

indirim tarifesi sürü psikolojisi ayaklanmasın diye sınır da olan yakıt çeşitlerine yapılıyor

mazotun daha zamanı var şöyle 5 tl ye dayansın ondan sonra bakarlar çaresine alıştıra alıştıra

ne olacak bu fiyatlar bilmiyorum geçende elazığa gittim çocuğun üniversite kaydı için tokatta ucuza alıyordum ama orada bulamadım 4.64 ten yakıt aldım içime oturdu ne hale geldik

valla hi bu kara cahil millet kalıplaşmış tavırlarına ve sözlerine devam ettiği sürece sonuç değişmeyecek insanlara akaryakıta zam geldi diyorsun iyi de banane benım araban yok ki diyor başlıyorum saydırmaya ulan sığır bu yediğin ekmekten içtiği suya kadar a dan z ye her şey neyle taşıyor da ayağına geliyor leylekler mi getiriyor diyorsun aynı öküz gibi suratına bakıyorlar valla gebertesim geliyor böylelerini sonra çarşıya pazara çıkıyor her şey ateş pahası ağzının ortasına gömeceksin .

kusura bakmayın biraz sert oldu ama bu zam üstüne zam geldikçe insan deliriyor .

Yok hocam sıkıntı yok insanlar delirdi bu yıl ev alma işim oldu bu zamlarda gelince ışık yanık çok gezdim emanet gibi

valla hi her mazot aldığım da artık gözlerimi sayaca bakmaması için kapatmak istiyorum insanın sinirleri bozuluyor .

yahu adama 100 tl mazot at diyorsun 1 dk sonra pompayı çıkarıyor ya diyorum ulan ne ara doldurdun 100 tl lık yakıt kaç lt bu diyorsun 5 sene önce 100 tl lık mazot doldur diyorduk gidip soda alıp geliyorduk

Öyle kardeşimin araç benzinli 100 lira at dedik 10 litre parayı çıkarana kadar doldu dizelde o zaman biraz daha fazla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

lpgye dün gece 10 krş zam geldi ucuzlamadı kardeş.

bugün gazetede vardı lpg ucuzladı diye gidip torosun gazı doldurdum baktım cidden zamlı fiyattan ucuzdu yeni mi geldi lpgye ? birde benzine de indirim vardı haberlerde bi motorinden ses yok

valla kardeş dün shell 2.57 idi bugun işe giderken baktım 2.67 yazıyordu. benzine 12 krş indirim geldi. motorine indirim gelmedi.

Tek benzine geldi demek ki

aynen öyle kardeş.

• quote:

quote:

quote:

Eşitleyecekler

Dizel aracın fiyatı düşmez,benzinli araçların fiyatı yükselir.nitekim yeni modellerde benzinliler 50 k civarında.fark gittikçe düşecek.ama negatif olarak
    Dizel alan yine kardadır.daha az tüketir,2.eli daha yüksek olur,çabuk satar

Haklısınız ne diyeyim nisan ayında imzamdaki aracı aldığım paraya şimdi benzinli corolla satılıyor

• quote:

quote:

4 kişilik ailem var en küçük birey 15 yaşında gezmeyi severim yıllık 15 bin km yapıyorum sadece3 bini şehir içi düşün bi bu kadar yolu torosla yaptığını

torosa laf yok hocam yolda buna benzer bi tane gördükten sonra saygı duyamaya başladım inanın o adam o arabay 5 bin tl lik modifiye yapmıştır
     motorine indirim var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: southname

quote:

quote:

torosa laf yok hocam yolda buna benzer bi tane gördükten sonra saygı duyamaya başladım inanın o adam o arabay 5 bin tl lik modifiye yapmıştır
     motorine indirim var mı?

Hocam benimki orjinal torosa laf yok tabiki ama motor kucağında gidiyor 100 le giderken uzun yol çekilmiyor gerçekten ben zaten onu şehir içi ve bağ bahçe işinde kullanıyorum fazlasıyla işimi görüyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

motorine indirim var mı?

Hocam benimki orjinal torosa laf yok tabiki ama motor kucağında gidiyor 100 le giderken uzun yol çekilmiyor gerçekten ben zaten onu şehir içi ve bağ bahçe işinde kullanıyorum fazlasıyla işimi görüyor

anladım hocam memleket neresi ordu mu
    ordunun genelinde bundan var çünkü

• Hocam tokat memleket

• quote:

Hocam tokat memleket

dipdibeyiz hocam
    karadenizde çok rastlıyorum
    ikizcede taksilerin hepsi lpg li torosdu
  • quote:

quote:

Hocam tokat memleket

dipdibeyiz hocam

Siz neredesiniz? Bu arada karadenizde çok var evet ordu giresuna çok geldim dağ Bayır her yer toroslar ilacı oraların

• quote:

quote:

quote:

Hocam tokat memleket

dipdibeyiz hocam

Siz neredesiniz? Bu arada karadenizde çok var evet ordu giresuna çok geldim dağ Bayır her yer toroslar ilacı oraların

kışın istanbul yazın ordu ikizce
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.