Şimdi Ara

Motorola, Android 2.3 işletim sistemli akıllı telefonu Motosmart'ı tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Motorola, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3 ''Gingerbread'' versiyonuyla gelen yeni akıllı telefonu Motosmart'ı İtalya'da tanıttı. 

800 MHz saat hızında çalışan tek çekirdekli işlemciye, 512 MB RAM'e ve 165 MB dahili depolama kapasitesine sahip olan Motosmart, 3.5-inç boyutunda ve 320 x 480 piksel (HVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekranla donatılmış durumda.

Depolama kapasitesi microSD kartlar yardımıyla 32 GB'a kadar arttırılabilen Motosmart, 116 mm uzunluğunda, 63.5 genişliğinde, 11.2 mm kalınlığında ve 115 gram ağırlığında dizayn edilmiş. Wi-Fi, GPS ve Bluetooth üçlüsüyle donatılan akıllı telefon, 3 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor ve HSPA alt yapısına destek veriyor.

Motorola Motosmart'ın 1400 mAh'lik bataryası GSM şebekesi göz önünde tutulduğunda 550 saate varan bekleme, 8 saate varan konuşma süresi vadediyor. Akıllı telefonun tavsiye edilen perakende satış fiyatı ise 129 Euro olarak açıklandı.

• Uygun fiyata satılırsa Galaxy Mini, Vodafone 945 seviyesinde düşük segmentte iyi satışlar yapabilir. Motorola'nın Türkiye'de popülerlik için de güzel bir adım olur.
  • Düşük seviye kullanım için telefon alacak olsam bunun yerine daha uygun fiyatlı şu yeni tanıtılan nokiaları tercih ederdim. Her ne kadar android taraftarı olsamda bu telefon standart kullanım dışında pek bir şey sunamaz kullanıcıya.

• Yuh artık birde google bünyesi altında hala android 2.3 çıkıyor... 512 mb ram'le gayette 4.0 çalıştıran cihazlar var.

• tasarımını htc wildfire s'e benzettim. bir de 512 mb ram ile 4.0 çalıştıran cihazlar var ama stabil çalışıyorlar mı? bir de sadece ram tek başına yeterli mi? acaba cpu bakımından yetmiyor olabilir mi ?

• SE ARAC S ile aynı ağırlıkta ....... en azından HTC explorer / wildfire den daha iyi ve VDF945 den çok üstün :)) kamera bilgisi paylaşılmamış.

• Tasarım Motorola Motoluxe ile neredeyse aynı.

• Her ne kadar android taraftarı olsamda bu telefon standart kullanım dışında pek bir şey sunamaz kullanıcıya.

• 350-400 tl aralığında girerse eşime 1 tane hediye ederim. Not: Atrix Kullanıcısıyım :)

• 165 mb dahili depolama ne yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu tanıtmaya İtalya'ya mı gitmişler? İtalya'da başka bir şey yaparken herhalde bunu da araya sıkıştırdılar. Yoksa ne gerek var. 129 Euro'ya da vergi ithalat kar payı şu bu falan filan ekleyince Türkiye'de 700 - 800 TL ye satılırsa hiç şaşırmam.

• Güzel telefon ama özelliklerine göre pahalı kalır bizde daha iyi alternatifleri var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.