Şimdi Ara

Motorlu Projeksiyon Perdesi Kullanıyorum ( Bol Bol Video ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
4.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat performans konusunda çok başarılı bir perdeyi inceledim, ayrıca indirim koduda aldık

Gamma Perdeler için İndirim kodumuz: GaMMactc6A1

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyvox

quote:

Orijinalden alıntı: elestern

böyle bişey alsam
    https://www.hepsiburada.com/eyfel-sc-cp180-180x180-glass-beads-cam-tozlu-storlu-projeksiyon-perdesi-p-OFISSILCRES3-CP180?magaza=Hepsiburada
    https://www.hepsiburada.com/gamma-screens-180x180-storlu-projeksiyon-perdesi-p-HBV000009FK0J?magaza=Boyut%20Dijital
    https://www.hepsiburada.com/codegen-ax-18-180x180-storlu-ithal-projeksiyon-perdesi-arkasi-siyah-fonlu-p-OFISCODEGENAX-18

hangisini tavsiye edersiniz

aşağıdaki perde işinizi görecektir.180x180 odanızda bence gayet yeterli bir görüntü ebatı verecektir,
    ben 310 cm mesafe için 200x200 aldım büyük geldi,görüntüyü 180 cm e çekince rahat rahat izlemeye başladım.

https://www.boyutdijital.com/Gamma-Screens-180x180-Motorlu-Projeksiyon-Perdesi,PR-1266237.html

Alıntıları Göster
    Hocam merhaba, motorlu perde alma arifesindeyim, prejeksiyonu koyacağım yer ile, perdenin arası 310 cm, prejeksiyon markası Sony 122 modeli, 180 x 180 mi, yoksa 200 x 200 mü almam lazım perdeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    İzleme mesafesi 3 metre ise 180 bile yeterli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 180x180 yeterli gelecektir. ilerde yer değiştiririm daha uzun bir mesafe olabilir derseniz 200x200 de olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

İzleme mesafesi 3 metre ise 180 bile yeterli.
    Hocam teşekkür ederim cevap için. Dediğim 3 metre mesafe, prejeksiyon cihazı ile perdeyi koyacağım yerin arasındaki mesafe, benim izleme mesafem 4, 4.5 metre kadar.

• quote:

180x180 yeterli gelecektir. ilerde yer değiştiririm daha uzun bir mesafe olabilir derseniz 200x200 de olur.
    Teşekkür ederim hocam. Aslında bende 180 x 180 istiyorum, prejeksiyon ile perdeyi koyacağım yer arasında ki mesafe 310 cm, izleme mesafem ise 4, 4.5 metre. Kolay kolay yer değiştirmem artık, ev şuan tadilat da, bu ara yapmam lazım bu işi. 180 x 180 yeter diyorsanız ona alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Teşekkür ederim hocam. Aslında bende 180 x 180 istiyorum, prejeksiyon ile perdeyi koyacağım yer arasında ki mesafe 310 cm, izleme mesafem ise 4, 4.5 metre. Kolay kolay yer değiştirmem artık, ev şuan tadilat da, bu ara yapmam lazım bu işi. 180 x 180 yeter diyorsanız ona alayım.

Alıntıları Göster
    Walla 150 bile yetiyor aslında fazla fazla, baya büyük oluyor.

selamlar,
    benim önerim cihaz kurtarıyorsa izleme mesafesi ile perde genişliği arasında 1,5 kat oran olmalı.
    yani 4,5 metreden izliyorsanız perdeniz 3 metre civarında olmalı.
    tabi ilk koşul cihazı koyduğunuz yerde bu kadar genişlikte görüntü alabiliyormusunuz kontrol edin. eğer cihazın mevcut konumundan 3 metre genişlikte görüntü alamıyorsanız 3 e yakın bir ölçüde perde tercih edin derim.

diğer bir nokta ise izleme mesafesi olayı kişiden kişiye değişim gösterebilir.
    bazı kullanıcılar ekranın tamamına net şekilde hakim olayım diyebiliyor. bu durumda oran 2 civarında olabilir.
    diğer bir grup kullanıcı ekranın içine gömüleyim, sanki içinde gibi hissedeyim diyebiliyor bu durumda oran 1,2 civarında olabiliyor.
    yani hobi işi zevk işidir. dolayısı ile herkesin zevki farklı olduğu için ekran genişliğini net şekilde tam şu kadar olsun demek hatalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newonw1 -- 30 Temmuz 2019; 19:1:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newonw1

selamlar,
    benim önerim cihaz kurtarıyorsa izleme mesafesi ile perde genişliği arasında 1,5 kat oran olmalı.
    yani 4,5 metreden izliyorsanız perdeniz 3 metre civarında olmalı.
    tabi ilk koşul cihazı koyduğunuz yerde bu kadar genişlikte görüntü alabiliyormusunuz kontrol edin. eğer cihazın mevcut konumundan 3 metre genişlikte görüntü alamıyorsanız 3 e yakın bir ölçüde perde tercih edin derim.

diğer bir nokta ise izleme mesafesi olayı kişiden kişiye değişim gösterebilir.
    bazı kullanıcılar ekranın tamamına net şekilde hakim olayım diyebiliyor. bu durumda oran 2 civarında olabilir.
    diğer bir grup kullanıcı ekranın içine gömüleyim, sanki içinde gibi hissedeyim diyebiliyor bu durumda oran 1,2 civarında olabiliyor.
    yani hobi işi zevk işidir. dolayısı ile herkesin zevki farklı olduğu için ekran genişliğini net şekilde tam şu kadar olsun demek hatalı olabilir.
    Merhabalar, izleme mesafem 4 metre, perdeyi 180 x 180 almak zorunda kaldım. 200 x 200 için yeterli alanım yoktu malesef. Evin tadilatı yeni bitti ve yeni taşındık, şuan bol bol koli açıyoruz 😀 henüz projeksiyon cihazını bağlamadım, perdeyi yerine bağladım, çalışır vaziyette.

yeni haliyle eviniz hayırlı olsun. iyi günlerde oturun,
    bol bol fotoğraf bekliyoruz o halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: newonw1

yeni haliyle eviniz hayırlı olsun. iyi günlerde oturun,
    bol bol fotoğraf bekliyoruz o halde
    Teşekkür ederim hocam iyi dilekleriniz için. Şu yerleşme işi bir bitsin de hayırlısı ile. Bu taşınma olayı ne kadar zormuş.

• quote:

evet fiyatlar geri gelmiş, bu arada hafta sonu ilk aldığım 200x200 gammascreen motorlu perdeyi, oluşan ciddi potluklar sebebi ile değiştirdim. Bu bağlamda yine boyut dijital yetkililerine teşekkür etmek isterim. çözüm odaklı yardımsever tavırları sebebi ile bir kez daha olumlu not aldılar benden. bu tarz ürün alışverişlerimi artık başka bir yerden yapacağımı sanmıyorum.
    bu arada gelen yeni perde sıkıntısız, son derece memnunum.
    Merhaba, aynı ürün ile mi değiştirdiniz yoksa farklı bir marka/model mi aldınız?
  • dj_melon D kullanıcısına yanıt
    evet, aynı perde ile değişim yaptım.fakat bildiğim kadarı ile şu an gammascreen perdeler yeni modelleri ile geliyor,
    ve daha iyi gibiler,örneğin benimki kare şeklinde bir sarım kutusuna sahipken yeniler altıgen şeklinde ve çok daha sessiz.
    alsam gene gamma alırdım herhalde.
  • Zyvox kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar merhaba. Perde yerine duvar müsait. Kontrast griye boyasam nasıl olur. Deneyen oldumu. Renk kodu boya markası var mı?

• duvar müsait ise denemekte fayda var,olmazsa zaten perde alırsınız.
  • Duvarda denemeden sakın perde almayın. Perde eğer çok çok iyi özel bir perde değilse öyle aman aman bir fark yaratmıyor. Hatta perde yerine dekato diye bir malzeme var reklamcılarda bulunuyor perdeden daha ucuza daha iyi bir görüntü elde edebilirsiniz.
  • Duvarı boyamaya karar verdim. Alligator projectura ile.

Arkadaşlar lcd tvnin üzerine tvye arka duvara asma aparatı ile prpjektörü monte edebilir miyim. Deneyen oldu mu. Yani tv ve prpjekötr izşeme yönü ters ama arka duvarım müsait. Tvye mpnte projektör nasıl olur acaba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    Dediğini tam anlamadım. LCD TV duvar askı aparatıyla pj montajını mı soruyorsun yoksa TV'nin arkasındaki vesa deliklerine pj montajınımı bilemedim ama başka bir konuya şöyle bir yazı yazmıştım. Belki işine yarar.

quote:

Bugün nette askı aparatı ararken aklıma eskiden kullandığım LCD duvar askı aparatı geldi. Eski kutuları baya bi aradıktan sonra buldum. Normalde askılar pj ye 3 vidayla tututuruluyor ama bu aparatta vesa std gereği 4 vida deliği var ve 2si denk geliyor denedim baya sağlam tutuyor. Yarın montajı yapacağım. Montaj sonrası tekrar resim atarım.

Motorlu Projeksiyon Perdesi Kullanıyorum ( Bol Bol Video )
    Motorlu Projeksiyon Perdesi Kullanıyorum ( Bol Bol Video )Motorlu Projeksiyon Perdesi Kullanıyorum ( Bol Bol Video )

• sasuta kullanıcısına yanıt
    Ben projektörü hiçbir yere montaj yapmadan TV'nin tam üzerine koymak istiyorum. Orada sabit durması için TV'nin duvara montaj deliklerini kullanarak üste doğru TV'nin üstüne gelecek şekilde projektörü montaj yapacağım. Yani TV sehpası hareket ederse projektörde otomatik TV ile gelecek. İkisi bir ürün gibi olacak montaj bitince :)

Deneyen oldu mu diye merak etmiştim.
    Bu duvara montaj kitlerini TV'nin arkasındaki teliklere taksam. Üste kadar olan kısma da projektörü taksam bana yeter.
  • yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    Bi deneyin bakalım olmaz diye bir şey yok ;)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.