Şimdi Ara

Motorlu Projeksiyon Perdesi Tavsiyesi Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde LCD Televizyonuma kurulu bir ses sistemim var. (Tv, Bd player, D-Smart, AV Receiver, 5+1) Sistemi geliştirmek adına eve motorlu projeksiyon perdesi ve projeksiyon almak istiyorum. Bu konudaki teknik detaylar hakkında bir bilgim yok. Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa marka, model, boyut, kalite, görüntü kalitesi, fiyat vb. konularda beni aydınlatabilirlerse çok sevinirim. İnternetten biraz araştırayım dedim ama işin içinden çıkamadım. Yorum ve önerilerinizi dört gözle bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

• bu işe ayıracağınız bütçe nedir ?
  • Perde için 500 TL civarı birşey ayırabilirim. +'sı -'si olur tabi..
  • perde konusunda ProAv ile görüşün, bütçenize uygun bir seçenek bulursunuz.
  • Aslında kendinde yapabilirsin biraz teknik ve el becerinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencoe

Aslında kendinde yapabilirsin biraz teknik ve el becerinle

Motor kumada perde zincir dişli bulari tek tek al birlestir 5000 tl para harcarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 16 Şubat 2013; 9:58:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: erencoe

Aslında kendinde yapabilirsin biraz teknik ve el becerinle

Motor kumada perde zincir dişli bulari tek tek al birlestir 5000 tl para harcarsın

yok ya okadar tutmaz direk motoru bağlasın sadece bi zincir üzerinden yani demek isteğimi anla işte .. uzaktan kumanda için alıcı verici devre bence çok tutmaz
  • Motorlu projeksiyon perdesi için boğaziçi perde ile görüşün,atölyeden direk hizmet veriyorlar.Uygun fiyat,özel ölçü üretimi ve isterseniz montaj.
  • 500tl zor butce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.