Turkcell olabildiğince en kazık fiyattan satmaya devam ediyor.
hangi firmanin garantisi altinda acaba ben ariza ve yedek parca konusunda biraz tereddut ediyorum yoksa performans gayet guzel android 4 ice cream guncellemesi de alacak forumlardan okudugum kadari ile gerci ben bi sgs2 kullanicisiyim ama esime almayi dusunuyorum bu yelefonu ama siz siz olun. hic bir cihazi digeri ile kiyaslayip kotulemeyin zevk meselesi alanlara alacaklara simdiden hayirli olsun not: arkadasin bahsettigi video daki takilmalar yazilimsal ben 2.3.6 guncellemeli olan videosunu izledim cok akici cok stabil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: nomenore
hangi firmanin garantisi altinda acaba ben ariza ve yedek parca konusunda biraz tereddut ediyorum yoksa performans gayet guzel android 4 ice cream guncellemesi de alacak forumlardan okudugum kadari ile gerci ben bi sgs2 kullanicisiyim ama esime almayi dusunuyorum bu yelefonu ama siz siz olun. hic bir cihazi digeri ile kiyaslayip kotulemeyin zevk meselesi alanlara alacaklara simdiden hayirli olsun not: arkadasin bahsettigi video daki takilmalar yazilimsal ben 2.3.6 guncellemeli olan videosunu izledim cok akici cok stabil
Atrixi netcell firması ithal ediyor, teleservice firması teknik servis olarak hizmet veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: caneryendi
arkadaşlar tam wave 3 alacakken bu tel aklıma girdi wave 3den vazgeçtim şimdi bunu araştırıyorum herşeyi on numara sadece tr de kullanıcı sayısı az buda insanı biraz düşündürüyor benim için en önemli olanda ekran kalitesi acaba süperamoled ile görüntü farkı nasıl...
hiç düşünme dostum hemen al ben türkiye de satılan atrixi ilk alanlardanım daha sonra alanların sayısı hızla yükseldi bende amoled ekranlı wave 1 kullanıyordum, almadan önce bayağı bir araştırdım ekran konusunda tereddütlerim vardı, ama şimdi amoled ekran aklıma bile gelmiyor, atrixin ekranı daha doğal çözünürlüğü çok yüksek.......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme