Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (1295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12931294129512961297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hb ya gonderdim, kulaklik, dock, dock adaptoru, batarya, telefon gonderdim. telefonun sarj aleti ve kablosunu ise yanlislikla koymayi unutmusum son anda onlar bende kaldi, bir seyde demediler :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Ben de USB kablo ve şarj aleti yedek olsun diye göndermek istemiyorum. Docku ayri satarsak para ederse onu da vermiyim diyorum ama alan çıkmaz bu saatten sonra sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 31 Temmuz 2014; 22:54:48 >
  • toplam kaç kullanıcı var?
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    sarj mantikli, digerleri gereksiz macera olur bence. ne samin sekeri ne arabin yuzu, bosverin bence degmez digerlerine.

• kullanan var mı böyle bişey.Çokmu takoz yapar telefonu acaba.
  • Merhaba arkadaşlar, yıllardır stabil bir custom rom bulamadım. Birinde ya kamera doğru düzgün çalışmıyor ya çok kasıyor, çok pil tüketiyor vs. 1 kaç aydır orjinal romunu kullanıyordum ama bildiğiniz üzere 2.3 küsür çok dandik. 432 sayfa içerisinde aramak da zor geldi biraz açıkcası. Acaba bildiğiniz stabil ve düzgün bir rom mevcut mu? (Motorola Atrix MB860)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenderRodriguez

Merhaba arkadaşlar, yıllardır stabil bir custom rom bulamadım. Birinde ya kamera doğru düzgün çalışmıyor ya çok kasıyor, çok pil tüketiyor vs. 1 kaç aydır orjinal romunu kullanıyordum ama bildiğiniz üzere 2.3 küsür çok dandik. 432 sayfa içerisinde aramak da zor geldi biraz açıkcası. Acaba bildiğiniz stabil ve düzgün bir rom mevcut mu? (Motorola Atrix MB860)

epinterin yeni kernelli son romu bence fena degil, 1 aya yakin suredir kullaniliyor arada ekranin gec acilmasi disinda bir sikayet goze carpmadi simdilik.

• dün saat 11'de hepsiburada üzerinden onarım için talepte bulundum. hala onaylayıp kargo için gönderim kodu vermediler. bir de HB yüzünden vakit kaybediyoruz.
  • YENİ HABERLER VAR BEYLER. SANIRIM BU KEZ OLDU :)

forum.xda-developers.com
    [KERNEL] [3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Project - Post #2229
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54519004&postcount=2229
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaero

YENİ HABERLER VAR BEYLER. SANIRIM BU KEZ OLDU :)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54519004&postcount=2229

Umarım yanılırım ama yine bir cacık olmayacaktır. parmak izi okuyucuyu, hdmi'ı zaten geçtim, onun dışında da ya ekran geç açılır/açılmaz, ya mobil veri sıkıntılı olur, ya flaş sıkıntılı olur.
  • Ben de hb üzerinden servise gönderdim. Garantinin bitmesine 50 gün kaldı, bakalım ne olacak

• Arkadaşlar cm10.1 uyumlu mümkünse de oc li kernel arıyorum,şuanki grafik performansım çok kötü asphalt 8 de bu kadar takılmıyodu hangi kernel sürümünü kullanıyodum hatırlamıyorum
  • bugun rom denemeleri yaparken bi ara dokunmatik te sorun oluştu . bazı bölümler basmıyor telefonda . stock roma da döndüm ama sonuç yok . acaba yazılımsal olarak yapabilceğim bişey kaldı mı yoksa granatiye mi yollayayım ?
  • Atrix için orjinal batarya alabileceğim bir yer biliyormusunuz ? Aliexpressde orjinal oldugunu söyleyen satıcılar var 10,15$ civarı ücrette satiyorlar ama sormadan almak istemedim.
  • Arıza tamiri için pazartesi hb ye gönderdim, dün kargodan teslim aldılar. Teleservice'e ne zaman gönderirler? Teleservisten nasıl takip eldicem cihazın durumunu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, 3 aydır serviste yedek parça bekleyen telefonum için teleservisten :"Cihaziniz servisimizde işlemlerinin baslamasi icin ... servis numarası ile kayıt altına alınmıştır." mesajı geldi. Ne demek istediler anlamadım?

• dursunyusuf77 D kullanıcısına yanıt
    para iadesi yapmaya yanaşmıyorlar mı?

• Moto g değişimi ve ücret iadesini belli olmayan bir tarihe kadar durdurmuşlar

• arkadaşlar,
    pazartesi Atrix'i HB'ye kargoladım. Salı günü teslim aldılar. Sonra email gönderdiler kargodan teslim aldık içinden şu aksesuarlar çıktı diye. 2 gün bekledikten sonra teleservice üzerinden takip etmek için bana referans numarasını verir misiniz diye telefon açtım. Böyle bir bilgi sisteme girilmemiş dedi müşteri temsilcisi. peki teleservice'e gönderdiniz mi telefonumu dedim. öyle bir bilgi de yok dedi. Peki telefonum nerede dedim, sizde mi kargoda mı yoksa teleservice'de mi? Onu da bilmiyoruz, araştırıp size dönelim dediler dün akşam. bugün hala cevap yok. Tekrar aradım HB'yi. Yine aynı cevap: Araşıtırıyoruz, size döneceğiz. Ne zaman bu bilgiyi vereceksiniz diyorum Cevap: Süre veremiyoruz. Ama arayıp bilgi veren de yok.

Telefonumu kaybetmiş olma ihtimalleri var mı sizce?

Normalde ne zaman ve nasıl teleservis takip bilgilerini alıyorsunuz HB'den?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 8 Ağustos 2014; 17:12:38 >

• güzel bişeye benziyor
  • 
Sayfa: önceki 12931294129512961297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.