Şimdi Ara

Motorola, Apple'ın iPhone, iPad, iPod Touch ve Mac serisi cihazlarına karşı yeni bir patent ihlal davası açtı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: Cenk-er

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Apple Google'ı satın alıp Android'i bitirmeli! Böylece yer yüzü çirkin ve zevksiz bir işletim sisteminden kurtulmalı!

Evet zaten cok kolaydi :D apple d an bi cacik olmaz sen git once bi arastirma yap burda sallama

geldiiiiim

APPLE İSTESE SENİ BİLE ALIR CANIM

Apple sadece kibirli bir sirket okadar sen kim oluyosun ayrica apple seni bile alir demissin yok oyle soy apple ile ovunmekten baska bir isin yok herhalde senin

sen kim oluyorsun asıl seni alır beni alır yalanmı? seninde fandrozortluk yapmaktan başka bir işin yok heralde

Bu fandrozort kelimesi varya sadece sizin kendinizi avutmak icin uydurdugunuz bir kelime daha bu konularda bilgisizsin iphone yi sadece iphone oldugu icin seviyorsun teleofnlarin donanimina bile bakmiyorsunki zaten bilmiyorsun surekli donanim+isletim sistemi diye geziniyorsun sanki islemciye gore isletim sistemi yaziyorlar eger donanim iyi olursa isletim sistemide daha stabil calisir git arastirma yap biraz sonra gel millet ile tartis ben yillardir bu meselelerle ugrasiyorum donanim+isletim sistemi uyumluluguymus

senin gibi ukala çokbilmişler yüzünden forumun ortamı bozuluyor zaten bilip bilmeden konuşuyorsun androidin hiçbir telefonunda ne stabilite var ne bişey hiç sürekli iphone kullandınmı da konuşuyorsun 3gs bile stabil. senin dediğine ilkokullu bebeler bile güler

tamam ama sende android kullanmadın git önce bir nexus kullan sonra gel yorum yap sanki androidin tüm telefonlarını kullanmış gibi konuşuyorsun ama sadece ace kullandın taş çatlasın arc s yada s 2 ama bunun dışında daha 100 lerce android telefonu var sen hala bilgisizsin ayrıca benim iphone kullanmadığımı nerden biliyosun bide sanki ben iphone ye stabil dememişim gibi konuşuyorsun hiçbişeyden anladığın yok bi iphone duymuşsun sanki 40 yıllık mühendis gibi konuşluyorsun cidden sen çok kibirlisin görende dünyanın en iyi elektronk mühendisi zanneder tekrar söylüyorum biraz araştırma yapta gel bilgisizsin bu konularda

sende göz kırpma resmi koyarak ego tatmini yapan ergenlerden birisin zaten 1 hafta s3 kullandım kuzenim vasıtasıyla asıl senin hiçbirşeyden anladığın yok gelmişsin ego tatmini yapıyorsun burada klavye delikanlılığı yapma sende donanımla kafayı bozmuşsun zaten sgs3 ün şöyle işlemcisi var şöyle ıvırı var zıvırı var diyorsun. samsung da telefonlarına dandik dandik özellikler koyarak bişeyler yapmaya çalışıyor. sgs3 acaba neden işlemcisi öyle? menüye girerken bile sn lik kasmala oluyor. forumu azcık gezmiş olsaydın buraya gelip klavye delikanlılığı yapmazdın

nerden biliyosun s3 sahibisin sanki bide forumu gez diyorsun falan ne havalardasın bilmiyorum üstelik s3 kötü demişsin her ne kadar kötü olmasada android s3 den ibaret değil sen hakikaten bilgisizsin yok efendim s3 kötü yok efendim apple seni beni alır yok öyle o işler öyle olmuyo birde sen bi düşün acaba 4s alabilecek maddi durumu olupta neden galaxy nexus yada htc one x alan insanlar var sanki dünya senin çevrende dönüyor herkez 4s alacak duruma sahip olmadığı için düük seviye android telefonlar alıyorlar oturda araştırma yap diyorum ama dinlemiyosun sana hayatta başarılar kendini avutmaya böyle devam et bilgisiz bilgisiz apple forumunda dolaş

sende apple iphone ipad forumunu gezseydin dediklerimi anlayabilirdin ama işte bir fandroidlerden ne beklersinki? iphone alacak parası olupta g nexus yada one x alanlarada saygım sonsuzdur. sadece senin gibi gözü android görmeyen fandroid vatandaşlara gıcık kaparım. dostum bir ios kullanana android karışık gelir. yine forumu ararsan bulabilirsin. AMA TABİ HAVALARA GİRMEMEK LAZIM. sende ego tatmini yapmaya devam et hayatta başarılar. plastik samsunglarınla güle güle oyna*şimdi buraya gör kırpan adam konulur ama ukalalık yapmaya gerek yok sanırım* istediğin kadar alıntıla bu mesajımıda bakmayacağım. bann yer durursun artık çoğu fandroid gibi **

Tabi zaten ben salağim o yuzden ipad kullaniyorum yav kardesim benim ios a lafim yok ios u severim ve şu fandroid kelimesini kullanma lütfen ayrica ben sizin gibilere sinirleniyorum boyle bir havalarda insanlari kucumseyen veletler grubu sen devam et hayatina bos bos laflar etmeye devam et hadi kardesim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kavgaya bakın lütfen.dh yönetimi buralara hiç bakmıyor herhalde alıntıdan 2 yorum bir sayfalık yer kaplıyor boşverin kim ne kullanıyorsa kullansın size mi kaldı akıllı telefon piyasasını yönetmek.
    gelsin eksiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: XacerX

kavgaya bakın lütfen.dh yönetimi buralara hiç bakmıyor herhalde alıntıdan 2 yorum bir sayfalık yer kaplıyor boşverin kim ne kullanıyorsa kullansın size mi kaldı akıllı telefon piyasasını yönetmek.
    gelsin eksiler

:D bosver yav ben girgirina tartisma yapiyorum tyrt zaten yakindan arkadasim konuya ben cagirdim biraz curcuna olsun diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XacerX

kavgaya bakın lütfen.dh yönetimi buralara hiç bakmıyor herhalde alıntıdan 2 yorum bir sayfalık yer kaplıyor boşverin kim ne kullanıyorsa kullansın size mi kaldı akıllı telefon piyasasını yönetmek.
    gelsin eksiler

:D bosver yav ben girgirina tartisma yapiyorum tyrt zaten yakindan arkadasim konuya ben cagirdim biraz curcuna olsun diye

UKALA BİSLİK ZENCİ sil mesajları

• Artık sıktı bu patent olayları
  • E tabi büyük şirket olunca çekemeyeni çok oluyor.. samsung aldı ağzının payını sıra motorolada
  • Tamam adamlar milyar dolarlar uğruna birbirini yiyor da size ne oluyor trendroid gençlik? yoksa babalarınızın bu firmalarda %1 hissesi falan mi var. Yemeyin böyle birbirinizi evladım.

Apple'ı ben de sevmem o ayrı.

• Apple düşmanlarına yine zam gelmiş, haklı olan kazansın ve pisada TEKEL oluşmasın, ne Samsung, ne Motorola, ne Apple hiç biri tekel olmasın, serbest piyasa şartları içinde hakkaniyetli çalışsınlar diyorum. Fakat mevcut durum şöyle: Android piyasanın %60-65'şini elinde tutuyor, bunu da hak hukuk tanımıyan öncelikle Samsung'u kullanarak yapıyor, yani burda ÇOK SALDIRGAN taraflar:
    1.Samsung
    2.Google vasıtasıyla şimdi de Motorolla oluyor
    Google Androidi korumak için Motorolayı aldı(Motonun patent portföyü yüzünden)

APPLE savunma ve patent ihlallerinin kaldırılması peşinde, hakkı varsa tabii ki dava açar ki gerçek şu ki Samsung ve bir çok Androitçi sadece Apple'nin değil Microsoftun da patentlerini ihlal etmiş durumunda.
    Burda Google maşa olarak Motorolayi kullanma peşinde olduğu açık maksat Apple'yi köşeye sıkıştırmak.
    BİLİYORSUNUZ Apple herşeyi kendi yapıyor ya(program, bilgisayar, telefon....) adamlar bunu içine sindiremiyor galiba. Neyse haksızlık etmeyelim hakları varsa arasınlar tabi ama ne Motorola ne Samsung ne Google ne Microsoft ne Apple TEKEL olmasın diyorum!

• valla yakında holywood bununla ilgili film yapar çok iyi senaryolar var yanlız millet neden babasının malıymış gibi bu şirketlerin avukatlığını yapıyor burda onu anlamıyorum sen telefonuna bak kardeşim memnunsan memnunum de geç nediye diğer markaları kötülüyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.