Şimdi Ara

Motorola Atrix 599 tl+ %10 world puan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kurtay

quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

android 4 yüklenme durumu var mı ?

kesinlikle yok,almak niyetindeyseniz bunu ics olmadan düşünün
    gerçi ben HB dan almıştım standart kullanıyorum,çokta memnunum.
    679- 50 wp- 100tl HB hediye çeki=529 a geldi.

Custom rom yüklerseniz ICS'de olur, JB'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ürün geldi, kutusunda güvenlik bandı yoktu. Açtım baktım sıfır gibi duruyordu fakat arka kapak deforme olmuştu, ayrıca içerisinde dock ta çıkmadı. İade için geri gönderdim. Bu arada garantisi netcell di.

Lütfen sizde almayın cihazların hepsi bu şekildeymiş satıcının söylediğine göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maremm -- 14 Aralık 2012; 16:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maremm

Arkadaşlar ürün geldi, kutusunda güvenlik bandı yoktu. Açtım baktım sıfır gibi duruyordu fakat arka kapak deforme olmuştu, ayrıca içerisinde dock ta çıkmadı. İade için geri gönderdim. Bu arada garantisi netcell di.

Lütfen sizde almayın cihazların hepsi bu şekildeymiş satıcının söylediğine göre.

inş iadede problem yaşamassınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceksat

quote:

Orijinalden alıntı: maremm

Arkadaşlar ürün geldi, kutusunda güvenlik bandı yoktu. Açtım baktım sıfır gibi duruyordu fakat arka kapak deforme olmuştu, ayrıca içerisinde dock ta çıkmadı. İade için geri gönderdim. Bu arada garantisi netcell di.

inş iadede problem yaşamassınız

İyi dileğiniz için teşekkür ederim. Benim de temennim o yönde. Satıcı ilgili gibi duruyor, mesajlarıma hemen cevap veriyor. Ürün tarafımıza ulaştığı an iade edicez dedi ama bakalım.

• İkinci el telefon oluyor bu anlaşılan. Peki hocam üründe adınıza fatura var mıydı?
  • EEEEEE boşuna dememişler ucuz malın vardır bir illeti diye adam zaten en başta 2.el yazmış fakat zorla değil dedirtmişsiniz.
  • Bu telefonun fiyat perf oranı çok iyi evet ancak şöyle bir söylenti var piyasada, hatalı üretim ya da refurbished olanları Türkiye'de satıyorlar diye. Telefonun ana konusuna giderseniz görürsünüz. Çok şikayet var. Yazılım falan da çıkarmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyuzmk

İkinci el telefon oluyor bu anlaşılan. Peki hocam üründe adınıza fatura var mıydı?

Ürün adıma faturalı geldi, içerisinden de garanti belgesi çıktı(netcell). Dediğiniz gibi ucuz etin yahnisi misali..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.